Fish4Dogs Benelux Reviews

4.45 Rating 278 Reviews
87 %
of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone
Read Fish4Dogs Benelux Reviews

Write Your review

Tell us how Fish4Dogs Benelux made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Prima site, makkelijk alles te vinden, snel
Helpful Report
Posted 3 hours ago
Goede kwaliteit.
Helpful Report
Posted 3 days ago
Voer is prima alleen de levering. Nu dat het uit Polen komt, vind ik dat je soms erg lang moet wachten op de levering
Helpful Report
Posted 4 days ago
Snelle bezorging en puppy vindt het lekker!!!
Helpful Report
Posted 1 week ago
De bestelling die ik nu gedaan heb was op 2 dagen geleverd en in perfecte staat... ( door GLS ) geen gescheurde dozen en zakken maar alles volledig ok ....dat kan ik alleen maar toejuichen want de laatste maanden was dat wel een heel stuk minder. Ik hoop dat dit zo blijft, dan kunnen mijn honden weer volop genieten van hun brokken en snoepjes !!!
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
prima voer voor onze 3 viervoeters
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
After having problems with my last two orders (which were resolved immediately) this order processed smoothly and correctly. It even arrived quicker than planned!
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Mijn twee hondjes gebruiken al vele jaren hun voer van Fish4Dogs. Ook hun snacks komen hier vandaan. Goede kwaliteit en ze genieten er van. Steeds snelle levering ook al moet het uit het buitenland komen. Wat wel jammer is is dat hun wekelijkse email met aanbiedingen niet meer verschijnt. Ik ontvang deze in ieder geval niet meer.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Altijd goede service, snelle levering. En geweldige producten! Daarvoor 5 sterren! Alleen jammer dat sinds de Brexit de facturen niet meer automatisch per mail verzonden worden. Daarom 4 sterren
Helpful Report
Posted 4 weeks ago
Xxxxxxxxxxxxxx
Helpful Report
Posted 1 month ago
Very good products and service
Helpful Report
Posted 1 month ago
Zoals gebruikelijk weer goed geholpen door met name thijs . Heb er alleen moeite mee dat de bestellingen er langer overdoen eer je ze ontvangt . Kan dat niet beter of anders . Beide honden doen het er goed op .
Helpful Report
Posted 1 month ago
Altijd goede prijs kwaliteit
Helpful Report
Posted 1 month ago
Delivry in 7to 8 days , is in my opnion two day to long .
Helpful Report
Posted 2 months ago
Na 10 dagen nog steeds niets ontvangen. Ook is er geen track &trace
Helpful Report
Posted 2 months ago
Je vraagt om een review terwijl ik het product nog nietverns heb. Complete onzin om dat 1 dag na bestelling te vragen terwijl de levering al ongeveer 6 dagen is.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Gemakkelijk om te bestellen. Men krijgt onmiddellijk een bevestiging. Voldoende keuze. Hondjes eten graag de koekjes voor de tanden. Zelfs mijn Maltezer en dat is een kieskeurige.
Helpful Report
Posted 2 months ago
De bestelling is goed gegaan nu de ontvangst nog
Helpful Report
Posted 2 months ago
Good food, dog's love it, all shiny coats and happy dogs
Helpful Report
Posted 2 months ago
Snelle levering, duidelijk als product niet op voorraad is, en een zeer goed product, prima kwaliteit
Helpful Report
Posted 2 months ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.45 based on 278 reviews