Fish4Dogs Benelux Reviews

4.60 Rating 81 Reviews
93 %
of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
delivery methods
Postal Service
Customer Service
communication channels
Email, Telephone
Read Fish4Dogs Benelux Reviews
Mooie snelle service. Goed verpakt. Duidelijk communicatie. Pakket goed te volgen en ook op afgesproken tijd bezorgd.
Helpful Report
Posted 2 days ago
ik heb nog geen ervaring met Fish4Dogs. Ik ken het via een gedragsttherapeute
Helpful Report
Posted 4 days ago
Uitstekend voer voor onze hond! Ze eet alles met smaak op. Dit voer werd aanbevolen door de fokker van onze hond. Er zullen nog vele bestellingen volgen hoor. πŸ‘πŸΆπŸ˜ŠπŸ€©πŸΎ
Helpful Report
Posted 6 days ago
To expesive!
Helpful Report
Posted 1 week ago
Good service, quick delivery
Helpful Report
Posted 1 week ago
Zeer lekkere voeding
Helpful Report
Posted 1 week ago
Mijn twee Berner Sennenhonden lusten de Fish4Dogs-brokken erg graag. En de klantenservice is zeer behulpzaam en klantvriendelijk.
Helpful Report
Posted 1 week ago
helemaal super Fish4dogs en ook altijd super goede verzending puppy pakketten worden altijd heel goed gewaardeerd door de puppykopers de meeste mensen blijven Fish4dogs ook altijd bestellen helemaal tevreden
Helpful Report
Posted 1 week ago
Goede voeding, groot assortiment en snelle levering, vriendelijke hulp indien nodig!
Helpful Report
Posted 1 week ago
Good food and our dogs love it
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Producten van prima kwaliteit. Levering zou vlotter mogen zijn....
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Super super
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
its new for my dog
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Zeer goede producten. Snelle levering. Mijn beide hondjes genieten van hun voedsel.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Onze honden zijn er stapelgek op.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
The quality of the bisquits is outstanding so as everything else on the menu. My dogs love the food all of them.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Prima verpakt. Levering kan iets sneller maar is acceptabel.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Very fast delivery. My dogs love the taste of fish4dogs.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Very good assortiment, nice pure products. Some a little expensieve. My dog likes all off the treats!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Our dog likes it very much, especially the Original Sea Jerky and the Trout Mousse. We have to be careful to use this only as a special treat, otherwise he doesn't like his daily food any more without it!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.60 based on 81 reviews