Sockeloen Reviews

4.58 Rating 383 Reviews
92 %
of reviewers recommend Sockeloen
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier, Postal Service
On-time Delivery
100%
Customer Service
Communication Channels
Email
Read Sockeloen Reviews
Visit Website

Email:

info@sockeloen.nl

Location:

C Verolmelaan 168

Sockeloen Reviews | 1st April 2020
wolfi_krenn
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 14th April 2020
sockeloen.nl
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 26th March 2020
jfpietersephoto
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 4th April 2020
markdeboer1968
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 13th April 2020
sockeloen.nl
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 27th March 2020
mirjampatberg
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 6th May 2020
woutalleman
More Photos & Videos
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Heb al een bericht op Facebook en Twitter achtergelaten, wacht al 1 1/2 week op een bestelling bestemd voor moederdag, tevens afgelopen vrijdag mail gestuurd, maar nergens heb ik inmiddels reactie op gekregen. Vind het heel jammer want was in het verleden altijd heel tevreden, maar dit is geen goede zet. Uiteraard voor moederdag te laat.
Posted 2 months ago
Hoi Ron,

Onze excuses voor dit alles. Het is zeker niet de bedoeling dat een bestelling zo lang duurt, we gaan er dan ook achteraan bij PostNL. Ondertussen sturen we je vast een nieuw pakket op zodat je niet nóg langer hoeft te wachten.
Door samenloop van omstandigheden konden we helaas niet eerder op je mail reageren, wederom uiteraard niet de bedoeling noch de norm.

Met vriendelijke groeten, Team Sockeloen
Posted 2 months ago
Mooie sokken maar de kwaliteit niet zo best. Misschien heb ik pech gehad, dat weet ik niet.
Posted 7 months ago
Beste,

Graag verneem ik van je (indien mogelijk) om welke sokken dit ging en wat er precies niet naar tevredenheid is aan de kwaliteit? Dan kunnen we kijken of we dit mee kunnen nemen bij nieuwe producten.
Daarnaast wil ik graag met je kijken of we tot een gepaste oplossing kunnen komen!
Je kan ons mailen op info@sockeloen.nl

Met vriendelijke groeten, Isa
Posted 7 months ago
Kwaliteit van de sokken is niet super. Elasticiteit is te snel weg.
Posted 8 months ago
Beste,

Graag verneem ik van je (indien mogelijk) om welke sokken dit ging? Dan kunnen we kijken of we dit mee kunnen nemen bij nieuwe producten.
Daarnaast wil ik graag met je kijken of we tot een gepaste oplossing kunnen komen!
Je kan ons mailen op info@sockeloen.nl

Met vriendelijke groeten, Isa
Posted 7 months ago
Al jaren niets besteld, maar krijg toch ineens een verzoek om een review te schrijven. Nou vooruit.

De sokken die ik ooit bestelde leken in eerste instantie van redelijke kwaliteit, maar op lange termijn blijkt de stof kwetsbaar verliest deze snel kleur.

Ik ben daarom uitgeweken naar alternatieve sokken.
Posted 8 months ago
Beste Ruben,

Hartstikke bedankt voor je reactie ondanks dat het al een jaar geleden is geweest.
Graag verneem ik van je (indien mogelijk) om welke sokken dit ging? Dan kunnen we kijken of we dit mee kunnen nemen bij nieuwe producten.
Daarnaast wil ik graag met je kijken of we tot een gepaste oplossing kunnen komen!
Je kan ons mailen op info@sockeloen.nl

Met vriendelijke groeten, Isa
Posted 7 months ago
2 paar sokken besteld en na een keer of drie dragen trek je de gaten er al in
Posted 8 months ago
Beste Rob,

Wat vervelend om te horen dat dit is gebeurd, dat is natuurlijk niet de bedoeling!
Als je een mailtje stuurt naar info@sockeloen.nl, kunnen we een oplossing vinden. Als de order nog niet zo oud is, sturen we gewoon nieuwe sokken op!

Met vriendelijke groeten, Isa
Posted 7 months ago
Sokken hebben een leuk design maar door het one-size-fits-all concept passen ze gewoon niet goed. De boorden zijn ook niet strak genoeg waardoor ze steeds afzakken. Ik heb een hele gemiddelde schoenmaat 42.

Overigens vreemd dat ik pas ruim twee jaar na aanschaf dit recensie verzoek ontvang...
Posted 8 months ago
Beste Erik,

Bedankt voor je reactie, ondanks dat het al een hele tijd geleden is!
Ondertussen is er al veel veranderd in de sokken. Hierdoor blijven ze onder andere beter om de kuit zitten.
Mocht je nog vragen op opmerkingen hebben, kan je altijd mailen naar info@sockeloen.nl

Met vriendelijke groeten, Isa
Posted 7 months ago
de gepersonifieerde sokken waren echt veel minder van kwaliteit dan wat ik van Sockeloen gewend was/ben. Jammer de duurste sokken even blijken matig van kwaliteit.
Jammer!
Posted 9 months ago
Kleuren lopen door πŸ˜₯
Posted 9 months ago
Maxim heeft probleme, met nieuwe kousen, jullie een tijd geleden gemaild
maar spijtig nog steeds geen antwoord...
groeten
Posted 9 months ago
Sockeloen is rated 4.58 based on 383 reviews