La Machine Cycle Club Reviews

4.7 Rating 2,096 Reviews
95 %
of reviewers recommend La Machine Cycle Club
4.7
Based on 2,096 reviews
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service, Courier
On-time Delivery
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Live Chat
Read La Machine Cycle Club Reviews

About La Machine Cycle Club:

A Lifestyle Clothing brand driven by the love for the Velo, the race and good looks. At La Machine you can find unique ‘cycling lifestyle clothing’ that you’ll find nowhere else.

La Machine Cycle Club, a peloton of roadside tifosi, pro riders and café racers. a diverse club, united by our passion for bikes and love of racing. you’re welcome to join.

Visit Website

Phone:

850 003 146

Email:

service@lamachine.cc

Location:

Staarten 1
Boxtel
5281 PK

Write Your review

Tell us how La Machine Cycle Club made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Not too happy with your service! I finally got my birthday present but it wasn’t mine !!! 2 orders inside 311359 with 2 sweaters NOT MINE and my own order 311358 = Mine but without the articles I ordered and paid for !! Now what ? Harriett Vidal
Helpful Report
Posted 1 year ago
Hi Harriëtt, How awful to hear. This has been an error by our order pickers I think. Could you please cotnact service@lamachine.cc? Then it will be solved there! Regards Rens
Posted 1 year ago
Look très sympa, prix corrects. Par contre la qualité est moyenne, et surtout le sizing est décevant. Dans toutes les marques, je porte du M ou L, et le M me va normalement tr_s bien. J'ai suivi vos conseils et on m'a indiqué du L, que j'ai commandé. Les produits sont très étroits au buste, mais très longs. Le sweatdescend sur les fesses, ce n'est pas très joli... Au final, je sis assez déçu
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik heb een performance bundel voor mijn man gekocht. De broek past, maar t shirt was te kort. Daarvan heb ik een grotere maat gekocht, die is inmiddels ook binnen. Het past, maar blijft een vrij kort shirt. Verder had ik nog een mail met een vraag gestuurd naar La Machine, maar daar heb ik geen enkele reactie op gehad. Als ik had kunnen bellen, had ik dat gedaan, maar ik kan geen telefoonnummer vinden. Kortom: kwaliteit is goed, maar t valt vrij klein. De service vind ik niet geweldig en dat komt vooral doordat de klantenservice voor mij niet bereikbaar was.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Really nice clothes that I wish would fit me better. I’m of average height (5’9’’) and average build. the tops seem to be exclusively for taller people. Medium tops are too long and smalls are too skinny. Also, in COVID times, the only drop off options for returns are too far away, particularly when I’m so close to London and other clothes returns drop off points are really local.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Hey Rens ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen waardoor ik geen beoordeling kan geven!!!! Groet Dirk De Coster
Helpful Report
Posted 1 year ago
Problème de taille impossible de faire l’échange obligation de remboursement
Helpful Report
Posted 1 year ago
Sizes are strange / ordered 2 M sweatshirts Sizes totally different
Helpful Report
Posted 1 year ago
Have not received it yet😞
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik vind het te lang duren vanaf de dag bestelling plaatsen en betalen, tot aan leveren huisadres,gaat gemiddeld anderhalve week overheen
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik heb het verkeerde shirt geleverd gekregen, op zich vind ik dit shirt ook goed. Maar ik vind het toch vreemd.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Mooi shirt, maar de afwerking van de kraag is een beetje teleurstellend. Deze valt erg ruim, waardoor het shirt bij de hals erg open staat. Dit komt niet overeen met eerdere shirts die ik besteld heb.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Vorige week wielershirt ontvangen van La Machine. Prachtige kleur en goed design op de foto. Helaas bleek de praktijk weerbarstiger: kwaliteit van het shirt deed geen recht aan de prijs en overstijgt niet die van een shirt van bv Decathlon. Kwalitatief erg teleurstellend. Voor hetzelfde geld toch maar de volgende keer een shirt van Rapha of Castelli
Helpful Report
Posted 2 years ago
Mooie producten, leuk concept. Verbeteringen: communicatie over levering was niet consistent met wat DPD zelf berichtte. Veel was ‘tijdelijk’ niet op voorraad.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Leuke fit, mooie designs! Jammer van de hoge aankoopsom die nodig is om gratis verzending te kunnen verkrijgen!
Helpful Report
Posted 2 years ago
besteld op vrijdag 29 mei ,maar vandaag vrijdag 5 juni ontvangen een week geduurd en niet op 1 juni.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Vaker kleding besteld in de maat M. Nieuwe collectie valt helaas nagenoeg allemaal kleiner uit. Of de pasvorm is aangepast... Helaas paste bij de laatste bestelling geen enkel shirt. Van design en kwaliteit valt niets te zeggen.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Op 20 mei een bestelling gedaan van een sweater en een polo. pakket op 23 mei ontvangen. Helaas had de afgestuurde Polo de verkeerde maat. besteld XL ontvangen M. weliswaar stond op de zak XL maar de polo in de zak was M. Na overleg Polo op 25 mei retour gezonden met PostNL en ontvangen bij La Machine op 26 mei. Bij het overleg is mij verteld dat er gelijk een nieuwe polo XL naar mij zou worden verzonden. Het pakket met de XL polo is aangemeld bij DPD op 25 mei, op 29 mei is het pakket onderweg naar het DPD depot. vandaag 3 juni is het pakket nog steeds niet aangekomen op het DPD depot. Wat ook betekend dat ik mijn polo nog niet ontvangen heb. pffff wat duurt dit lang. Dit terwijl mij retour gezonden pakket met PostNL de volgende dag alweer terug was bij La Machine. La Machine geeft aan dat ze niet tevreden waren over PostNL maar ik vind DPD nog veel minder. Bovenstaande zal op Corona gegooid worden maar ik vind dat we niet alles op Corona kunnen gooien. Als ik tijd had gehad was ik de polo op de fiets komen ophalen was een stuk sneller geweest.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Hi Hans, Bedankt voor je bericht. Inderdaad allemaal erg vervelend. Er zit helaas vertraging bij DPD. Wij bieden elke werkdag om 16:00 alle pakketten aan bij DPD. We proberen zo snel te zijn als het licht maar dan moet DPD in deze wel meewerken (wat in 99% van de gevallen wel zo is). Ik verwacht dat je pakket vandaag of morgen wordt geleverd. Groet - Rens
Posted 2 years ago
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen..
Helpful Report
Posted 2 years ago
Nou, ligt meer aan post Nl, inmiddels al 6 dgn aan t wachten op de levering. Dus tsja iedere moment als er een busje de straat in rijd een beetje adrenaline en teleurstelling
Helpful Report
Posted 2 years ago
Jullie hebben leuke kleding. Alleen jammer dat het damesassortiment zo klein is. Mogelijk kunnen jullie dat wat uitbreiden.
Helpful Report
Posted 2 years ago
La Machine Cycle Club is rated 4.7 based on 2,096 reviews