GoedKoopPakket Reviews

4.6 Rating 3,316 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket

Write Your review

Tell us how GoedKoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
- Via goedkooppakket.be verzendlabel gekocht - Bij dpd punt ingeleverd, daar een fout gebeurd met scanning - - Onderzoek opgestart op 18-10-2022, ging max. 5 werkdagen duren, maar nog niets van gehoord (pakket t.w.v. 450 EUR!!) SCHANDALIG !! Ik ben precies ook niet de enigste!!
Helpful Report
Posted 6 days ago
Pakket is kwijt. Hoewel ik een sms kreeg dat het pakket was ingeleverd bij dpd-inleverpunt, ontkent goedkooppakket, dat het gescand is. Het pakket is volgens de link, die ik per sms ontving, aangemeld bij dpd in Rijssen. Sendcloud ingeschakeld, maar die kan alleen wat doen als goedkooppakket hun vraagt onderzoek te doen. Er wordt niet meer gereageerd door goedkooppakket ondanks dat ik printscreens enz. stuurde. Cadeau van kleinkind is al sinds 20.10.22 zoek. Het is nu 05.11.22. Triest.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Website geeft NA BETALING foutmelding op postcode terwijl deze correct staat ingevuld, nog altijd geen antwoord op hulpmail gekregen. Ik kan de sticker dus niet eens afdrukken want hij blijft foutieve postcode geven. Jammer dat je geen 0 sterren kan geven
Helpful Report
Posted 1 month ago
Pakket verstuurd, is nooit aangekomen. Melding gemaakt bij de klantenservice, waarop we nooit een antwoord op hebben gekregen. Geld is dus weg, en een oplossing komen ze niet mee. Tot op vandaag 4 maanden gewacht, en nog steeds geen antwoord. Voor ons de eerste en laatste keer. Waardeloze firma. Geen telefoonnummer, alleen mailen, maar daar reageren ze toch niet op.
Helpful Report
Posted 4 months ago
kan nooit inloggen. de rest is verder ok.
Helpful Report
Posted 4 months ago
Pakket werd nooit opgehaald in pakketpunt. Gevraagd voor terugbetaling verzendkosten, maar verder dan "label is al ingescand waardoor we niet kunnen annuleren" komen ze niet. Of "door corona zijn er veel vertragingen", dit terwijl ik zeer regelmatig online bestellingen doe die steeds op tijd geleverd worden. Zij leveren geen dienst dus dan is een terugbetaling toch maar normaal!?
Helpful Report
Posted 4 months ago
Dagelijks mail met het contact formulier en na het versturen krijg je een automatische verschijning dat je snel zal geholpen worden … Ik stuur jullie al 16 dagen dagelijks deze mail om jullie te bereiken maar krijg geen enkel antwoord op mijn mails. Wij hebben 206,61 euro betaald en dit komt niet op onze rekening waar er ook nog geld opstond alles staat nu op nul euro GPBE0397080622 Ik krijg geen enkel antwoord van jullie. Graag asap een oplossing aub. Er stond ook nog ongeveer 30 euro tegoed op mijn rekening die ook weg is! Een telefoonnummer is niet beschikbaar dus ik kan niet communiceren met jullie morgen. Wanneer kan ik antwoorden verwachten? Christopher Strubbe
GoedKoopPakket 1 star review on 23rd June 2022
Helpful Report
Posted 5 months ago
Verstuur nooit een pakket via deze site!! Als pakket fout wordt geleverd kunnen ze niks aan doen maar hun klantendienst trekt op niks! 1ste mail die ik stuur vermeld ik dat het pakket terug bij mij is geleverd ipv op het leveradres. een maand verder en 15 Mails staat het pakket hier nog altijd! Laatste mail dat ze sturen: goed nieuws uw pakket word morgen bij u thuis geleverd, ?????? Leg ik nog maar is uit maar dan verbreken ze alle contact. Nu Zit ik hier met een pakket twv 240€ en nog is 30€ verzending waar ik niks mee ben! Merci goedkooppakket!
Helpful Report
Posted 5 months ago
Waardeloze partij! Ze brengen alles onder bij SendCloud en zijn slecht per mail bereikbaar voor support. De support antwoorden zijn vervolgens allemaal standaard reacties waar je niets mee opschiet. Pakket is niet geleverd bij de klant. De koerier (DPD) heeft daarvoor al uitvoerig excuus gemaakt en was direct bereid om het pakket volledig (verzending + product) te vergoeden. Goedkoop Pakket heeft er alleen de grootste moeite mee om dit besluit over te nemen. Daardoor wachten we al bijna een maand op de terugbetaling.
Helpful Report
Posted 5 months ago
Ik had een pakket via senddirect naar België gestuurd, niemand was thuis, de postbode van bpost heeft het voor de deur neer gezet en toen de pakket was weg door iemand anders . Niemand neemt verantwoordelijkheid hier, bpost niet en nor senddirect. Al paar keer e-mail gestuurd maar wordt niet behandeld. Slecht systeem
Helpful Report
Posted 6 months ago
Snelle service en goedkoop
Helpful Report
Posted 6 months ago
In augustus heb ik een pakket verzonden via Goedkooppakket. Om een of andere reden is het pakket niet verzonden naar het adres dat ik graag wilde maar is het pakket naar mij thuis teruggestuurd. Uiteraard fouten kunnen worden gemaakt maar helaas na 9 maanden is nog steeds niks opgelost. Ik heb veel mails gestuurd, meestal krijg ik geen reactie en als er wel een reactie komt dan is het excuses voor het wachten maar geen oplossing. Het bedrijf verschuilt zich achter het vervoersbedrijf, ze wachten op een reactie van de vervoerder. Echter komt deze niet en dus lost Goedkooppakket ook niets op, heel jammer dat dit bedrijf zich zo laat kennen voor een pakketzegel van €6,00.
Helpful Report
Posted 6 months ago
Waardevol pakket zoek geraakt. Verzekerd verstuurd maar na 4 maanden nog geen enkele compensatie en de enige reactie die ik al 4 maanden krijg is: Bedankt voor uw bericht, wij zijn afhankelijk van de vervoerder en moeten op hun reactie wachten om deze case te kunnen oplossen, groeten Enna. Daar heb ik dus niks aan. Ook de vervoerder kan me niet helpen omdat ik dan een case nummer nodig heb en deze krijg ik niet van duurkooppakket.nl!!!! Waardeloos!!!!
Helpful Report
Posted 8 months ago
wel betaald, geen label, geen contact, telefoneren onmogelijk en geen enkele ondersteuning. Levert grote frustratie op. Dit was de eerste en laatste keer dat ik met dit bedrij ' in zee ga'. CJM van Empel
Helpful Report
Posted 8 months ago
Website zeer duidelijk, snelle levering. Jammer dat er geen afgeefpunt meer is in BOOM!
Helpful Report
Posted 8 months ago
Heel duidelijke website, gebruiksvriendelijk en transparant.
Helpful Report
Posted 8 months ago
op tijd geleverd en alles ok
Helpful Report
Posted 8 months ago
Zeer goed!
Helpful Report
Posted 8 months ago
Zeer snelle levering en betrouwbaar
Helpful Report
Posted 8 months ago
Niets op aan te merken, enkel een overdaad aan mails
Helpful Report
Posted 8 months ago
GoedKoopPakket is rated 4.6 based on 3,316 reviews