GoedKoopPakket Reviews

4.6 Rating 3,310 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket

Write Your review

Tell us how GoedKoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Trage levering
Helpful Report
Posted 4 months ago
ik wilde naar een afhaalpunt versturen , maar dat lukte niet , zo was het versturen toch nog extra voor mijn te betalen
Helpful Report
Posted 4 months ago
door de wijzigingen aan de website ben ik mijn adressenbestand kwijt en is het zeer moeilijk om in te loggen.
Helpful Report
Posted 6 months ago
alles zeer goed verlopen
Helpful Report
Posted 7 months ago
Het heeft 1 week geduurd voor aflevering, na zoek tocht , want trak en trace code gaven geen update. Groetjes
Helpful Report
Posted 9 months ago
Het was wel wat zoeken en proberen vooraleer het lukte. Heb zelfs een vraag gesteld aan jullie hulplijn. Maar eens ik de juiste plaats vond liep het vlot
Helpful Report
Posted 9 months ago
Ik had afgesproken dat de ontvanger zou afhalen in het afhaalpunt, en toen ik de verzending wilde doen kon ik alleen naar zijn huisadres sturen, wat 3 eur duurder was.
Helpful Report
Posted 10 months ago
24 uurs levering zou sneller moeten. Was bijna een week onderweg. Mss forwarder in de fout....
Helpful Report
Posted 10 months ago
De betaalpagina is niet overzichtelijk.
Helpful Report
Posted 10 months ago
De website goedkooppaket.be is ok. De verzending via DPD ging vlot MAAR van het verzonden servies was de soepkom stuk en 2 koffiekopjes
Helpful Report
Posted 11 months ago
Ik ontving geen track&trace code.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Pakket ging binnen de 24u geleverd worden, het is uiteindelijk bijna 72u geworden!!!!!!
Helpful Report
Posted 11 months ago
Levering voldeed aan de verwachting. Overigens heb ik al 2keer dit formulier ingevuld, maar 2 euro korting heb ik niet gezien. Dat is een slechte zaak. Ik verwacht wel een reactie.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Lange levertijd.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Omdat ze zeiden dat mijn pakket gescand was, en dat was niet het geval op eer en geweten..!!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Soms een beetje zoeken
Helpful Report
Posted 1 year ago
Soms een beetje zoeken
Helpful Report
Posted 1 year ago
wel, uw website was nieuw voor me en ik had een vraag over de maximale afmetingen van een pakket en die vraag werd niet beantwoord. Mijn tip: vermeld op uw website als maximale afmetingen niet alleen 100 x 50 x 50 maar voeg er wel even bij dat deze maten in totaliteit geen 300 cm mogen overschrijden (en dat de berekeningswijze hiervoor dus 1 x de lengte en 2 x de breedte en 2 x de diepte van een pakket betekent. Dat verduidelijkt één en ander voor potentiële klanten. Ten tweede werd niet helemaal duidelijk vermeld dat je na betaling een 'sticker' ontvangt waarmee je je pakje kan versturen. Als neofiet in deze heb ik eerst een DPD punt bezocht en daar hebben ze me wel die tip gegeven. U ontvangt toch een positieve score omdat ik het verdere service top vond!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Het pakket was ontvangen op 21/03, pas geleverd vandaag, van Belgie naar Belgie, dat is geen optie in de chatbot Daan. Enkel Nederland-Nederland of Nederland-Buitenland of buitenland -Nederland, dus kon Daan me niet verder helpen. Belloen op het 0800 vanuit het buitenland lukt ook niet.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakket is terug naar afzender? Het is fout gelopen. Ik heb alle regels(gewicht, afmeting, correcte betaling) nageleefd? Ik vraag mij af wat daar is misgelopen. Zeer vervelend.
Helpful Report
Posted 1 year ago
GoedKoopPakket is rated 4.60 based on 3,310 reviews