FLASKE Reviews

4.68 Rating 146 Reviews
94 %
of reviewers recommend FLASKE
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email
Read FLASKE Reviews
Visit Website

Phone:

0620120851

Email:

info@flaskebottle.com

Write Your review

Tell us how FLASKE made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Great water bottles, love the design.
Posted 11 months ago
Really nice bottle, keeps everything nice and hot and cool. Had to learn to put everything in at a drinking temperature otherwise I would hurt my tongue. Would like to see something durable like a small cup as well. But more than happy with my Flaske
Posted 11 months ago
Ik ontving een fles waarvan de afbeeldingen waren doorgelopen. Alsof iemand met zgn vingers over de fles had gevreven terwijl de inkt nog naar was.
Op mijn mail en telefoon en mail werd niet gereageerd.
Toch mijn fles geretourneerd want dat moest binnen 2 weken.
Werken moet leuren om mijn geld retour te krijgen.
Ik moest ook 6,50 betalen voor het retour sturen en dat werd niet vergoed al stuurde zij en niet deugdelijke fles.
Ik had aangegeven dat ik een nieuwe wilde maar ook hier werd niet op gereageerd en nooit ontvangen. Vandaar dat ik toen maar mijn geld terug wilde want ik moest een fles hebben en heb een ander merk besteld via Bol. com.
Weer een goede les, ik koop niet meer bij kleine bedrijfjes om ze te ondersteunen. koop heb alleen mijzelf ermee. Dus nee.... Ik ben niet tevreden over dit bedrijf.
Posted 11 months ago
Hi Monica,

Wat vervelend dat je een negatieve ervaring hebt met FLASKE.
Hoe kunnen we het goedmaken voor je?
We zien namelijk graag blije klanten.
Posted 11 months ago
Hi Monique,
Volgens mij is er een miscommunicatie ontstaan en dit willen we graag met je goedmaken. Zou je ons willen emailen naar info@flaskebottle.com en dan komen we met een passende oplossing.
Fijne avond en tot snel!
Posted 11 months ago
Zeer fijn product! Alles was in orde.
Posted 11 months ago
Nice packaging and love the thermostatic bottle!
Posted 11 months ago
Super happy with these products. They expanded with more sustainable products like bamboo toothbrush and products for the kitchen. Fan of this brand!
Posted 11 months ago
Great customer service!
Posted 1 year ago
Hi Hanna,

Sorry for the late reply but we are using the reviews.io again. Could you send us an email to info@flaskebottle.com and we will come up with a solution.

Talk soon!

FLASKE
Posted 11 months ago
Customer friendly, great service.
Posted 1 year ago
Hi Hanna,

Sorry for the late reply. Could you send us an email to info@flaskebottle.com and we will come up with a solution that makes you happy!

Talk soon!

FLASKE
Posted 11 months ago
After a few problems with my first bottle, the company sent me a new bottle very quickly, great customer service.
Posted 1 year ago
Amazing bottle, does the job.
Posted 1 year ago
Mooie fles en werkt goed, zoals beschreven.
Posted 1 year ago
Super handig, goed voor milieu
Posted 1 year ago
Snel in huis, super chique verpakt en mooi design. De fles houdt de drankjes goed koud!
Posted 1 year ago
πŸ‘ŒπŸΌπŸ‘ŒπŸΌπŸ‘ŒπŸΌ
Posted 1 year ago
Perfect size for small bags and Flaske keeps warm for hours :)
Posted 1 year ago
Super snelle levering! Sneller dan aangegeven.
Posted 1 year ago
its a beautiful bottle
Posted 1 year ago
Quick delivery, liquids stay cold and hot as promised, and cool designs!
10/10!
Posted 1 year ago
Mooie fles!
Posted 1 year ago
Heel mooie flessen; ik had de 500 ml "Stone" variant voor mijzelf en de "Wood" variant gekocht als cadeau. Ze lekken helemaal niet, gaan gemakkelijk (maar niet te gemakkelijk) open en dicht en zijn goed schoon te maken met een flessenborstel. Alles blijft goed koud; warm heb ik nog niet geprobeerd, dus daar kan ik helaas niets over zeggen. Ik heb de fles voornamelijk gekocht om gewoon water uit te drinken in plaats van uit plastic flesjes.
Het is een klein beetje lastig om te zien of de inhoud tijdens het vullen al bij de hals is aangekomen, want hij kan maar vol tot de hals omdat de dop redelijk diep de fles in gaat (anders komt er bij het dicht doen wel wat inhoud uit door de druk).
Posted 1 year ago
FLASKE is rated 4.68 based on 146 reviews