GoedKoopPakket Reviews

4.6 Rating 3,328 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket

Write Your review

Tell us how GoedKoopPakket made you happy
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
DON’T USE THIS!! The customer service will not reply if something is wrong and the seals don’t all work. I paid almost 45€ and have not received anything. THIS IS A SCAM
Helpful Report
Posted 1 month ago
Ik viel voor een phishing-zwendel en verloor maar liefst $ 185.000. Ik heb verschillende oplossingen geprobeerd, maar deze bleken niet effectief en kostten me alleen maar meer. Maar op een dag kwam ik een Telegram-groep tegen waar ik het hackspeditieve team ontdekte. Ik heb onmiddellijk contact met hen opgenomen via hun e-mailadres (hackspeditously @ gmail. com), en tot mijn verbazing reageerden ze snel. Ze vroegen om wat details en gaven mij duidelijke instructies die ik ijverig opvolgde. Binnen tien dagen konden ze mijn verloren geld terugkrijgen. Ik was verbaasd door hun professionaliteit en efficiëntie. Het hackspeditiious-team is ongetwijfeld het beste in de branche en ik raad ze iedereen aan die het slachtoffer is geworden van oplichting. Ook u kunt contact met hen opnemen via e-mail: (hackspeditously @ gmail. com) of WhatsApp: +1 5 6 7 2 4 6 3 1 1 7.
Helpful Report
Posted 3 months ago
DO NOT USE THIS SERVICE! They lost my package and they didn’t answer any emails.
Helpful Report
Posted 11 months ago
GEWOON VERSCHRIKKELLIJK!! Oktober 2022 heb ik een waardevol pakket verstuurd via goedkooppakket. Maximum extra betaald voor hoogst mogelijke verzekering via hun. Pakket geraakt NIET op bestemming en is SPOORLOOS. Geen updates in track & trace te zien. Ca 3 weken na verzending werd een onderzoek opgestart. Onderzoek leverde geen resultaat op. Goedkooppakket vraagt mij dan de factuur van het verloren object voor een schadeclaim. Deze heb ik hen meteen bezorgd. Vanaf daar met mijn beleefde en correcte mails TOTAAL GEEN COMMUNICATIE MEER van hen!! Ze laten je gewoon in de kou staan en IK VOEL ME GEWOON BEDROGEN!! Inmiddels zijn we mei 2023 en ben ik met een advocaat bezig; ik ga tot het uiterste. Ik ervaar de handelswijze van goedkooppakket als COMPLEET KLANTONVRIENDELIJK EN ONBETROUWBAAR!!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Worst service ever my package is missed and no one is helping me .
Helpful Report
Posted 1 year ago
Label aangemaakt voor verzending naar Frankrijk. Downloaden geeft gewoon een blancoscherm! Weggesmeten geld! Nooit meer!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Alles aangemaakt voor 4 pakken en betaald, factuur ontvangen maar géén pakketzegels ontvangen.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Lagere prijs, zeer snelle levering. Prima in orde! Nooit eerder problemen gehad via deze dienst. Top doe zo verder ;)
Helpful Report
Posted 1 year ago
Alles verloopt vlot tot bij de betaling. Na de betaling is het label niet te downloaden. Je kan de klantendienst niet contacteren.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Label gekocht voor verzending naar Slovenië via website van goedkooppakket.be. Label betaald (geld van rekening) maar bij downloaden label loopt het mis. Leeg document rare code bovenaan. Ook geen bevestigingsmail met label ontvangen. Contact opgenomen met goedkooppakket.nl. Snelle reactie en veel heen en weer mailverkeer maar zonder het referentienummer kunnen ze niks doen. En dat heb ik niet want geen print screen genomen omdat je het label dan uiteindelijk in de email van je vader te vinden. Maar niks. Ons e-mailadres ook niet terug te vinden door de medewerker van goedkooppakket.nl. Wat liep er mis? Internetfraude? Problemen bij goedkooppakket.nl?
GoedKoopPakket 1 star review on 7th December 2022 GoedKoopPakket 1 star review on 7th December 2022
