Sockeloen Reviews

4.7 Rating 1,023 Reviews
94 %
of reviewers recommend Sockeloen
4.7
Based on 1,023 reviews
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier, Postal Service
Average Delivery Time
Next Day
On-time Delivery
99%
Accurate And Undamaged Orders
Greater than 90%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone
Queries Resolved In
2 - 3 Hours
Customer Service
4.9 out of 5
Read Sockeloen Reviews
Visit Website

Email:

info@sockeloen.nl

Location:

C Verolmelaan 168
Uithoorn
1422ZB

Write Your review

Tell us how Sockeloen made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Sockeloen 5 star review on 22nd October 2022
Lieven D
Sockeloen 5 star review on 24th August 2022
Dirk
Sockeloen 5 star review on 24th August 2022
Dirk
Sockeloen 5 star review on 24th August 2022
Kairi
Sockeloen 5 star review on 27th July 2022
Verified C
Sockeloen 5 star review on 27th July 2022
Verified C
Sockeloen 5 star review on 22nd July 2022
Verified C
65
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Voor een speciale actie custom sokken ontworpen en laten bedrukken door Sockeloen. Contact was erg prettig en het resultaat precies zoals wij het voor ogen hadden! Super service en heel snel geleverd! Onwijs tevreden. Mochten we nog een keer sokken willen laten bedrukken, dan komen wij absoluut terug!
Sockeloen 5 star review on 11th July 2021 Sockeloen 5 star review on 11th July 2021 Sockeloen 5 star review on 11th July 2021 Sockeloen 5 star review on 11th July 2021
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik kreeg per ongeluk de verkeerde sokken opgestuurd. De dag van levering nog contact opgenomen, de dag erna had ik al een uitgebreide verontschuldiging en werd mijn initieel gevraagde order al voorbereid om naar me op te sturen. Dit was niet alleen alvorens mijn retour van de verkeerde sokken was opgemaakt, dit was ook in de drukke periode met de feestdagen! Drie werkdagen na mijn foute order te hebben ontvangen, had ik de juiste order al in mijn bus zitten! Zoals de sokken, is ook de klantendienst van enorme kwaliteit! Dankjewel voor de goede service!!
Helpful Report
Posted 12 hours ago
zeer tevreden
Helpful Report
Posted 14 hours ago
Ben erg te spreken over de kwaliteit van mijn sokken. Mijn bestelde producten waren snel geleverd.
Helpful Report
Posted 16 hours ago
Bestelling wordt snel afgehandeld, ook fijn dat het gewoon via brievenbus geleverd wordt
Helpful Report
Posted 16 hours ago
Goede en snelle levering
Helpful Report
Posted 2 days ago
Prima sokken. Heldere communicatie en snelle afwikkeling.👌
Helpful Report
Posted 2 days ago
Top kwaliteit met hele goede service. Blij mee!
Helpful Report
Posted 2 days ago
Snelle levering
Helpful Report
Posted 2 days ago
Sympathiek bedrijf
Helpful Report
Posted 2 days ago
Goede kwaliteit. Prijs mag wat mij betreft wel wat omlaag. Hopelijk komen de tijdrit overschoenen nog op voorraad.
Helpful Report
Posted 3 days ago
Goeie service, komt altijd netjes aan.
Helpful Report
Posted 3 days ago
Goede en snelle levering en de sokken zitten lekker
Helpful Report
Posted 3 days ago
Top! Fijne communicatie als je vragen hebt. Goed advies. Snelle levering.
Helpful Report
Posted 3 days ago
Snel en gewoon top spullen!
Helpful Report
Posted 3 days ago
Top bedrijf. Maar nu de verkeerde sokken gehad
Helpful Report
Posted 3 days ago
Beste winter sokken oooooit 👍🥳
Helpful Report
Posted 3 days ago
Maatvoering klopt niet. 1 sok voor maten 43-48 is natuurlijk ook niet mogelijk. Tips: - meerdere maten invoeren (voet en kuit) - bedenk mogelijkheden om zelf voet en kuit op te meten en een betere match te krijgen. Kijk naar schoenenwebsites die dat soms goed doen.
Helpful Report
Posted 4 days ago
Snelle levering en de sokken passen als aangeboden en doen wat verwacht wordt een goede isolatie 😀
Helpful Report
Posted 4 days ago
Top materiaal en top service!👌🏻
Helpful Report
Posted 4 days ago
Super kwaliteitssokken !
Helpful Report
Posted 6 days ago
Sockeloen is rated 4.7 based on 1,023 reviews