GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,735 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Het is goedkoper, maar ik kreeg de vraag van de ontvanger waarom het pakket nog niet afgeleverd was. Ik hoop dat het vandaag of morgen bezorgd wordt. Anders duurt het wel lang.
Helpful Report
Posted 5 years ago
De website werkt prima
Helpful Report
Posted 5 years ago
Het bleek dat er iets fout ingevoerd was bij de adressering vd afzender. Gevolg een eindeloze loop met de mededeling dat het label werd gecontroleerd. Moest via helpdesk de volgende dag geregeld worden. Helpdesk deed prima werk . Die krijgen 5 sterren
Helpful Report
Posted 5 years ago
Ik heb geen bericht gekregen dat het pakket is aangekomen?
Helpful Report
Posted 5 years ago
Beste Elly, Bedankt voor uw feedback. We zien dat u uw pakket heeft versturen via DPD. Normaal gesproken hoort de vervoerder u hier van een bericht te geven. Dit heeft DPD blijkbaar niet gedaan. We gaan navragen bij DPD waarom u geen ontvangstbevestiging hebt ontvangen. Deze communicatie loopt helaas via de vervoerder en niet via ons. We zijn wel aan het onderzoeken om ook deze communicatie via ons te laten verlopen.
Posted 5 years ago
Dat het niet mogelijk is de streepjescode digitaal via we code te verwerken als je geen printer hebt zijn dat toestanden
Helpful Report
Posted 5 years ago
Beste Sara, Dank voor je recensie. We zijn het helemaal met je eens en zouden dit heel graag mogelijk maken :)! Helaas zijn we hierin wel afhankelijk van de vervoerders, die op alle pakketpunten een mogelijkheid zullen moeten maken om te printen. We hopen dit in de nabije toekomst wel als optie toe te voegen..!
Posted 5 years ago
De site werkt goed en ik had nog een aantrekkelijke korting maar van de beloofde levering (1-2 dagen) klopt niks. We zijn ondertussen 3 werkdagen later en het pakket is nog niet geleverd.
Helpful Report
Posted 5 years ago
Ik zou graag meer keuze hebben in de afmetingen van de pakketten
Helpful Report
Posted 5 years ago
Duurt best lang voordat je de zegel kunt printen
Helpful Report
Posted 5 years ago
Dank voor je recensie..! Pakketzegels worden direct na betaling aangemaakt. Dus je hoeft in principe niet te wachten. In jouw geval zat er een type-fout in de postcode waardoor de vervoerder het pakketzegel nog niet direct aan kon maken. Je bestelling werd om 08:55 geplaatst en om 09:15 hadden we de postcode nagekeken en het pakketzegel per email naar je verzonden. We doen ons best om deze tijd zo kort mogelijk te houden :) Succes met de zending en een prettige dag.
Posted 5 years ago
De verzending ging zeer vlot!
Helpful Report
Posted 5 years ago
Verzending is snel gebeurd. Jammer dat prijs nog vrij hoog is in vergelijking met omringende landen.
Helpful Report
Posted 5 years ago
goede vlotte bediening
Helpful Report
Posted 5 years ago
Makkelijk en duidelijk
Helpful Report
Posted 5 years ago
Ik weet niet of mijn pakket is aangekomen.? Kan ik dat ergens controleren?
Helpful Report
Posted 5 years ago
Beste Toon, Via uw track and trace link die u via de e-mail heeft ontvangen, kunt u zien dat uw pakket al bezorgd is. Neem even contact met ons op om deze link alsnog te krijgen mocht je de email kwijt zijn. Fijne middag.
Posted 5 years ago
Omdat het voldoet aan de verwachting
Helpful Report
Posted 5 years ago
het is onduidelijk of dit een bpost onderdeel is dan wel een privébedrijf
Helpful Report
Posted 5 years ago
Het pakket is er nog niet, dus snel is het niet, maar ik hoop dat het goed komt.
Helpful Report
Posted 5 years ago
Gemakkelijk, maar wel beetje duur
Helpful Report
Posted 5 years ago
Print van de barcode komt niet goed uit de laserprinter (is helemaal zwart ..5 keer printje geprobeerd.). Nu screenshot moeten maken van de barcode om te kunnen printen. Bij andere diensten (post dpd, dhl) heb ik geen probleem met printen van barcodes van hun PDF barcodebijlages.
Helpful Report
Posted 5 years ago
Beste, Dank voor je feedback. Zou je de oplossing in dit artikel eens willen proberen bij je volgende bestelling? Ik verwacht dat dat het probleem op lost: http://support.goedkooppakket.nl/knowledge_base/topics/de-barcode-is-niet-zichtbaar-of-alleen-rode-streep
Posted 5 years ago
Dit is de eerste keer. ging goed. Ben benieuwd of dit zo blijft.
Helpful Report
Posted 5 years ago
Handig makkelijk snel
Helpful Report
Posted 5 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,735 reviews