FLASKE Reviews

4.68 Rating 145 Reviews
94 %
of reviewers recommend FLASKE
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email
Read FLASKE Reviews
Visit Website

Phone:

0620120851

Email:

info@flaskebottle.com

Write Your review

Tell us how FLASKE made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Great design! I ordered the bubble thermos.
Posted 1 month ago
Mooie, duurzame fles met een mooi design...maar dat ziet iedereen natuurlijk al op de website. Wat niet direct zichtbaar is, maar wat wel super is: de klantenservice van Flaske! Ik ben ontzettend goed, en vooral ontzettend snel geholpen. Top!
Posted 1 month ago
Super goede klantenservice! Reageren snel en klantgericht. En mooie producten. Ik was al fan van de FLASKE drinkfles en nu hebben we ook de koffie beker. Blij mee!
Posted 1 month ago
Goede kwaliteit, duurzaam en mooi design!
Posted 1 month ago
Mooie fles, met goede sluitdop.
Lekker om uit te drinken. Warme drank moet ik nog uitproberen, maar belooft veel goeds. Dank je wel voor jullie milieubewuste keuze.
Posted 2 months ago
Prettige fles om uit te drinken. Lekker licht. Drank blijft goed op temperatuur
Posted 2 months ago
Deze fles houdt mijn dranken lang koel, zelfs als hij in de brandende zon ligt. Ideaal!
Posted 2 months ago
Super fast delivery, great waterbottle. It spend a few hours in the sun and the outside was really hot, yet the water was still nice and cold!
Posted 2 months ago
Mooi design. Makkelijk mee te nemen. Drinkt aangenaam. Flaske gaat overal mee naar toe :0)
Posted 2 months ago
Mooie look en goede kwaliteit. En de service na levering was ook meer dan top.
Posted 2 months ago
Vandaag de eerste dag dat ik mijn FLASKE gebruik. Reuze enthousiast! Water blijft goed koud en drinkt fijn weg. Design is prachtig! Verpakking is zo mooi! Echt een cadeau om te krijgen! Reclame hoef ik niet te maken.. Dat doet de fles zelf wel! ;)
Posted 2 months ago
Very happy with the FLASKE!
Posted 2 months ago
Fijne spullen! Heb meerdere producten van Flaske in huis en heel tevreden. Kopje van mijn afwasborstel kwam pas los, maar kreeg geheel gratis een nieuwe opgestuurd. Goede service!
Posted 2 months ago
Mooi stevig waterflesje. Ziet er chic uit.
Posted 2 months ago
Goede kwaliteit, knap design
Posted 2 months ago
Echt prachtig!! de Special Flaske 500ml Leave.
Wat een eye-catcher en heerlijk genot om uit te drinken.
Prachtige zorgvuldige verpakking in fluwelen buidel met koordje,
handig om in mee te nemen. Een uniek cadeautje voor jezelf of ander!!
Héél blij mee!
Posted 2 months ago
Recommended. Good quality and designs !
Posted 2 months ago
Mooie en stevige hoesjes, geven door de licht opstaande rand ook goed bescherming aan het scherm. Materiaal is een beetje ruw, waardoor de telefoon niet snel uit de hand wegglijdt. Ik heb het model voor Iphone 7/8, die past ook goed om de Iphone SE 2020. Ik was zelf blij verrast door de kleur van de 'zwarte', die is enigszins gemeleerd. De rode blijkt in het echt wat lichter dan de foto op de site. Ontving eerst een rood hoesje met beschadiging. Na een mailtje kreeg ik zonder probleem meteen een nieuwe toegestuurd. Fijne service!
Posted 2 months ago
Super fijne producten makkelijk schoon te maken. Laatst een koffiebeker besteld maar het deksel was kapot, werd heel snel een nieuwe deksel nagestuurd. Echt een top service! Daarnaast ook hele leuke kleuren en printjes natuurlijk! 🤗
Posted 2 months ago
Ben erg blij met de telefoon hoesjes van Flaske!
Één en één gratis, voor het regelmatig wassen en wisselen van kleur! Biologisch afbreekbaar ,
Goed product.
Ik weet jullie nu te vinden
Groet evelien
Posted 3 months ago
FLASKE is rated 4.68 based on 145 reviews