Plenti S.A. Recenzje

4.7 Ocena 916 Recenzje
93 %
klientów poleca Plenti S.A.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Sprzęt w bardzo dobrym stanie. Polecam
Pomocny Raport
19.01.2024
Cześć, dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek! 🚀 Oczywiście zapraszamy do ponownego skorzystania z naszej usługi 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
22.01.2024
Super urządzenie i możliwość jego przetestowania za ułamek ceny produktu!
Pomocny Raport
19.01.2024
Cześć Karol, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Cieszmy się, że sprzęt spełnił Twoje oczekiwania 😊 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
22.01.2024
Polecam bardzo. Świetny sprzęt.
Pomocny Raport
19.01.2024
Cześć Robert, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę!💙 Czekamy oczywiście na kolejną udaną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
22.01.2024
Wszystko przebiegło sprawnie , cała procedura bardzo szybka . Polecam plenti !!
Pomocny Raport
18.01.2024
Cześć, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę!💙 Czekamy oczywiście na kolejną udaną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
19.01.2024
Chwalę sobie komunikację z pracownikami działu obsługi klienta, jest szybko, kulturalnie. Sama usługa też była bez zarzutu, rzutnik został wysłany sprawnie, działał bez zarzutu, zwrot wydawał się prosty. Dużym minusem jest jednak fakt, że po zwrocie w terminie dalej wyświetlał się komunikat jak gdybym nie oddał rzutnika. Sprawa zgłoszona, wydawało się że też rozwiązana natomiast po prawie miesiącu z konta pobrano mi 400zł, nie dostałem wcześniej żadnego maila ani powiadomienia, w aplikacji figurowała informacja że ściągnięto pieniądze za miesięczne wypożyczenie sprzętu który wcześniej oddałem i opłaciłem. Obecnie czekam na zwrot pieniędzy, ale tak naprawdę tylko dzięki regularnemu sprawdzaniu konta dowiedziałem się o sprawie
Pomocny Raport
17.01.2024
Cześć Kacper, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 🚀 Jeśli chodzi o sytuację związaną z pobraniem środków, to zgodnie z naszą korespondencją dokonaliśmy zwrotu środków, a sprawa została przekazana do odpowiednich działów celem jej wyjaśniania i wyeliminowania przyczyny pobrania. Dołożymy oczywiście wszelkich starań, aby taka sytuacja się nigdy więcej nie powtórzyła. Mamy nadzieję, że mimo to nadal widzisz zalety wynajmu najnowszych technologii w Plenti 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
19.01.2024
Świetna usługa i przemiła obsługa klienta. W samej aplikacji jest kilka błędów, które wprowadzają zamieszanie (np. komunikaty mailowe niedostosowane do procesu), ale obsługa klienta wszystko nadrabia 😉
Pomocny Raport
16.01.2024
Cześć Natalia, dziękujemy za opinię i cenny feedback🤩 Oczywiście stale pracujemy nad rozwojem i usprawnieniem aplikacji, więc mamy nadzieję, że przy kolejnym wynajmie doświadczenia będą coraz lepsze 😊 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
19.01.2024
Polecam wszystkim. Szybko i sprawnie. Kierownica była jak nowa , łatwy zwrot. Dobry sposób na przetestowanie sprzętu przed zakupem.
Pomocny Raport
16.01.2024
Cześć Mariusz, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Cieszmy się, że spełnia ona Twoje oczekiwania 😊 Oczywiście zapraszamy do kolejnych testów!🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
19.01.2024
Fajnie wszystko, konsolka przetestowana wszystko się zgadza. Dostawa też bez problemów. Polecam serdecznie =)
Pomocny Raport
16.01.2024
Cześć Bartosz, dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek! 🚀 Oczywiście zapraszamy do ponownego skorzystania z naszej usługi 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
19.01.2024
Świetna obsluga
Pomocny Raport
15.01.2024
Cześć Łukasz, Dziękujemy za pozytywną opinię 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
19.01.2024
Wszystko było ok
Pomocny Raport
15.01.2024
Cześć, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę!💙 Czekamy oczywiście na kolejną udaną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
15.01.2024
Polecam! Szybka obsługa.
