GoedKoopPakket Reviews

4.6 Rating 3,310 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket

Write Your review

Tell us how GoedKoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Alles is duidelijk voorgesteld. En vlugge service wat bestellen van mijn pakje betreft. Hartelijk dank
Helpful Report
Posted 3 months ago
Prijs/kwaliteit
Helpful Report
Posted 3 months ago
alles verloopt conform hetgeen door uw website wordt beloofd. Administratie (email) in orde en levering ook top.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Heel duidelijke website, pakje verzenden gaat heel snel! Top!
Helpful Report
Posted 3 months ago
Pakket had toch een paar deuken. Gelukkig geen schade.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Zeer gemakkelijke website en overzichtelijk om mee te werken
Helpful Report
Posted 3 months ago
snel en betrouwbaar
Helpful Report
Posted 3 months ago
Snel,correct en verzorgd
Helpful Report
Posted 3 months ago
De verzending gaat vlot van Nederland naar Belgie en is concurrentieslag qua prijs. Het verzendetiket opmaken is heel duidelijk maar online zelf online je pakket volgen via Track en Trace vind ik niet direct terug op de site.
Helpful Report
Posted 3 months ago
omdat het pakje vlot geleverd is en de prijs valt echt wel mee.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Knappe opvolging van jullie. Houden de klant prima op de hoogte van de verzending. Tot nu toe geen enkele negatieve opmerking hoeven te maken. Enkel positieve. Doe zo verder. Mvg, Johan
Helpful Report
Posted 3 months ago
Duidelijk en goedkoop, ook goede klantenservice. Alleen als je een verkeerd adres ingeeft zie je dat pas na betaling.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Correcte informatie
Helpful Report
Posted 3 months ago
Alles duidelijkj
Helpful Report
Posted 3 months ago
Alles perfect verlopen
Helpful Report
Posted 3 months ago
Snelle en Corecte levering
Helpful Report
Posted 3 months ago
Werkt overzichtelijk en makkelijk in te vullen. Goed en correct.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Geen enkele problemen mee , altijd correct
Helpful Report
Posted 4 months ago
gemakkelijk in te vullen en snel geholpen op verzendpunt
Helpful Report
Posted 4 months ago
gemakkelijk in te vullen en snel geholpen op verzendpunt
Helpful Report
Posted 4 months ago
GoedKoopPakket is rated 4.60 based on 3,310 reviews