Sockeloen Reviews

4.7 Rating 852 Reviews
94 %
of reviewers recommend Sockeloen
4.7
Based on 852 reviews
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier, Postal Service
Average Delivery Time
Next Day
On-time Delivery
99%
Accurate And Undamaged Orders
Greater than 90%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone
Queries Resolved In
2 - 3 Hours
Customer Service
4.9 out of 5
Read Sockeloen Reviews
Visit Website

Email:

info@sockeloen.nl

Location:

C Verolmelaan 168

Write Your review

Tell us how Sockeloen made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Voor een speciale actie custom sokken ontworpen en laten bedrukken door Sockeloen. Contact was erg prettig en het resultaat precies zoals wij het voor ogen hadden! Super service en heel snel geleverd! Onwijs tevreden. Mochten we nog een keer sokken willen laten bedrukken, dan komen wij absoluut terug!
Sockeloen 5 star review on 11th July 2021 Sockeloen 5 star review on 11th July 2021 Sockeloen 5 star review on 11th July 2021 Sockeloen 5 star review on 11th July 2021
Helpful Report
Posted 10 months ago
Verzending keurig
Helpful Report
Posted 8 hours ago
Snelle levering
Helpful Report
Posted 1 day ago
Een paar mooie sokken cadeau gekregen, helaas een gaatje in de sok na 1 rit. De Klantenservice was top en stuurde direct een vervangend paar op! Prima service dus!
Helpful Report
Posted 1 day ago
Zojuist mijn custom personal cartoon sokken gekregen. Bestellen ging super simpel en was erg duidelijk. Opties selecteren ging eigenlijk super simpel, meeste was al te kiezen. De optie om het ontwerp alvast 1 keer te zien voor je het thuis krijgt zou ik wel adviseren om aan te klikken, scheelt eventuele teleurstelling. In mijn geval was het eigenlijk niet nodig, versie 1 was al perfect. Heb er -omdat dat dan kon- nog 1 klein dingetje aan gewijzigd. Volgende dag kreeg ik de bevestiging dat ze naar Post NL gingen en de dag erna kwamen ze aan. Ik zou niet weten waarom dit geen 5 sterren waard zou zijn, ging allemaal perfect en de sokken zijn naast geweldig om te zien... geweldig om te dragen! Team Sockeloen, you rock!
Sockeloen 5 star review on 23rd May 2022
Helpful Report
Posted 5 days ago
Mooie missie die uitgevoerd wordt met perfecte producten
Sockeloen 5 star review on 23rd May 2022
Helpful Report
Posted 5 days ago
Het meedenken en de goede, snelle service hebben wederom top sokken opgeleverd!
Helpful Report
Posted 5 days ago
Fantastisch aanbod met specifieke wielersokken. Heb deze week een paar Aerosokken gekocht. Top. Informatievoorziening op de site is spot on, afrekening en facturatie in haast één muisklik. Aftercare - ik had mijn huisnummer onjuist opgegeven - zoals je van een professional mag verwachten. De sokken zitten als gegoten! Kortom, goed bedrijf om zaken mee te doen.
Helpful Report
Posted 6 days ago
Geniale sokken. Mooie pasvorm, heerlijk materiaal. Bij twijfel zeker doen, is echt de moeite waard! Zowel de 'standaard' als 'luxere' sokken.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Mooie en heerlijk sokken!
Helpful Report
Posted 1 week ago
Niets dan lof na mijn eerste bestelling. Twee paar sokken besteld. Een regulier paar uit de webshop en een paar custom sokken die ik cadeau heb gedaan aan mijn vrouw. Super snelle service, snelle levering en mooie en kwalitatief goede sokken. Op naar een volgende bestelling!
Helpful Report
Posted 1 week ago
Super sokken zeer tevreden
Helpful Report
Posted 1 week ago
Eenvoudig te bestellen, snel geleverd en voldoet aan verwachting. Wil de sokken opnieuw bestellen maar voorraad is er helaas niet.
Helpful Report
Posted 1 week ago
makkelijk bestellen via website. Snelle levering
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Snelle service
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Hoi Jasper, Ik ben tevreden over de zending sokken. Goede kwaliteit stoffen en ga zeker meer hagel witte sokken bij je bestellen. Klein puntje voor verbetering is dat de Life Slow Ride Fast sokken nogal groot uitvallen en niet helemaal een super pasvorm hebben voor 'one size fit's all'. Ik heb 'in the middle of the road' maat 42. -- Happy Riding!
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
The one and only for cycling socks would be nice to have them as sponsors for my socks. But anyways thanks for the perfect service.
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Hoge kwaliteit sokken en de mogelijkheid om ze te personaliseren; het perfecte cadeautje voor een wielrenner. Thanks ook Sockeloen voor de snelle levering zodat het toch nog op tijd was!
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Ik koop over het algemeen de normale sokken en geen aero maar ben altijd zeer tevreden
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Zeer tevreden goede kwaliteit goede prijzen
Helpful Report
Posted 4 weeks ago
Hoogte perfect! Zakt niet af!
Helpful Report
Posted 4 weeks ago
Sockeloen is rated 4.67 based on 852 reviews