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pay for a ticket, than no ticket and no money back ! This is the second time !! Nobody home . Robot !
Helpful Report
Posted 1 year ago
Geen service, telefonisch niet bereikbaar en op mail reageren niet 28 november 2022- verloren geld Nooit meer via deze website
Helpful Report
Posted 1 year ago
- Via goedkooppakket.be verzendlabel gekocht - Bij dpd punt ingeleverd, daar een fout gebeurd met scanning - - Onderzoek opgestart op 18-10-2022, ging max. 5 werkdagen duren, maar nog niets van gehoord (pakket t.w.v. 450 EUR!!) SCHANDALIG !! Ik ben precies ook niet de enigste!!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakket is kwijt. Hoewel ik een sms kreeg dat het pakket was ingeleverd bij dpd-inleverpunt, ontkent goedkooppakket, dat het gescand is. Het pakket is volgens de link, die ik per sms ontving, aangemeld bij dpd in Rijssen. Sendcloud ingeschakeld, maar die kan alleen wat doen als goedkooppakket hun vraagt onderzoek te doen. Er wordt niet meer gereageerd door goedkooppakket ondanks dat ik printscreens enz. stuurde. Cadeau van kleinkind is al sinds 20.10.22 zoek. Het is nu 05.11.22. Triest.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Website geeft NA BETALING foutmelding op postcode terwijl deze correct staat ingevuld, nog altijd geen antwoord op hulpmail gekregen. Ik kan de sticker dus niet eens afdrukken want hij blijft foutieve postcode geven. Jammer dat je geen 0 sterren kan geven
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakket verstuurd, is nooit aangekomen. Melding gemaakt bij de klantenservice, waarop we nooit een antwoord op hebben gekregen. Geld is dus weg, en een oplossing komen ze niet mee. Tot op vandaag 4 maanden gewacht, en nog steeds geen antwoord. Voor ons de eerste en laatste keer. Waardeloze firma. Geen telefoonnummer, alleen mailen, maar daar reageren ze toch niet op.
Helpful Report
Posted 2 years ago
kan nooit inloggen. de rest is verder ok.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Pakket werd nooit opgehaald in pakketpunt. Gevraagd voor terugbetaling verzendkosten, maar verder dan "label is al ingescand waardoor we niet kunnen annuleren" komen ze niet. Of "door corona zijn er veel vertragingen", dit terwijl ik zeer regelmatig online bestellingen doe die steeds op tijd geleverd worden. Zij leveren geen dienst dus dan is een terugbetaling toch maar normaal!?
Helpful Report
Posted 2 years ago
Dagelijks mail met het contact formulier en na het versturen krijg je een automatische verschijning dat je snel zal geholpen worden … Ik stuur jullie al 16 dagen dagelijks deze mail om jullie te bereiken maar krijg geen enkel antwoord op mijn mails. Wij hebben 206,61 euro betaald en dit komt niet op onze rekening waar er ook nog geld opstond alles staat nu op nul euro GPBE0397080622 Ik krijg geen enkel antwoord van jullie. Graag asap een oplossing aub. Er stond ook nog ongeveer 30 euro tegoed op mijn rekening die ook weg is! Een telefoonnummer is niet beschikbaar dus ik kan niet communiceren met jullie morgen. Wanneer kan ik antwoorden verwachten? Christopher Strubbe
GoedKoopPakket 1 star review on 23rd June 2022
Helpful Report
Posted 2 years ago
Verstuur nooit een pakket via deze site!! Als pakket fout wordt geleverd kunnen ze niks aan doen maar hun klantendienst trekt op niks! 1ste mail die ik stuur vermeld ik dat het pakket terug bij mij is geleverd ipv op het leveradres. een maand verder en 15 Mails staat het pakket hier nog altijd! Laatste mail dat ze sturen: goed nieuws uw pakket word morgen bij u thuis geleverd, ?????? Leg ik nog maar is uit maar dan verbreken ze alle contact. Nu Zit ik hier met een pakket twv 240€ en nog is 30€ verzending waar ik niks mee ben! Merci goedkooppakket!
Helpful Report
Posted 2 years ago
GoedKoopPakket is rated 4.6 based on 3,328 reviews