Fish4Dogs Benelux Reviews

4.4 Rating 325 Reviews
86 %
of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
4.4
Based on 325 reviews
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone
Read Fish4Dogs Benelux Reviews

Write Your review

Tell us how Fish4Dogs Benelux made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Heb 2 zakken voer besteld maar 1 binnen gekregen. Bedrijf is onbereikbaar! Niet via telefoon en bellen ook al een week niet terug. Mail werkt ook niet want word niet afgeleverd… Brokken zijn altijd goed maar dit gaat vervelend worden.
Helpful Report
Posted 1 month ago
kwaliteit van het product is prima, de bezorging is miet optimaal.
Helpful Report
Posted 9 months ago
Super snel en top voer
Helpful Report
Posted 9 months ago
Ik ben zeer tevreden over Fish4Dogs. Op een vraag mijnerzijds werd meteen een oplossing gegeven en toen er iets niet goed ging met de verzending is er ook weer heel snel gereageerd en meteen een andere zending gestuurd. Vol lof voor de service. Daarnaast zijn de producten ook zeer goed, mijn hond is er gek op 😊.
Helpful Report
Posted 9 months ago
Kwaliteitsproducten met vlotte levering!
Helpful Report
Posted 9 months ago
The website is nice and easy. Quick delivery (earlier than expected) Our little is dog really happy with the food. Every breakfast and dinner is a little party for her!
Helpful Report
Posted 9 months ago
Many products out of stock. Long delivery times.
Helpful Report
Posted 9 months ago
Slechts 2 paketten ontvangen ipv 3. 3e pakket zweefd ergens maar waar. Totaal geen reactie op mijn mail naar de klantenservice dd 3 december 9.06 uur. Graag zsm contact.
Helpful Report
Posted 9 months ago
Goede prijs kwaliteit
Helpful Report
Posted 10 months ago
Ik heb tot op heden nog niks ontvangen van mijn bestelling...
Helpful Report
Posted 10 months ago
Op de site kan het puppyclub duidelijker ook wat de kortingspercentage betreft. 3x mail gehad van vervoerder kwam op verschillende dagen en tijdstippen. liever pakket in 1 keer. Verpakking niet sterk genoeg en alles door elkaar in de doos gedaan. Doos v d zalm olie stuk en blikjes makreel gedeukt. slordig. 3 liter zalmolie in een zak met handig tuitje eraan heeft zo geen zin. Kwaliteit van het voer prima, data nog lang houdbaar dat is fijn. Hondjes zijn blij.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Quick delivery and fair pricing
Helpful Report
Posted 10 months ago
Fantastisch
Helpful Report
Posted 10 months ago
Bestelling onvolledig ontvangen. 3/4 van wat ik besteld heb niet ontvangen. Klantenservice gebeld maar tot nu toe niets meer gehoord. Vandaag geprobeerd weer te bellen maar geen gehoor
Helpful Report
Posted 10 months ago
Love all the delicious treats they sell! But why did I get 3 boxes (1 big and 2 small ones) everything would have easily fit in that 1 big box, a waste of a lot of carton/paper.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Top aanbiedingen en snelle service.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Super goed, na het ontbreken van n product zeer snel en vriendelijk opgelost
Helpful Report
Posted 10 months ago
De honden vinden het heerlijk. Goede ontlasting. Snelle levering.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Heel goede service, correct geleverd. Helaas redelijk duur, maar daar krijg je dan kwaliteit voor.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Very friendly and helpful staff
Helpful Report
Posted 10 months ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.4 based on 325 reviews