Sockeloen Reviews

4.62 Rating 477 Reviews
93 %
of reviewers recommend Sockeloen
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier, Postal Service
On-time Delivery
100%
Customer Service
Communication Channels
Email
Read Sockeloen Reviews
Visit Website

Email:

info@sockeloen.nl

Location:

C Verolmelaan 168

Snelle levering goede kwaliteit producten
Posted 4 weeks ago
De service is prima. Ik snap echt ook wel dat we zelf moeten betalen voor de producten die we terug sturen. Dat voorkomt dat we maar dingen bestellen en die weer terugsturen. We zijn tenslotte maatschappelijk verantwoord bezig. Anders hadden we wel ieder weekend op een motorfiets kunnen gaan zitten...
Maar dan de sokken. Aero zijn zeker! Echter, dat naadje waarmee het zwarte deel wat in je schoen zit mee is vastgemaakt aan het aero deel. Die naar is wel heel erg dik. Ik hoop dat ik daar geen last mee krijg. En dat kan ik pas volgend jaar uitproberen. Ik moet nu aan de wintersokken...
Posted 1 month ago
Minimaal 10 tekens
Posted 1 month ago
Producten worden netjes verpakt geleverd.
Posted 1 month ago
Goede kwaliteit, groot assortiment wat sokken betreft.
Enig puntje van kritiek is dat wanneer je met snelle levertijden (voor 15:00 morgen in huis) adverteert, dit ook waar moet maken.
Posted 2 months ago
Prachtige potentie, Sockeloen.
Posted 3 months ago
Prima service snelle levering.
Posted 3 months ago
Levering keurig op tijd. Netjes verpakt.
Posted 3 months ago
Snelle levering, gave sokken, mooie pasvorm. 3 paar gekocht. Wat aan de dure kant, daarom een sterretje minder. Wil je nu eens echt goede sokken? Deze kopen!
Posted 3 months ago
Snelle levering voor eigen ontwerp goede kwaliteit zal nog wel bestellen
Posted 3 months ago
nvtnvtnvtnvt
Posted 3 months ago
Mooi bedrijf, hele fijne sokken!
Posted 4 months ago
Zeer goede service, er zat een klein afdruk foutje in mijn custom sokken. 2 dagen later had ik de juiste sokken al thuis.
Posted 4 months ago
Heel toffe kousen en vooral heel leuke designs.....als Belg kan ik de Hollandse humor op de kousen wel samen
Posted 4 months ago
Ze zijn super vriendelijk, en zeer snel met sévice en goede kwaliteit van sokken
Posted 4 months ago
Goed dat jullie deze sokken konden maken voor mij ik dacht wel dat de boven strepen helemaal rond de sokken waren maar dat is niet zo maar toch blij mee met de Zeeuwse vlag op mn kuit been
Groeten Marnix.
Posted 5 months ago
Prima levering.
Sokken zitten erg fijn. Ben Rosso Corsa serie van Castelli gewend. Maar ik ben nu definitief om. De Sockeloen sokken hebben een uniek design. Humor ligt op straat. Nou ja, zoeft over de straat.
Sockeloen 4 star review on 17th May 2020
Posted 6 months ago
très sérieux emballage propre envoi rapide
Posted 6 months ago
De willen sokken erg fijn, de wedstrijdsokken prima maar je moet ze voorzichtig aantrekken want anders scheuren ze te gemakkelijk
Posted 1 year ago
Mooie sokken!
Posted 1 year ago
Sockeloen is rated 4.62 based on 477 reviews