FLASKE Reviews

4.68 Rating 147 Reviews
94 %
of reviewers recommend FLASKE
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email
Read FLASKE Reviews
Visit Website

Phone:

0620120851

Email:

info@flaskebottle.com

Write Your review

Tell us how FLASKE made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Echt prachtig!! de Special Flaske 500ml Leave. Wat een eye-catcher en heerlijk genot om uit te drinken. Prachtige zorgvuldige verpakking in fluwelen buidel met koordje, handig om in mee te nemen. Een uniek cadeautje voor jezelf of ander!! Héél blij mee!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Recommended. Good quality and designs !
Helpful Report
Posted 1 year ago
Mooie en stevige hoesjes, geven door de licht opstaande rand ook goed bescherming aan het scherm. Materiaal is een beetje ruw, waardoor de telefoon niet snel uit de hand wegglijdt. Ik heb het model voor Iphone 7/8, die past ook goed om de Iphone SE 2020. Ik was zelf blij verrast door de kleur van de 'zwarte', die is enigszins gemeleerd. De rode blijkt in het echt wat lichter dan de foto op de site. Ontving eerst een rood hoesje met beschadiging. Na een mailtje kreeg ik zonder probleem meteen een nieuwe toegestuurd. Fijne service!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Super fijne producten makkelijk schoon te maken. Laatst een koffiebeker besteld maar het deksel was kapot, werd heel snel een nieuwe deksel nagestuurd. Echt een top service! Daarnaast ook hele leuke kleuren en printjes natuurlijk! 🤗
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ben erg blij met de telefoon hoesjes van Flaske! Één en één gratis, voor het regelmatig wassen en wisselen van kleur! Biologisch afbreekbaar , Goed product. Ik weet jullie nu te vinden Groet evelien
Helpful Report
Posted 1 year ago
Heel fijne drinkfles . Doet wat hij belooft en ligt heel prettig in de hand door zijn mooie vormgeving
Helpful Report
Posted 1 year ago
I've ordered a thermo flaske and it's amazing! It doesn't leak, it's pretty to look at and i don't use any plastic or paper cups anymore.
Helpful Report
Posted 1 year ago
het flesje belooft warm te blijven , maar na 2 uur was de koffie toch al lauw.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik ben erg tevreden met zowel de service (volgende dag mijn bestelling in huis) als met mijn product, de rosegold razor. Een mooi en degelijk scheermesje, scheert prima en is eenvoudig in gebruik (makkelijker dan verwacht). En fijn om met zo’n kleine stap bij te dragen aan een beter milieu.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Snelle levering. Mooi product en isoleert uitstekend!
Helpful Report
Posted 1 year ago
heel blij met de fles! ziet er mooi uit, en drinkt fijn. het enige nadeel vind ik dat mijn ijsklontjes er niet soepel in gaan... maar verder ben ik er heel erg blij mee!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Maandag mailcontact gehad over de O- ring die niet meer goed sloot en vanmiddag had ik een nieuwe in de bus liggen. Thanks voor de supersnelle en goede service FLASKE!
Helpful Report
Posted 1 year ago
snel geleverd, keurig verpakt en werkt zoals beschreven, top!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Satisfaite de ma commande Livraison ultra rapide
Helpful Report
Posted 1 year ago
Very quick and kind response to my questions. Good service in replacing a broken lid of my cup with no additional costs! Perfect service
Helpful Report
Posted 1 year ago
Snel geleverd, super goed en duurzaam product.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Twee prachtige, duurzame en eco vriendelijke Flaske flessen met extra’s binnengekregen! Ik was die lekkende plastic fles van een ander bekend merk zat. Flaske is bewust bezig met het verbeteren van onze planeet en het verminderen van plastic afval. Zij doneren ook nog eens 10% van hun jaarwinst aan ‘The Ocean Cleanup’. Daar word ik blij van. Deze fles kan warme dranken tot 12 uur warm houden en koude dranken tot 24 uur koel houden. Ze hebben een enorme keuze in designs en volume, dus een fles voor iedereen.
Helpful Report
Posted 1 year ago
This is the best thermal coffee mug I've ever owned! It's not leaking and looks super sleek
Helpful Report
Posted 1 year ago
Super fijne flaske waar het water heerlijk koel in blijft. Lekker minimalistisch design en dus functioneel!! Ben blij dat ik wat kan bijdragen aan het milieu door deze fles te gebruiken.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Was vlot afgehandeld! Persoon aan wie ik het als cadeau gaf was ook super blij omdat ze al goede ervaringen had met FLASKE!
Helpful Report
Posted 1 year ago
FLASKE is rated 4.68 based on 147 reviews