FLASKE Reviews

4.68 Rating 147 Reviews
94 %
of reviewers recommend FLASKE
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email
Read FLASKE Reviews
Visit Website

Phone:

0620120851

Email:

info@flaskebottle.com

Write Your review

Tell us how FLASKE made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Zeer tevreden over de tumbler de foodpot en de fles. Het doet wat het beloofd ☺️
Helpful Report
Posted 1 year ago
I bought 3 small Flaske for me and my daughters. With the patern Wood. We all are very happy with it. Always cool and clean water to drink with us.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Mooi design, mooie kwaliteit, drinkt fijn en absoluut lekvrij. Heel blij mee!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Love the product use it everyday
Helpful Report
Posted 1 year ago
Voelt goed aan, ziet er goed uit en doet perfect wat het moet! Kortom een aanrader!!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Doet wat ze beloven; koud blijft koud, heet blijft heet en geen lekkage!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Very good and I love my bottle
Helpful Report
Posted 1 year ago
Erg fijne fles die goed blijft staan en koud drinken ook echt koud houdt. Stimuleert om meer water te drinken.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Deukt alleen snel
Helpful Report
Posted 1 year ago
We hebben er 2 Flaskes besteld en zijn zeer tevreden. Snelle levering en prima verpakt.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Echt helemaal top!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Top product. Prima service.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Great company, fast delivery
Helpful Report
Posted 1 year ago
Hele mooie fles, net zo mooi als op de foto! Uniek en werkt goed, hete dranken blijven minstens tot 4 uur heel heet en tot 6 uur heel warm... zeer tevreden. Miste alleen het RVS rietje nog, maar die werd de volgende dag nog opgestuurd. Snelle en fijne service!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Hele mooie fles! Uniek en werkt goed, even mooi als op de foto en houdt warme dranken tenminste tot 4 uur heel heet en tot 6 uur heel warm... erg tevreden. Miste alleen het RVS rietje nog, na een mail werd die de volgende dag gelijk opgestuurd, snelle service!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Super mooie degelijke fles. 👍🏻
Helpful Report
Posted 1 year ago
Zowel de flaskes als de service perfect!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Heel tevreden! Mooie fles, drinkt lekker weg, houdt water lekker koel of warm zonder vervelend smaakje aan het water te geven. De fles is een eye-catcher op mijn bureau op het werk, dus ik heb al veel reclame gemaakt voor Flaske.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Super Service und geniale Fasche. Sehr schön und funktionell hervorragend 👍
Helpful Report
Posted 1 year ago
Hele mooie fles, ik heb die met de flamingo besteld. De prijs is gelijk aan soortgelijke flessen en is prima gezien de kwaliteit van de fles en de lange levensduur. Bestelling is zeer snel afgehandeld. Ik ben er tevreden en raad dit product zeker aan!
Helpful Report
Posted 2 years ago
FLASKE is rated 4.68 based on 147 reviews