GoedKoopPakket Reviews

4.6 Rating 3,313 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket

Write Your review

Tell us how GoedKoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Is niet zo simpel
Helpful Report
Posted 3 years ago
geen trac code ontvangen
Helpful Report
Posted 3 years ago
Beste Rony, De track and trace gegevens heeft u via de mail ontvangen. Daarnaast kunt u deze gegevens terugvinden in uw account. Mocht u toch nog vragen hebben kunnen wij u deze gegevens ook altijd even na sturen.
Posted 3 years ago
Heb nog nooit een pakje met de post verzonden , ik vind het nogal ingewikkeld de Website , tevens staat er dat paket je binnen de 24 uur moet geleverd zijn das dinsdag op de post gedaan ,nu zijn we zondag en is nog steeds niet aangekomen . Dat vind ik niet gehoord ,kan het beter te voet gaan brengen .
Helpful Report
Posted 3 years ago
Het duurde UREN vooraleer ik de verzendetiket kon afdrukken. Pas na contact met u, kon dit, "onjuiste adresgegevens" zogezegd. Pakket kon niet aan geadresseerde afgegeven worden, zogezegd wegens onjuiste adresgegevens. Deze waren nochtans 100% juist. Het heeft "ons" ( verzender en bestemmeling) veel moeite gekost om uiteindelijk het pakket bij de bestemmeling te krijgen. ( telefoneren naar PDP, in afhaalpunt laten bezorgen) Voor een eerste ervaring niet zo positief.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Bedankt voor uw review en jammer dat uw ervaring niet positief was. Voor ons is het altijd belangrijk dat we de juiste adresgegevens krijgen voordat we de pakketzegel kunnen aanmaken. In uw geval waren de adresvelden niet juist ingevuld, waardoor wij dit moesten aanpassen. Onze excuses dat het wat langer duurde en hopelijk wordt uw volgende ervaring beter :)
Posted 3 years ago
te late afhaling van het pakket! donderdag 15/11 besteld en betaald en pas afgehaald op 19/11 rond de middag.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Bedankt voor uw review! Vervelend te horen dat uw pakket vertraagd is. We hebben afgelopen week last gehad van de landelijke staking vanuit bPost. Helaas konden wij hier weinig aan doen.
Posted 3 years ago
wij bestelden en betaalden reeds donderdag 15/11 en de pakketten werden pas op 19/11 opgehaald rond de middag en da's erg laat...….
Helpful Report
Posted 3 years ago
GoedKoopPakket is rated 4.6 based on 3,313 reviews