GoedKoopPakket Reviews

4.6 Rating 3,310 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket

Write Your review

Tell us how GoedKoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Pakket is teruggekomen
Helpful Report
Posted 10 months ago
prima website, eenvoudig in gebruik. snel een pakje aanmaken, snel uitprinten, eenvoudig meer kan ik er niet over vertellen. steeds in orde, steeds te vreden groetjes Jan Mangelschots
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakje nog steeds niet ontvangen wij bestellen nooit nog iets op u website en we raden de mensen op Facebook daar niets te kopen ????
Helpful Report
Posted 1 year ago
omdat een lagere score niet mogelijk is , ik heb nog nooit zulke ellende ervaren en die 1 euro voor volgende zending mogen jullie steken waar de zon nooit schijnt want een volgende keer komt er nooit , nooit en nog eens nooit
Helpful Report
Posted 1 year ago
De website op zich is goed, maar wanneer er zich een probleem voordoet (wat bij ons dus het geval is), laten jullie ons gewoon stikken! Ondanks het feit dat ik destijds (= op 26 oktober 2020!) voor een verzekering bijbetaalde en ondertussen al 14 keer mailde om dit probleem aan te kaarten, wordt er gewoon GEEN oplossing gezorgd! Telkens word ik met een mailtje weer aan het lijntje gehouden. Dit ben ik ondertussen dus kotsbeu en ga dan ook proberen om via alle kanalen die ik heb/ken om toch vergoed te worden voor de verloren zending.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Supersnel in deze toch wel hectische tijden! Ook de koper was erg tevreden over de snelle en feilloze afhandeling.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Zéér slechte service, reeds 2x via klantenservice contact opgenomen en 1x mail gestuurd zonder contactname van bedrijf. 16,50€ betaald en kon pakketzegel niet downloaden...
Helpful Report
Posted 1 year ago
Il vind het moeilijk contact te zoeken bij problemen
Helpful Report
Posted 1 year ago
Deze score is verdiend door Goedkoop pakket. Wel betaald maar geen een code gekregen om te versturen en als gevolg ook geen geld teruggestort. Geen reactie. Hoe 'tevreden sommige mensen ook zijn, ik niet!!!
Helpful Report
Posted 2 years ago
Pakje is goed aangekomen en tijdig!
Helpful Report
Posted 2 years ago
Omdat jullie webside foute info geeft over inleverpunten
Helpful Report
Posted 3 years ago
GoedKoopPakket is rated 4.60 based on 3,310 reviews