Sockeloen Reviews

4.66 Rating 746 Reviews
94 %
of reviewers recommend Sockeloen
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier, Postal Service
Average Delivery Time
Next Day
On-time Delivery
99%
Accurate And Undamaged Orders
Greater than 90%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone
Queries Resolved In
2 - 3 Hours
Customer Service
4.90 out of 5
Read Sockeloen Reviews
Visit Website

Email:

info@sockeloen.nl

Location:

C Verolmelaan 168

Write Your review

Tell us how Sockeloen made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Sockeloen 5 star review on 13th October 2021
Verified C
Sockeloen 5 star review on 13th September 2021
Verified C
Sockeloen 5 star review on 26th August 2021
Verified C
Sockeloen 5 star review on 11th July 2021
Verified C
Sockeloen 5 star review on 11th July 2021
Verified C
Sockeloen 5 star review on 11th July 2021
Verified C
Sockeloen 5 star review on 11th July 2021
Verified C
42
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Door de sintnicolaas drukte heb ik wat langer op mijn bestelling moeten wachten, maar ze ware gelukkig nog net op tijd. De kwaliteit van de Italiaanse sokken is fantastisch! Zeker een aanrader.
Helpful Report
Posted 8 hours ago
Naast veel diverse design is de pasvorm altijd goed. Ook de Aero Socks zijn erg fijn. Goede service en advies als nodig. Snelle levering en persoonlijk.
Helpful Report
Posted 22 hours ago
Reacted very slow of our complaints.
Helpful Report
Posted 1 day ago
Super snelle levering van top producten. Jammer dat de kwaliteit zo goed is dat ze niet zo snel slijten dat je al meteen nieuwe sokken nodig hebt. Jammer dat ik maar twee voeten heb om ze aan te dragen. Soigneren kun je leren en Sockeloen sokken helpen er bij om er gesoigneerd bij te rijden. De winter sokken zijn een must in de winter!
Helpful Report
Posted 1 day ago
Top ! Correcte levering en product voldoet aan de verwachtingen. (Geschenk)
Helpful Report
Posted 1 week ago
I send an email about our order, but I have not received any communication
Helpful Report
Posted 1 week ago
Hi, I'm very sorry to hear this, that's of course not the way it should go! However, we cannot find any communication from you. Could you send it again to info@sockeloen.nl or through our contact form on the website?
Posted 1 week ago
Erg fijne warme sokken. Zitten heerlijk
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Mooie sokkencollectie, snelle levering.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Prachtige innovatieve producten, super kwaliteit!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Super Socken, super Service!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Custom sokken besteld, zeer snel ontwerp ontvangen ter goedkeuring. Na goedkeuring ook heel snel afgeleverd.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Heel mooie kwalitatieve kousen. Ik heb de witte 'live slow ride fast' en de zwarte 'enjoy life' kousen voor mezelf gekocht. Ze zijn super cool en zitten als gegoten. Ook de AERO kousen voor mijn koersende zonen zijn als Super bevonden. Ik koop vanaf nu al mijn kousen hier.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Hele fijne sokken, zowel qua gebruik als design.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Fijne communicatie, en super mooi product gekregen! De jarige was ontzettend blij met de custom sokken.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Snelle levering en mooie kousen. Veel keus en altijd goed.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Goede service, en correcte afhandeling
Helpful Report
Posted 1 month ago
Topspul 🙌
Helpful Report
Posted 1 month ago
Thanks for the good service! Also for replacing the wrong printed socks!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Hoi Jasper ik ben twee keer gaan fietsen en heb een schuurtje van3 cm dus veel geld 34 euro voor twee keer fietsen ze zitten prima maar ik denk een weev fout vg Pascal klassen
Helpful Report
Posted 1 month ago
Mooie kwaliteit sokken en snelle levering.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Sockeloen is rated 4.66 based on 746 reviews