Sockeloen Reviews

4.62 Rating 477 Reviews
93 %
of reviewers recommend Sockeloen
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier, Postal Service
On-time Delivery
100%
Customer Service
Communication Channels
Email
Read Sockeloen Reviews
Visit Website

Email:

info@sockeloen.nl

Location:

C Verolmelaan 168

Service was in orde!
Posted 1 month ago
Sokken snel geleverd en ok bedrukt. Echter is het in de ontwerp functie onmogelijk om 2 exact gelijke sokken te ontwerpen, je kunt het ontwerp niet spiegelen naar de andere sok, staat geen afmetingen aangegeven etc....ruimte voor verbetering
Posted 3 months ago
sokken werden op tijd geleverd in een goede verpakking
sokken vallen groot uit
Met mijn maat 47-48 voldoen de sokken van 43-48
echter bij kleinere voeten vraag ik me af ze niet te groot zijn
Posted 3 months ago
Sokken zitten perfect, maar ik had oranje die na twee keer wassen al heel erg verkleurd waren.
Posted 1 year ago
Eerste maand supertevreden over de sokken, maar nadien kwamen er al gaten vooraan aan grote teen. Bij andere sokken heb ik dit niet, vandaar dat ik niet helemaal tevreden ben. Ze zitten zo goed, dat ik ze nog wel steeds gebruik.
Ik heb maatje 47-48 en vind het spijtig dat de keuze hierin beperkt is.
Posted 1 year ago
Beste Ruud,

Jammer om te horen dat de kwaliteit niet helemaal goed was, maar wel fijn dat ze wel erg goed zitten!
Graag verneem ik van je om welke sokken dit ging? Dan kunnen we kijken of we dit mee kunnen nemen bij nieuwe producten.
We hebben inderdaad weinig sokken in de grotere maten op het moment.
Daarnaast wil ik graag met je kijken of we tot een gepaste oplossing kunnen komen!
Je kan ons mailen op info@sockeloen.nl

Met vriendelijke groeten, Isa
Posted 1 year ago
Mooi design sokken
Posted 1 year ago
Leuke sokken graag ook voor de winter.
Posted 1 year ago
Beste Ronald,

We hebben sindskort de merinosokken in de webshop, deze zijn speciaal voor de winter!

Met vriendelijke groeten, Isa
Posted 1 year ago
De "Sock tubes" zijn te small voor mijn voeten.
Posted 1 year ago
De sokken verkleuren heel snel
Posted 1 year ago
Beste Koen,

Graag verneem ik van je om welke sokken dit ging? Dan kunnen we kijken of we dit mee kunnen nemen bij nieuwe producten en er een vermelding van maken op de website indien mogelijk.
Daarnaast wil ik graag met je kijken of we tot een gepaste oplossing kunnen komen!
Je kan ons mailen op info@sockeloen.nl

Met vriendelijke groeten, Isa
Posted 1 year ago
I was asked for a review by sockeloen, so here you have it:

if you have bigger feet (46), the one size fits all makes the socks too short. ankle height socks is not what a 'wannabe' stylish cyclist aspires. otherwise the socks are nice
Posted 1 year ago
Hi Kevin,

I'm sorry to hear that the socks didn't fit well. If you send an e-mail to info@sockeloen.nl we might be able to come to a solution together?

Kind regards, Isa
Posted 1 year ago
Goede sokken maar echt ontzettend duur.
Posted 1 year ago
Voor de zomer zijn de sokken ok maar als het kouder wordt dan hebben jullie eigenlijk geen sokken ook de Merino is niet warm genoeg. En heb afgelopen week een paar stuk getrokken die eigenlijk amper gedragen waren ik vindt de kwaliteit nog niet perfect als ik ze met een paar van Northwave vergelijk die ik vaak draag en gelijk was en een paar x in de week dan aan doe
Posted 1 year ago
Beste Hendrik, Bedankt voor je review. We hebben inmiddels verschillende merino varianten waaronder ook de extreem dikke met terry mesh aan de buitenkant. Deze zou u eens kunnen proberen, de reacties zijn super positief omdat je droge voeten houd en doordat de mesh aan de buitenkant zit de ventilatie beter is. (net als bij een schapenvacht). Wanneer u een foto heeft van de kapotte sokken kunnen we deze voor u vervangen. MvG, Jasper
Posted 1 year ago
Website niet altijd duidelijk (personalisatie sokken)
Nazicht en controle ontbreekt
Posted 1 year ago
De sokken zijn van goede kwaliteit.
Maatvoering kan beter zoals volgt:
39-41
42-43
44-45

Sokken krimpen erg, ook bij 30 graden was.
Ontwerpen zijn vaak niet mijn smaak.
Posted 1 year ago
Nice Socks, but they are very very tight at my calf.
Posted 1 year ago
Levering was top! Sokken waren te klein ook al was dit de grootste maat. Spijtig.
Posted 1 year ago
Bestelde sokken konden niet meer geleverd worden en mij werd gevraagd alternatief uit te zoeken. Er was echter geen goed alternatief die qua kleur en lengte matchte bij mijn wieleroutfit dus ik heb iets uitgekozen wat ik anders niet zo kopen. Deze sokken liggen nu ongebruikt in de kast. Ik denk niet dat ik hier nog ga bestellen, mijn vertrouwen dat artikel op voorraad is en ook geleverd kan worden is verdwenen.
Posted 1 year ago
Beste Fred,

Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad en dat de sokken nu ongebruikt in de kast liggen!
Normaliter kloppen de voorraadhoeveelheden, maar heel af en toe komt het voor dat er toch een paar extra kan worden besteld als de voorraad al op is.
Jammer dat je de gekozen sokken niet gebruikt, graag zoeken we naar een oplossing met u om het vertrouwen weer terug te krijgen.
U kunt contact met ons opnemen via info@sockeloen.nl

Met vriendelijke groeten, Isa
Posted 1 year ago
Sockeloen is rated 4.62 based on 477 reviews