GoedKoopPakket Reviews

4.6 Rating 3,313 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket

Write Your review

Tell us how GoedKoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Makkelijk in gebruik. Tevreden.
Helpful Report
Posted 9 months ago
Van jullie website tevreden, hoewel de laatste 2 keer het me niet lukte om het verzendlabel te downloaden. Vervelend... Van dpd: helemaal niet tevreden! Pakket werd retour gestuurd, 22€ en inhoud dus weggegooid geld. De ontvanger kreeg nooit een bericht ivm het pakket! Heel vervelend...
Helpful Report
Posted 9 months ago
Alles is goed verlopen en duidelijk
Helpful Report
Posted 9 months ago
De website werkt vlot, maar de betaling met een QR code niet. Ik kreeg geen bevestiging. Uiteindelijk wel een mail in mijn inbox, waaruit bleek dat de betaling wel doorgekomen was.
Helpful Report
Posted 9 months ago
Is goed, maar controle laat soms te wensen over.
Helpful Report
Posted 9 months ago
Gewoon goed en snel :-)
Helpful Report
Posted 9 months ago
gewoon goedkoopste
Helpful Report
Posted 9 months ago
Snelle bezorging
Helpful Report
Posted 9 months ago
Het was een zeer duidelijk overzicht en correcte informatie
Helpful Report
Posted 9 months ago
De website is gebruiksvriendelijk. De verzending kon vrij eenvoudig en snel verzonden worden via een voor mij kortbij gelegen verzendpunt.
Helpful Report
Posted 10 months ago
wij zijn best tevreden - vandaar toch die fraaie score
Helpful Report
Posted 10 months ago
levering is meestal rond de 48u
Helpful Report
Posted 10 months ago
Ik ben tevreden over de verzending. Ik vind het wel raar dat van Nederland naar België de kosten 6,50€ zijn en omgekeerd 10,50€. Het duurt bijna een week eer het pakje ter plaatse is . De klant wil geen pakjes van België naar Nederland meer omwille van de dure verzendkosten. Ik heb zelf een tegemoetkoming gegeven van 5€ !
Helpful Report
Posted 10 months ago
Goedkoper dan rechtstreeks
Helpful Report
Posted 10 months ago
Is goed afgeleverd, was wel redelijk lang onderweg
Helpful Report
Posted 10 months ago
Gemakkelijk alle adres te vinden
Helpful Report
Posted 10 months ago
Automatisch stelt deze website het goedkoopst versturen voor, je hoeft hier zelf niets voor te doen. Korrekte levering.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Makkelijk om de goedkoopste manier om te verzenden te vinden
Helpful Report
Posted 11 months ago
gemakkelijk en simpel in te vullen
Helpful Report
Posted 11 months ago
Het was de eerste keer dat ik langs deze weg een pakket verzond. Het ging vlot.
Helpful Report
Posted 11 months ago
GoedKoopPakket is rated 4.6 based on 3,313 reviews