FLASKE Reviews

4.68 Rating 147 Reviews
94 %
of reviewers recommend FLASKE
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email
Read FLASKE Reviews
Visit Website

Phone:

0620120851

Email:

info@flaskebottle.com

Write Your review

Tell us how FLASKE made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Perfecte service en supersnelle levering! Flessen zijn van goede kwaliteit!
Helpful Report
Posted 2 months ago
Very Nice design and works perfect for all breda!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Great design! I ordered the bubble thermos.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Mooie, duurzame fles met een mooi design...maar dat ziet iedereen natuurlijk al op de website. Wat niet direct zichtbaar is, maar wat wel super is: de klantenservice van Flaske! Ik ben ontzettend goed, en vooral ontzettend snel geholpen. Top!
Helpful Report
Posted 1 year ago
The color of the accessoire was quite different than on the webshop picture.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Super goede klantenservice! Reageren snel en klantgericht. En mooie producten. Ik was al fan van de FLASKE drinkfles en nu hebben we ook de koffie beker. Blij mee!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Na lang zoeken naar een goede fles kwam ik uit bij flaske. Ik heb een fles besteld maar de kleur kwam niet overeen met de foto. Heb netjes een mailtje gestuurd maar kreeg als reactie dat dit toch echt niet kon en dat de kleur gewoon overeen kwam. Klant is koning geldt dus niet bij Flaske. Mocht de fles ook niet gratis omruilen. Toen de fles terug gestuurd en zou binnen 14 dagen mn geld terug krijgen. Na meer als twee weken wachten toch maar gemaild waar mn geld bleef. Dit had ik namelijk nog steeds niet ontvangen. Kreeg als reactie dat ze het vergeten waren over te maken. Slechte service dus.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Goedemorgen Marja, Vervelend om te horen dat je bij ons een negatieve ervaring hebt. We hebben er alles aan gedaan om het zo goed mogelijk uit te leggen waarom het ruilen van een kleur niet in de verzendkosten zit. We zijn een start-up en proberen al onze klanten met een wow-gevoel FLASKE te laten ervaren. Wij werken hier namelijk erg hard voor en doen ons uiterste best. Helaas heeft u dit niet zo ervaren, excuses hiervoor. In verband met corona hebben wij wat achterstand gehad in onze administratie. Gelukkig is alles opgelost. Fijne dag gewenst vandaag. Groet, Ruben
Posted 1 year ago
Goede kwaliteit, duurzaam en mooi design!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Mooie fles, met goede sluitdop. Lekker om uit te drinken. Warme drank moet ik nog uitproberen, maar belooft veel goeds. Dank je wel voor jullie milieubewuste keuze.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Prettige fles om uit te drinken. Lekker licht. Drank blijft goed op temperatuur
Helpful Report
Posted 1 year ago
Deze fles houdt mijn dranken lang koel, zelfs als hij in de brandende zon ligt. Ideaal!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Super fast delivery, great waterbottle. It spend a few hours in the sun and the outside was really hot, yet the water was still nice and cold!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Mooi design. Makkelijk mee te nemen. Drinkt aangenaam. Flaske gaat overal mee naar toe :0)
Helpful Report
Posted 1 year ago
Mooie look en goede kwaliteit. En de service na levering was ook meer dan top.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Vandaag de eerste dag dat ik mijn FLASKE gebruik. Reuze enthousiast! Water blijft goed koud en drinkt fijn weg. Design is prachtig! Verpakking is zo mooi! Echt een cadeau om te krijgen! Reclame hoef ik niet te maken.. Dat doet de fles zelf wel! ;)
Helpful Report
Posted 1 year ago
Very happy with the FLASKE!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Dont sell something from Flaske! The bottle I ordered had a total different colour than the bottle I got. I orded a grey one but I got a silver one. I sended an email but the customer service kept saying they never heard of this before so I was wrong. Very bad service, no cooperation at all.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Fijne spullen! Heb meerdere producten van Flaske in huis en heel tevreden. Kopje van mijn afwasborstel kwam pas los, maar kreeg geheel gratis een nieuwe opgestuurd. Goede service!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Mooi stevig waterflesje. Ziet er chic uit.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Goede kwaliteit, knap design
Helpful Report
Posted 1 year ago
FLASKE is rated 4.68 based on 147 reviews