Fish4Dogs Benelux Reviews

4.62 Rating 161 Reviews
93 %
of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone
Read Fish4Dogs Benelux Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Wij kregen van de fokker te horen dat het heel goed was als onze pup dit voer zou gaan eten.We hebben een Westhighland white terrier en die kunnen nog weleens huid problemen hebben. Onze hond doet het heel goed op dit voer en gelukkig geen huid problemen.
Posted 6 days ago
Hondjes vinden de sardines brok heerlijk
Posted 6 days ago
Onze hondjes zijn fan van de tiddlers. Alleen mogen ze van ons nog iets kleiner zijn.
Posted 1 week ago
Communicatie en levering zeer goed en duidelijk. De hond is er helemaal gek van! Bedankt voor de prima service.
Posted 2 weeks ago
Producten zijn fantastisch, gezond en hondjes zijn er gek op. Maar we hebben vandaag voor de derde keer een levering ontvangen waarvan de doos open en beschadigd is en er dus artikelen ontbreken. De overdoos is te zwak en niet volledig gevuld, dat DPD een bagger bedrijf is voor verzending helpt ook niet echt mee...we zijn best een goede klant maar de grens komt een beetje in beeld...
Posted 2 weeks ago
Honden zijn zeer tevreden met het voer eten het met veel smaak .
Maar het bezorg proces zou mijns inziens wel een update kunnen gebruiken.
Met name dpd zou beter zijn best kunnen doen. Maximaal 5 werkdagen vind ik wat lang .
Tot zover ...
Posted 2 weeks ago
Mijn hond vind ze heerlijk en ik vind ze gezond voor hem.
Posted 3 weeks ago
Ben al jaren zeer tevreden over het produkt Superior brokken. Een van onze cockerspaniëls had een allergieprobleem. Wij hebben eea besproken met onze holistische dierenarts en zij deed 👍👍
Posted 3 weeks ago
Super voer snelle levering(hopelijk blijft dit ook in het nieuwe jaar als de brexit ingaat)
Posted 3 weeks ago
Mooie goed gebalanceerde producten, onze honden doen het super goed op deze brokken en de snacks.. Zeer tevreden over de levering, service en persoonlijk advies daar waar nodig is.
Posted 4 weeks ago
Snelle levering, goed product
Posted 1 month ago
Prima , correcte levering.
Jammer dat er geen acties mbt het voer zijn.
Posted 1 month ago
Prima verpakte en kwalitatieve producten!
Posted 1 month ago
Goede middag
DANKJEWEL voor de goeie service met en omtrent de puppypakketten voor ons nest van 9 pups "nest Caribbean Flair" van Toller of Carpe Diem.
Op transport hadden ze helaas de doos waar de 9 puppy pakketten inzaten open gemaakt, waarschijnlijk ter controle (nog niet eerder mee gemaakt met bestelling van FISH4DOGS)en had men 6 van de 9 dozen bruut opengemaakt en lagen verspreid door de doos. De andere 3 dozen waren dicht maar zagen er ook minder fraai uit. Voor ons geen probleem om de puppypakketten netjes op andere originele wijze in te pakken en cadeau te doen aan de pup families. Maar dacht breng het even onder de aandacht, via mail en foto's hoe men met pakket van FISH4DOGS om gegaan was. Wist ook niet of dit eerder gebeurd was bij anderen mensen. Super fijn terug gemaild en kregen zonder pardon 6 nieuwe puppypakketten bezorgd. Op vraag nog even foto's toe gemaild van de doos waar de puppy pakketten in zaten zodat zij nog beter in behandeling konden nemen om het uit te zoeken hoe dit kon gebeuren. Bij bezorging van de nieuwe puppypakketten werden wij verrast dat er 9 nieuwe waren bezorgd ipv 6. Daar gelijk op gemaild en dikke dankjewel te zeggen.
Tevens gevraagd of wij de andere pakketten retour zouden sturen. Werden wij nog meer verrast dat wij deze mochten behouden en onze 6 Tollers heel blij mee mochten maken.
Echt super dit verdiend zeker een dubbel aantal sterren.

PS: Ook een dikke dankjewel namens alle 9 Toller families. de puppy's vinden het heerlijk.
Posted 1 month ago
mooie website, duidelijke informatie.
nog even afwachten hoe snel de bestelling binnen komt, maar dit is max 5 werkdagen. Dus ik ga ervan uit dat het snel binnenkomt.
Posted 2 months ago
De honden eten het graag! En binnen 3 dagen geleverd.
Posted 2 months ago
Alle bestellingen die wij hebben gedaan, zijn altijd goed nagekomen en in goede orde afgeleverd bij mij thuis. De honden vinden het voer, White Fish brokken, erg smakelijk. Zij eten tweemaal per dag hun bak leeg......zij zien er goed uit. Ook de gedroogde vishuid blokjes vinden zij - als tussendoortje - lekker.
Posted 2 months ago
Zeer tevreden. Altijd keurige levering. Honden eten met smaak.
Posted 2 months ago
Super voer!!!! Heel goed voor huid en vacht . Geen toevoeging nodig. Heel goede prijs en service. Al jaren een topper voor onze honden. Echt een aanrader.
Posted 2 months ago
Geweldige voeding , perfecte service en levering
Posted 2 months ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.62 based on 161 reviews