Sockeloen Reviews

4.59 Rating 408 Reviews
92 %
of reviewers recommend Sockeloen
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier, Postal Service
On-time Delivery
100%
Customer Service
Communication Channels
Email
Read Sockeloen Reviews
Visit Website

Email:

info@sockeloen.nl

Location:

C Verolmelaan 168

Sockeloen Reviews | 1st April 2020
wolfi_krenn
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 14th April 2020
sockeloen.nl
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 26th March 2020
jfpietersephoto
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 4th April 2020
markdeboer1968
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 13th April 2020
sockeloen.nl
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 27th March 2020
mirjampatberg
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 6th May 2020
woutalleman
More Photos & Videos
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Wij zijn niet tevreden want wij hebben nog niets ontvangen!!!!!
Posted 1 month ago
Beste Jean-Pierre,
Wat vervelend om te horen dat je de sokken nog niet hebt ontvangen! Ik zie dat het om bedrukte sokken gaat, deze waren tijdelijk niet meer op voorraad waardoor het bedrukken helaas wat langer duurde. Hierover zou je een mail moeten hebben gehad, maar ik denk dat hierbij wat fout is gegaan.
Onze excuses voor dit ongemak! Als je een mail stuurt naar info@sockeloen.nl, gaan we samen naar een gepaste oplossing zoeken!
Posted 1 month ago
Ziet er leuk uit, maar verkleurt in no time. Geen aanrader
Posted 8 months ago
Beste,

Graag verneem ik van je (indien mogelijk) om welke sokken dit ging? Dan kunnen we kijken of we dit mee kunnen nemen bij nieuwe producten.
Daarnaast wil ik graag met je kijken of we tot een gepaste oplossing kunnen komen!
Je kan ons mailen op info@sockeloen.nl

Met vriendelijke groeten, Isa
Posted 8 months ago
Slechte kwaliteit
Posted 8 months ago
Beste Jan,

Graag verneem ik van je (indien mogelijk) om welke sokken dit ging en wat er niet naar tevredenheid is aan de kwaliteit? Dan kunnen we kijken of we dit mee kunnen nemen bij nieuwe producten.
Daarnaast wil ik graag met je kijken of we tot een gepaste oplossing kunnen komen!
Je kan ons mailen op info@sockeloen.nl

Met vriendelijke groeten, Isa
Posted 8 months ago
2 x e mail gestuurd over slechte kwaliteit tijdrit sokken zijn wijd geworden en zakken af ,vervolgens niets gehoord gr jos
Posted 8 months ago
Beste Jos,

Zou je ons nogmaals willen mailen, wij hebben niks ontvangen?
Je kan mailen naar info@sockeloen.nl, mochten daar je eerste mails ook heen zijn gegaan, kan je isa@sockeloen.nl gebruiken of het via Facebook proberen!

Met vriendelijke groeten, Isa
Posted 8 months ago
Mooi design en zitten lekker
Posted 9 months ago
Zakken af wanneer nat
Posted 9 months ago
Beste,

Graag verneem ik van je (indien mogelijk) om welke sokken dit ging? Dan kunnen we kijken of we dit mee kunnen nemen bij nieuwe producten.
Daarnaast wil ik graag met je kijken of we tot een gepaste oplossing kunnen komen!
Je kan ons mailen op info@sockeloen.nl

Met vriendelijke groeten, Isa
Posted 8 months ago
Trying to order socks but no one is getting back to me.
Posted 10 months ago
Sockeloen is rated 4.59 based on 408 reviews