FLASKE Reviews

4.68 Rating 146 Reviews
94 %
of reviewers recommend FLASKE
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email
Read FLASKE Reviews
Visit Website

Phone:

0620120851

Email:

info@flaskebottle.com

Write Your review

Tell us how FLASKE made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Dop op fles bleek lek bij schudden
Posted 7 months ago
Hi Florian,

Zou je ons een mail kunnen sturen naar info@flaskebottle.com met een filmpje dat de fles lekt. Dit moet namelijk niet de bedoeling zijn omdat alle flessen 100% lekvrij zijn. Wellicht is je dop kapot en dan sturen we graag een nieuwe naar je op!

Fijn weekend alvast!

Groet,

Ruben
Posted 7 months ago
Top product. Prima service.
Posted 7 months ago
Zeer goed het water blijft lang fris
Posted 7 months ago
Great company, fast delivery
Posted 8 months ago
Een mooie fles, ik heb hem nog niet gebruikt. Ik heb het metalen rietje er bij gekocht. Heel handig, maar weet niet zo goed hoe ik hem er bij moet bewaren.
Posted 8 months ago
Hele mooie fles, net zo mooi als op de foto! Uniek en werkt goed, hete dranken blijven minstens tot 4 uur heel heet en tot 6 uur heel warm... zeer tevreden. Miste alleen het RVS rietje nog, maar die werd de volgende dag nog opgestuurd. Snelle en fijne service!
Posted 8 months ago
Hele mooie fles! Uniek en werkt goed, even mooi als op de foto en houdt warme dranken tenminste tot 4 uur heel heet en tot 6 uur heel warm... erg tevreden. Miste alleen het RVS rietje nog, na een mail werd die de volgende dag gelijk opgestuurd, snelle service!
Posted 8 months ago
Super mooie degelijke fles. πŸ‘πŸ»
Posted 8 months ago
Zowel de flaskes als de service perfect!
Posted 8 months ago
Heel tevreden! Mooie fles, drinkt lekker weg, houdt water lekker koel of warm zonder vervelend smaakje aan het water te geven. De fles is een eye-catcher op mijn bureau op het werk, dus ik heb al veel reclame gemaakt voor Flaske.
Posted 8 months ago
Super Service und geniale Fasche. Sehr schön und funktionell hervorragend πŸ‘
Posted 8 months ago
Hele mooie fles, ik heb die met de flamingo besteld. De prijs is gelijk aan soortgelijke flessen en is prima gezien de kwaliteit van de fles en de lange levensduur. Bestelling is zeer snel afgehandeld. Ik ben er tevreden en raad dit product zeker aan!
Posted 9 months ago
Mooi ontwerp. Goede klantenservice. Drank blijft lang koel in fles. Erg tevreden!
Posted 9 months ago
Ik heb in december een Flaske gekocht, superblij mee! Mijn hete water blijft er lekker lang echt heet in. Na 3 weken was de fles ineens stuk, maar ik kon nergens een scheur oid ontdekken. De buitenkant werd warm en mijn drank koelde af. Zonder problemen heb ik heel snel van Flaske een nieuwe fles gekregen. Ik raad iedereen Flaske aan :-)
Posted 9 months ago
Ik ben erg blij met mijn flaske. Mooi design.
Posted 9 months ago
Het is een prima beker die de drank wel 6 uur warm houdt.
Goede service ook van Flaske. Had een beker met een schuifje in de deksel. Tijdens het vervoer kwam hier soep door naar buiten. Berichtje gestuurd en binnen een paar dagen had ik een nieuwe deksel, die wel goed afsluit. Prima geregeld!!
Posted 9 months ago
Its easy to take and whatever I put in it, stays cold. I love it!
Posted 9 months ago
Flaske has created a great Christmas - New Year gift for all our employees!
Thank you!
Posted 9 months ago
Het is een super waterfles. Hij is heel groot en slank dus makkelijk op te bergen in je rugzak. Mijn water blijft lang koud en eruit drinken is erg prettig. En de fles gaat heel lang mee, wat wil je nog meer?!
Posted 9 months ago
Easy handling, great finishes!
Posted 9 months ago
FLASKE is rated 4.68 based on 146 reviews