Pomocny Raport
12.01.2024
Cześć, Dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek i docenienie naszego Działu Obsługi. Niezmiernie miło jest nam czytać takie słowa 💙 Oczywiście zapraszamy do ponownego skorzystania z naszej usługi 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
15.01.2024
Wszystko super. Polecam
Pomocny Raport
12.01.2024
Cześć, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
15.01.2024
Świetna sprawa, wypożyczyłem google do VR, bo nie wiedziałem, czy się opłaca kupić i czy będę używał. Wszystko zautomatyzowane i bezproblemowa obsługa. Używałem miesiąc, oddałem i kupuje sprzęt na własność 🤣 Bądź co bądź mega polecam, zarówno obsługę, jak i sama możliwość przetestowania sprzętu przed zakupem. Apka sztos 10/10
Pomocny Raport
12.01.2024
Cześć Maciej, Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią i docenienie naszego Działu Obsługi. Niezmiernie miło jest nam czytać takie słowa 😊💙 Czekamy więc na kolejną udaną współpracę, gdy będziesz chciał przetestować nowości technologiczne 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
15.01.2024
Świetna współpraca
Pomocny Raport
12.01.2024
Cześć Piotr, dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek! 🚀 Oczywiście zapraszamy do ponownego skorzystania z naszej usługi 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
15.01.2024
Wszystko super
Pomocny Raport
12.01.2024
Cześć Anna, Dziękujemy za pozytywną opinię 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
15.01.2024
Przy zwrocie były pewne problemy z aplikacją (zgłoszone), plus trudno było przewidzieć, dokładnie w który dzień i w jakich godzinach powinienem być pod adresem. Dopiero telefon do kuriera w porannym mailu umożliwił w. /w.
Pomocny Raport
11.01.2024
Cześć Błażej, dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią 🤩 Przepraszamy bardzo za doświadczenie z kurierem, pracujemy nad tym, aby poprawić przesyłane komunikaty. Zwrócimy jednak większą uwagę na ten aspekt i postaramy się znaleźć dogodniejsze rozwiązanie dla naszych Klientów 😊 Zapraszamy oczywiście do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
15.01.2024
Sposob realizacji zamowienia i zwrotu poprostu MEGA. Polecam wszystkim
Pomocny Raport
11.01.2024
Cześć Emil, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę!💙 Czekamy oczywiście na kolejną udaną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
15.01.2024
Wszystko na plus. Święta spędzone gaming-owo :)
Pomocny Raport
11.01.2024
Cześć Hubert, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 😊 Cieszymy się, że nasz sprzęt mógł umilić Ci ten świąteczny okres. Mamy nadzieję, że wszystkie zaplanowane tytuły zostały ograne 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
11.01.2024
Generalnie super serwis tylko jedno czy możecie wysyłać zamówienie w kartonie w którym później go można odesłać. Jeżeli chodzi o sam serwis, pomysł, termin dostawy jest rewelacja
Pomocny Raport
10.01.2024
Cześć Maksym, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią 💙 Zazwyczaj do wysyłki korzystamy z kartonów, które można wykorzystać do zwrotu sprzętu, jednak niestety nie zawsze jest to możliwe. Postaramy się oczywiście zwrócić na tą kwestię większą uwagę 😊 Liczymy, że w niedalekiej przyszłości ponownie uda nam się nawiązać owocną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
11.01.2024
Jestem Bardzo zadowolony ☺️ Myślę że skorzystam ponownie z usług Plenti
Pomocny Raport
10.01.2024
Cześć Andrzej, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę!💙 Czekamy oczywiście na kolejną udaną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
11.01.2024
Plenti S.A. jest oceniane na 4.7 na podstawie 916 Recenzje