FLASKE Reviews

4.68 Rating 147 Reviews
94 %
of reviewers recommend FLASKE
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email
Read FLASKE Reviews
Visit Website

Phone:

0620120851

Email:

info@flaskebottle.com

Write Your review

Tell us how FLASKE made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Super fijne producten makkelijk schoon te maken. Laatst een koffiebeker besteld maar het deksel was kapot, werd heel snel een nieuwe deksel nagestuurd. Echt een top service! Daarnaast ook hele leuke kleuren en printjes natuurlijk! 🤗
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ben erg blij met de telefoon hoesjes van Flaske! Één en één gratis, voor het regelmatig wassen en wisselen van kleur! Biologisch afbreekbaar , Goed product. Ik weet jullie nu te vinden Groet evelien
Helpful Report
Posted 1 year ago
Heel fijne drinkfles . Doet wat hij belooft en ligt heel prettig in de hand door zijn mooie vormgeving
Helpful Report
Posted 1 year ago
I've ordered a thermo flaske and it's amazing! It doesn't leak, it's pretty to look at and i don't use any plastic or paper cups anymore.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik ben erg tevreden met zowel de service (volgende dag mijn bestelling in huis) als met mijn product, de rosegold razor. Een mooi en degelijk scheermesje, scheert prima en is eenvoudig in gebruik (makkelijker dan verwacht). En fijn om met zo’n kleine stap bij te dragen aan een beter milieu.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Snelle levering. Mooi product en isoleert uitstekend!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Maandag mailcontact gehad over de O- ring die niet meer goed sloot en vanmiddag had ik een nieuwe in de bus liggen. Thanks voor de supersnelle en goede service FLASKE!
Helpful Report
Posted 1 year ago
snel geleverd, keurig verpakt en werkt zoals beschreven, top!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Satisfaite de ma commande Livraison ultra rapide
Helpful Report
Posted 1 year ago
Very quick and kind response to my questions. Good service in replacing a broken lid of my cup with no additional costs! Perfect service
Helpful Report
Posted 1 year ago
Snel geleverd, super goed en duurzaam product.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Twee prachtige, duurzame en eco vriendelijke Flaske flessen met extra’s binnengekregen! Ik was die lekkende plastic fles van een ander bekend merk zat. Flaske is bewust bezig met het verbeteren van onze planeet en het verminderen van plastic afval. Zij doneren ook nog eens 10% van hun jaarwinst aan ‘The Ocean Cleanup’. Daar word ik blij van. Deze fles kan warme dranken tot 12 uur warm houden en koude dranken tot 24 uur koel houden. Ze hebben een enorme keuze in designs en volume, dus een fles voor iedereen.
Helpful Report
Posted 1 year ago
This is the best thermal coffee mug I've ever owned! It's not leaking and looks super sleek
Helpful Report
Posted 1 year ago
Super fijne flaske waar het water heerlijk koel in blijft. Lekker minimalistisch design en dus functioneel!! Ben blij dat ik wat kan bijdragen aan het milieu door deze fles te gebruiken.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Was vlot afgehandeld! Persoon aan wie ik het als cadeau gaf was ook super blij omdat ze al goede ervaringen had met FLASKE!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Blij mee, ziet er supermooi uit ook!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik ben super blij met de Flaske fles en nu de sport dop erop. Gr Jolanda klijn
Helpful Report
Posted 1 year ago
Fantastisch product en excellente service!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Zeer tevreden over mijn fles. Ideaal voor een hete zomerdag want het water blijft echt lang koud. Thee heb ik zelf nog niet geprobeerd maar mijn zus wel en zij is er ook tevreden mee.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Zeer fijne fles en mijn water bleef zelfs in de zomer van vorig jaar in de hete auto gewoon koud! Ik raad wel aan om de bijbehorende borstel mee te bestellen omdat het anders zeer lastig is om de flaske schoon te houden. Past samen met het beschermzakje perfect in de bidon houder van mijn fiets. Kan dus perfect mee tijdens fietstochten 😊
Helpful Report
Posted 1 year ago
Goedemorgen mevrouw Willems, Wat vervelend om te horen. Zou je ons een email willen sturen naar info@flaskebottle.com? Dan gaan we samen naar een passende oplossing zoeken! Hoop je snel te spreken. Groet, Ruben
Posted 1 year ago
FLASKE is rated 4.68 based on 147 reviews