Sockeloen Reviews

4.6 Rating 1,701 Reviews
91 %
of reviewers recommend Sockeloen
4.6
Based on 1,701 reviews
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier, Postal Service
Average Delivery Time
Next Day
On-time Delivery
96%
Accurate And Undamaged Orders
96%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
2 - 3 Hours
Customer Service
4.8 out of 5
Read Sockeloen Reviews
Visit Website

Email:

info@sockeloen.nl

Location:

C Verolmelaan 168
Uithoorn
1422ZB

Write Your review

Tell us how Sockeloen made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Mooie witte sokken met ideale fit en lengte (hopelijk blijft dat zo na een paar keer wassen). Snelle bezorging.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Correcte levering-goede communicatie-zeer goed product.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Very professional
Helpful Report
Posted 1 month ago
Sockeloen heeft een uitstekende service en klantgerichtheid. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan alle fietsliefhebbers die op zoek zijn naar topkwaliteit sokken.
Helpful Report
(Collection) - Posted 1 month ago
Communicatie via whatsapp was niet best. Ik kreeg verkeerde maat sokken opgestuurd en het is een moeizaam proces om dit te herstellen.
Helpful Report
(Collection) - Posted 1 month ago
top kwaliteit
Helpful Report
Posted 1 month ago
Lichte sokken, heel goede kwaliteit en ongelooflijk snelle levering TOP!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Bis jetzt noch keine Ware erhalten. Support macht widersprüchliche Aussagen zum Status der Bestellung. Antworten teilweise sehr spät und nur nach erneutem Nachfragen.
Helpful Report
Posted 1 month ago
snelle levering, alleen door het mooie weer de oversokken nog niet getest
Helpful Report
(Collection) - Posted 1 month ago
Keurig op tijd via brievenbus pakketje geleverd. Scheelt weer thuisblijven voor de pakketbezorger :-)
Helpful Report
(Collection) - Posted 1 month ago
Wij namen de gepersonaliseerde sokken, heel mooi gewaan en van super kwaliteit die sokken! Tip: als dit voor een geschenk is, vroeg genoeg bestellen, het heeft 12 dagen geduurd om te ontvangen. Tip voor Jasper : zet je dit ook op je site? Zo kunnen mensen dit inschatten
Helpful Report
Posted 1 month ago
Kneitergoede sokken. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Lijkt wel of dat de bezorger ook Sockeloen sokken droeg, pakketje was namelijk de volgende dag al in huis!
Helpful Report
(Collection) - Posted 1 month ago
Goede en snelle levering cf. afspraak
Helpful Report
(Collection) - Posted 1 month ago
Top sokken! Levering ook top, gratis verzending zou het allemaal nog beter maken
Helpful Report
Posted 1 month ago
De sokken zien er weergaloos uit ....alleen.....ze zakken af tijdens het fietsen....dat is best jammer want dat vind ik net sjiek van de Sockelien dat ze hoog over de kuiten gaan...
Helpful Report
Posted 1 month ago
Altijd op tijd, altijd de juiste kwaliteit!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Super bestelling, super snel geleverd.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Ik ben netjes geholpen. Ook toen ik de sokken wilde ruilen.
Helpful Report
(Collection) - Posted 1 month ago
Gewoon weg top
Helpful Report
Posted 1 month ago
Ik heb de helft van mijn bestelling ontvangen en bij de naleving kreeg ik andere sokken. Klacht formulier ingevuld en niks meer vernomen
Helpful Report
(Collection) - Posted 1 month ago
Sockeloen is rated 4.6 based on 1,701 reviews