GoedKoopPakket Reviews

4.6 Rating 3,324 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket

Write Your review

Tell us how GoedKoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
GoedKoopPakket 1 star review on 7th December 2022
Anonymous
GoedKoopPakket 1 star review on 7th December 2022
Anonymous
GoedKoopPakket 1 star review on 23rd June 2022
Altus.be
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Waardevol pakket zoek geraakt. Verzekerd verstuurd maar na 4 maanden nog geen enkele compensatie en de enige reactie die ik al 4 maanden krijg is: Bedankt voor uw bericht, wij zijn afhankelijk van de vervoerder en moeten op hun reactie wachten om deze case te kunnen oplossen, groeten Enna. Daar heb ik dus niks aan. Ook de vervoerder kan me niet helpen omdat ik dan een case nummer nodig heb en deze krijg ik niet van duurkooppakket.nl!!!! Waardeloos!!!!
Helpful Report
Posted 10 months ago
wel betaald, geen label, geen contact, telefoneren onmogelijk en geen enkele ondersteuning. Levert grote frustratie op. Dit was de eerste en laatste keer dat ik met dit bedrij ' in zee ga'. CJM van Empel
Helpful Report
Posted 10 months ago
Website zeer duidelijk, snelle levering. Jammer dat er geen afgeefpunt meer is in BOOM!
Helpful Report
Posted 10 months ago
Heel duidelijke website, gebruiksvriendelijk en transparant.
Helpful Report
Posted 10 months ago
op tijd geleverd en alles ok
Helpful Report
Posted 10 months ago
Zeer goed!
Helpful Report
Posted 10 months ago
Zeer snelle levering en betrouwbaar
Helpful Report
Posted 10 months ago
Niets op aan te merken, enkel een overdaad aan mails
Helpful Report
Posted 10 months ago
Duidelijke website
Helpful Report
Posted 10 months ago
Altijd eenvoudig, snel en optijd
Helpful Report
Posted 10 months ago
Alles in orde.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Site is makkelijk te volgen voor een niet zo computer talent . Alles gaat vlot om te gebruiken .
Helpful Report
Posted 10 months ago
Alles is zeer vlot verlopen.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Ik ben heel content dat het pakket zo snel mogelijk ter plaatse is en dat nog voor een redelijk prijs.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Alles is duidelijk voorgesteld. En vlugge service wat bestellen van mijn pakje betreft. Hartelijk dank
Helpful Report
Posted 11 months ago
Prijs/kwaliteit
Helpful Report
Posted 11 months ago
alles verloopt conform hetgeen door uw website wordt beloofd. Administratie (email) in orde en levering ook top.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Heel duidelijke website, pakje verzenden gaat heel snel! Top!
Helpful Report
Posted 11 months ago
Pakket had toch een paar deuken. Gelukkig geen schade.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Zeer gemakkelijke website en overzichtelijk om mee te werken
Helpful Report
Posted 11 months ago
GoedKoopPakket is rated 4.6 based on 3,324 reviews