FLASKE Reviews

4.68 Rating 147 Reviews
94 %
of reviewers recommend FLASKE
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email
Read FLASKE Reviews
Visit Website

Phone:

0620120851

Email:

info@flaskebottle.com

Write Your review

Tell us how FLASKE made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Blij mee, ziet er supermooi uit ook!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik ben super blij met de Flaske fles en nu de sport dop erop. Gr Jolanda klijn
Helpful Report
Posted 1 year ago
Very bad quality, unfriendly service. Waste of money.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Fantastisch product en excellente service!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Zeer tevreden over mijn fles. Ideaal voor een hete zomerdag want het water blijft echt lang koud. Thee heb ik zelf nog niet geprobeerd maar mijn zus wel en zij is er ook tevreden mee.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Zeer fijne fles en mijn water bleef zelfs in de zomer van vorig jaar in de hete auto gewoon koud! Ik raad wel aan om de bijbehorende borstel mee te bestellen omdat het anders zeer lastig is om de flaske schoon te houden. Past samen met het beschermzakje perfect in de bidon houder van mijn fiets. Kan dus perfect mee tijdens fietstochten 😊
Helpful Report
Posted 1 year ago
Goedemorgen mevrouw Willems, Wat vervelend om te horen. Zou je ons een email willen sturen naar info@flaskebottle.com? Dan gaan we samen naar een passende oplossing zoeken! Hoop je snel te spreken. Groet, Ruben
Posted 1 year ago
I really like the bottle. It looks good, doesn't leak, no weird aftertaste, etc. The only thing that I am concerned about is whether the branded words will hold up over time, since that is a big part of the aesthetic. And a minor nitpick: I didn't get the brush for the straw I ordered with it.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Goeie fles met een goede kwaliteit, het enige dat jammer is, is dat de print aan de onderkant snel slijt
Helpful Report
Posted 1 year ago
Zeer tevreden over de tumbler de foodpot en de fles. Het doet wat het beloofd ☺️
Helpful Report
Posted 1 year ago
I bought 3 small Flaske for me and my daughters. With the patern Wood. We all are very happy with it. Always cool and clean water to drink with us.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Prachtige fles, alleen jammer dat ik de sportdop niet heb ontvangen
Helpful Report
Posted 1 year ago
Mooi design, mooie kwaliteit, drinkt fijn en absoluut lekvrij. Heel blij mee!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Love the product use it everyday
Helpful Report
Posted 1 year ago
Voelt goed aan, ziet er goed uit en doet perfect wat het moet! Kortom een aanrader!!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Doet wat ze beloven; koud blijft koud, heet blijft heet en geen lekkage!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Very good and I love my bottle
Helpful Report
Posted 1 year ago
Erg fijne fles die goed blijft staan en koud drinken ook echt koud houdt. Stimuleert om meer water te drinken.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Deukt alleen snel
Helpful Report
Posted 1 year ago
We hebben er 2 Flaskes besteld en zijn zeer tevreden. Snelle levering en prima verpakt.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Mooie fles, stevig, lekt niet in de schooltas, superblij mee! Enige nadeel is dat hij niet in de vaatwasser kan maar verder helemaal perfect.
Helpful Report
Posted 1 year ago
FLASKE is rated 4.68 based on 147 reviews