GoedKoopPakket Reviews

4.6 Rating 3,310 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket

Write Your review

Tell us how GoedKoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Website zeer duidelijk, snelle levering. Jammer dat er geen afgeefpunt meer is in BOOM!
Helpful Report
Posted 3 months ago
Niets op aan te merken, enkel een overdaad aan mails
Helpful Report
Posted 3 months ago
Alles is duidelijk voorgesteld. En vlugge service wat bestellen van mijn pakje betreft. Hartelijk dank
Helpful Report
Posted 3 months ago
Pakket had toch een paar deuken. Gelukkig geen schade.
Helpful Report
Posted 3 months ago
De verzending gaat vlot van Nederland naar Belgie en is concurrentieslag qua prijs. Het verzendetiket opmaken is heel duidelijk maar online zelf online je pakket volgen via Track en Trace vind ik niet direct terug op de site.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Duidelijk en goedkoop, ook goede klantenservice. Alleen als je een verkeerd adres ingeeft zie je dat pas na betaling.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Correcte informatie
Helpful Report
Posted 3 months ago
Geen enkele problemen mee , altijd correct
Helpful Report
Posted 3 months ago
Het is gemakkelijk om te vergelijken om de goedkoopste verzending te hebben voor pakketten.
Helpful Report
Posted 3 months ago
is overzichtelijk en gemakkelijk.
Helpful Report
Posted 4 months ago
goed verlopen
Helpful Report
Posted 4 months ago
Er was even een verwarring ivm het land maar nadat ik ervan op de hoogte werd gebracht en bijgewerkt liep de verzending vlot
Helpful Report
Posted 4 months ago
blijkbaar vlotte afhandeling + degelijke communicatie
Helpful Report
Posted 4 months ago
Makkelijk en duidelijke web pagina, vlot om betaling te doen, vlotte mogelijkheid om ticket af te drukken
Helpful Report
Posted 4 months ago
Makkelijk website en goede prijs vergelijking
Helpful Report
Posted 4 months ago
duidelijk , eenvoudig en IT technisch goede werking. Zelf afprinten van het etiket vergt wel goede kwaliteit van printer. De post kon de barcode eerst niet goed inlezen ... en ze mogen blijkbaar bij deze online bestellingen en afrekeningen zelf het barcode nummer niet meer intikken :-(
Helpful Report
Posted 4 months ago
makkelijk soms wel duurder dan bij postbedrijf zelf
Helpful Report
Posted 4 months ago
Snel en goedkoop versturen
Helpful Report
Posted 4 months ago
werkt behoorlijk goed en goede klatenservice! importeren van zendingen of een API zou wel nog een reuze verbetering zijn,
Helpful Report
Posted 4 months ago
alles duidelijk maar ik kan zelf niet printen, dat geeft een probleem
Helpful Report
Posted 4 months ago
GoedKoopPakket is rated 4.60 based on 3,310 reviews