Sockeloen Reviews

4.59 Rating 405 Reviews
92 %
of reviewers recommend Sockeloen
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier, Postal Service
On-time Delivery
100%
Customer Service
Communication Channels
Email
Read Sockeloen Reviews
Visit Website

Email:

info@sockeloen.nl

Location:

C Verolmelaan 168

Sockeloen Reviews | 1st April 2020
wolfi_krenn
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 14th April 2020
sockeloen.nl
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 26th March 2020
jfpietersephoto
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 4th April 2020
markdeboer1968
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 13th April 2020
sockeloen.nl
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 27th March 2020
mirjampatberg
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 6th May 2020
woutalleman
More Photos & Videos
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Snelle levering, gave sokken, mooie pasvorm. 3 paar gekocht. Wat aan de dure kant, daarom een sterretje minder. Wil je nu eens echt goede sokken? Deze kopen!
Posted 2 days ago
Snelle levering voor eigen ontwerp goede kwaliteit zal nog wel bestellen
Posted 3 days ago
nvtnvtnvtnvt
Posted 5 days ago
Mooi bedrijf, hele fijne sokken!
Posted 2 weeks ago
Zeer goede service, er zat een klein afdruk foutje in mijn custom sokken. 2 dagen later had ik de juiste sokken al thuis.
Posted 2 weeks ago
Heel toffe kousen en vooral heel leuke designs.....als Belg kan ik de Hollandse humor op de kousen wel samen
Posted 1 month ago
Ze zijn super vriendelijk, en zeer snel met sévice en goede kwaliteit van sokken
Posted 1 month ago
Goed dat jullie deze sokken konden maken voor mij ik dacht wel dat de boven strepen helemaal rond de sokken waren maar dat is niet zo maar toch blij mee met de Zeeuwse vlag op mn kuit been
Groeten Marnix.
Posted 2 months ago
Prima levering.
Sokken zitten erg fijn. Ben Rosso Corsa serie van Castelli gewend. Maar ik ben nu definitief om. De Sockeloen sokken hebben een uniek design. Humor ligt op straat. Nou ja, zoeft over de straat.
Sockeloen 4 star review on 17th May 2020
Posted 2 months ago
très sérieux emballage propre envoi rapide
Posted 2 months ago
De willen sokken erg fijn, de wedstrijdsokken prima maar je moet ze voorzichtig aantrekken want anders scheuren ze te gemakkelijk
Posted 8 months ago
Mooie sokken!
Posted 8 months ago
Mooi, origineel product en kwalitatief goed.
Posted 8 months ago
Prima snelle service
Posted 8 months ago
Goede kwaliteit, leuke designs en zeer goeie service. Sokken worden snel geleverd en de communicatie verloopt ook erg snel en gemakkelijk!
Posted 8 months ago
De sokken worden in een super luxe verstuurd! Erg leuk.
En natuurlijk zijn de sokken kwalitatief ook top.
Wij zijn erg tevreden en zullen nog wel vaker een bestelling doen.
Posted 8 months ago
Sokken zijn super van kwaliteit en een snelle levering
Posted 8 months ago
Prima zeer goede sokken; goed gevoel ; nieuwe 'tekening arty 'designs wat minder; aparte kleuren en strepen weer invoeren.....
Posted 8 months ago
Assortiment mag van mij nog meer uitgebreid worden en dan vooral met meer klassieke lage en sneaker sokken. Levering en kwaliteit van de sokken is zeer goed.
Posted 8 months ago
Wat moet ik zeggen, gewoon goed!
Posted 8 months ago
Sockeloen is rated 4.59 based on 405 reviews