GoedKoopPakket Reviews

4.6 Rating 3,313 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket

Write Your review

Tell us how GoedKoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Makkelijke wizard
Helpful Report
Posted 11 months ago
duidelijke website
Helpful Report
Posted 11 months ago
Ik heb tot nu toe voor verzending naar NL goede ervaringen met "goedkooppakket" Correcte info over de tijd en duur van de levering. Houden zo. ook voor de toekomst.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Zeer overzichtelijk, pakketje aanmelden en verzendlabel ontvangen gaat supersnel
Helpful Report
Posted 11 months ago
Duidelijke instructies op de websites. Systeem werkte eerst niet op oudere laptop.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Makkelijk in gebruik en duidelijk
Helpful Report
Posted 1 year ago
Overzichtelijk en gemakkelijk. Enige minpuntje is de prijs, die zou ten opzichte van de concurrentie wat lager mogen.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Goede opvolging van de zending
Helpful Report
Posted 1 year ago
Er staat geen info specifiek over brievenbuspakketjes: die dus door de sleuf van brievenbus kunnen en niet hoeven gehandtekend te worden door ontvanger. Indien dit goedkoper is dan bij de post, zal dit nog meer leveringen voor jullie opleveren.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik had verwacht dat de levering toch op 3 dagen zou gebeuren. Op zaterdag, dat van ophalen door PostNL, afgegeven in ophaalpunt. Pas op donderdag geleverd, is 4 werkdagen.
Helpful Report
Posted 1 year ago
website is makkelijk om mee te werken en (normaal gezien) zijn de pakketzegels snel beschikbaar
Helpful Report
Posted 1 year ago
Omdat ik regelmatig een pakket verstuur en dit altijd even vlot verloopt zonder enige problemen
Helpful Report
Posted 1 year ago
Heel degelijk en makkelijk toe te passen. Enkel het afleverpunt voor een te verzenden pak mag duidelijker.
Helpful Report
Posted 1 year ago
keuze uit verzenden verschillende bv. B post, Post NL Betrouwbaar
Helpful Report
Posted 1 year ago
Overzichtelijk, snelle afhandeling en opvolging.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Geen klachten
Helpful Report
Posted 1 year ago
Bij melding van probleem Via mail om pakket te volgen was er onmiddellijk reactie en is het probleem opgelost. Hierdoor was ik omzeggens mee met de vervoerder.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Je geeft een adres in en je kiest de goedkoopste optie. Achteraf krijg je een bericht als het pakje geleverd is. Jammer dat er geen tracking was.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Het ophaalpunt is niet optimaal !
Helpful Report
Posted 1 year ago
Snelle reactie op mijn email betreffende het niet kunnen printen verzendlabel
Helpful Report
Posted 1 year ago
GoedKoopPakket is rated 4.6 based on 3,313 reviews