Fish4Dogs Benelux Reviews

4.59 Rating 138 Reviews
91 %
of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone
Read Fish4Dogs Benelux Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Geweldige brokken en geweldige snacks! Mijn hond is er gek op.
Posted 4 days ago
Heel goed product. We hebben een hele gezonde hond en fish4dogs zorgt hiervoor. Daarnaast heeft hij alles over voor de gedroogde calamaris.
Posted 1 week ago
Goed en verantwoord eten voor de hond.
Posted 1 week ago
Mijn honden vinden fish4dogs heerlijk, ze eten met smaak hun brokjes en glanzen als spiegeltjes. De service van fish4dogs is top, als je besteld moet je wel rekening met plm 5 dagen voor het bezorgd word, het komt uit engeland
Posted 2 weeks ago
Ik koop al jaren Superior brokken voor mijn cockers. Doordat ik mij opnieuw moest aanmelden heb ik met een ander e-mailadres ingelogd. Dus zeer tevreden met levering en kwaliteit van het produkt. En natuurlijk niet vergeten de snacks
Posted 2 weeks ago
Ben zonder meer tevreden over het voer. Veel minder enthousiast over de bezorging door DHL!
Posted 3 weeks ago
Super voeding voor mijn bobtails
Posted 3 weeks ago
Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen. Snelle levering..top!
Af en toe wel problemen met de levering via DPD. Regelmatig is de doos bij levering kapot.
Posted 1 month ago
Altijd mooi op tijd bezorgd en goed verpakt plus de honden vinden het super lekker
Posted 1 month ago
Wij ontvingen het verzoek voor een review voordat wij het voer hebben ontvangen. Het was nog best een uitdaging om op de site het juiste voer in de juiste hoeveelheid en met de juiste brok-grootte te vinden. Maar we krijgen vriendelijke mailtjes van Fish4Dogs.
Posted 1 month ago
Snelle levering en de hond genoot van de brokken.
Posted 1 month ago
Snelle levering en goede kwaliteit hondenvoer.
Posted 2 months ago
De beste (en lekkerste koek van de hele wereld! Aldus mijn Jack Russel van 13,5) Ik heb sinds ik fish4dogs heb ontdekt een heel blij en energiek Jack Russel hondenmeisje, met een mooie glazende vacht! Ik ging op zoek naar snacks gemaakt van vis omdat ze van alle andere snacks last kreeg van haar maag en darmen. Wat een ruime keus en super kwaliteit! Straks komt de bestelling weer binnen en dan kan ze niet wachten om de doos open te maken (geloof dat ze het logo al herkend haha) haar natvoer maak ik altijd zelf maar nu ook de blikjes besteld, benieuwd wat ze daar van vindt! 🙂
Posted 2 months ago
Sinds mijn hond op Fish4Dogs zit heeft hij geen maag-darm problemen meer. Mijn hond bleek allergisch te zijn voor zo'n beetje alles behalve paard, geit en vis. Met de dierenarts bekeken welk voer het best zou zijn en toen voor Fish4Dogs gekozen. Geen moment spijt van gehad! Het smaakt volgens mijn hond goed en het is 100% kwaliteit!
Posted 2 months ago
Ik en mijn hond Pebbles zijn een groot fan van de Fish4dogs producten. Lekkere snacks die tegelijkertijd ook nog gezond zijn. Zo krijgt mijn hond bijvoorbeeld de Mackerel morsels skin en coat. En de fish banana wraps. De laatste keer hebben we ook een goodiebag besteld, en onder andere de trout mousse geprobeerd. Ik kreeg het idee dat de mousse wel heel erg lekker was. De bak werd namelijk helemaal schoon gelikt en daarna is ze nog een paar keer gaan kijken of er echt niks meer over was.
Bestellen gaat makkelijk. Er zijn regelmatig aanbiedingen, en bij de eerste bestelling kan je gebruik maken van een 20% kortingscode. Alles word altijd netjes goed verpakt geleverd. En de snacks hebben een handige hersluitbare verpakking.
De levering duurt iets langer aangezien het uit het magazijn in Engeland moet komen. Geen probleem natuurlijk. Wel vind ik de track en trace erg onduidelijk en dat zorgt soms voor wat frustraties. Zo werd er drie dagen lang online aangegeven dat het die dag geleverd zou worden. En heb ik dus twee dagen voor niks de hele dag thuis zitten wachten. De derde dag (na het weekend) werd het gelukkig wel geleverd. Ook word er aangegeven dat je een email en sms krijgt op de dag dat het pakketje bezorgt zal worden, met een verwacht uur waarin je het pakketje dus kan verwachten. Deze sms en email heb ik nooit ontvangen.
Maar dat ligt waarschijnlijk aan DPD en niet aan Fish4Dogs. Al kreeg ik via Facebook ook helemaal geen reactie terug van Fish4Dogs op een berichtje daarover. Wel een 5 ster beoordeling. De producten zijn namelijk fantastisch. En als je geduld hebt komt het pakketje van zelf.
Posted 2 months ago
The best there is.
Posted 2 months ago
De bestelling van jullie fish4dogs is super! Echt snel geleverd.
Alleen DPD pfff wel op de dag dat ze zeggen we komen het brengen en ook netjes binnen de tijd.
Maar vraag je of ze het voor de deur onder het afdak willen zetten ,zetten ze het midden in de voortuin.En dat op een regenachtige dag.
Posted 2 months ago
mijn honden zijn er dol op, geef brokken witvis of zalm en ook de snacks vallen in de smaak. Tot op heden altijd goed op tijd geleverd.
Posted 2 months ago
Wij zijn erg tevreden van Fish4Dogs! Onze hond heeft verschillende voedselintoleranties, maar kan door Fish4Dogs toch genieten van lekkere, afwisselende snacks. De service is goed en wij bestellen naar tevredenheid opnieuw wanneer onze voorraad weer geslonken is.
Posted 2 months ago
Onze hond is verzot op de snacks van fish4dogs. Levering is snel en netjes. Goede service.
Posted 2 months ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.59 based on 138 reviews