Plenti S.A. Recenzje

4.7 Ocena 919 Recenzje
93 %
klientów poleca Plenti S.A.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Najem szybki , zwrot bezproblemowy , duży minus za ankietę która otrzymałem i nie była aktywna a zależalo mi na kodzie rabatowym na kolejny wynajem
Pomocny Raport
15.02.2024
Cześć Artur, dziękujemy za podzielenie się opinią i wybór naszej usługi! 🚀 Bardzo nam przykro, że doświadczyłeś takiej sytuacji. W celu jej wyjaśnienia, drogą mailową skontaktuje się nasz Dział Obsługi- postaramy się znaleźć rozwiązanie do Ciebie satysfakcjonujące 😊 Mamy nadzieję, że mimo to nadal widzisz zalety wynajmu najnowszych technologii w Plenti 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
16.02.2024
Super sprzęt polecam bardzo
Pomocny Raport
14.02.2024
Cześć Julian, dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek i wybór naszej usługi! 🚀 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wynajmów w przyszłości 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
16.02.2024
Jest super
Pomocny Raport
13.02.2024
Cześć Vasyl, dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek! 🚀 Oczywiście zapraszamy do ponownego skorzystania z naszej usługi 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
16.02.2024
Jak zwykle wszystko w jak najlepszym porządku. Uwielbiam ten model wypożyczania sprzętu
Pomocny Raport
13.02.2024
Cześć Jan, dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek i wybór naszej usługi! Cieszmy się, że spełnia ona Twoje oczekiwania. 🚀 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wynajmów w przyszłości 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
16.02.2024
Sprzet zawsze w bardzo dobrej formie. Obsluga klienta na bardzo wysokim poziomie, zawsze chetni do pomocy. Polecam!
Pomocny Raport
10.02.2024
Cześć Grzegorz, Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią i docenienie naszego Działu Obsługi. Niezmiernie miło jest nam czytać takie słowa 😊💙 Czekamy więc na kolejną udaną współpracę, gdy będziesz chciał przetestować nowości technologiczne 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
16.02.2024
Super sprawa, można sprawdzić sprzęt przed zakupem.
Pomocny Raport
08.02.2024
Cześć Sebastian, Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią i 5 gwiazdek 💙 Oczywiście zapraszamy do ponownych testów 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.02.2024
Super że istnieje taka strona😁.
Pomocny Raport
07.02.2024
Cześć Łukasz, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.02.2024
Proces wypożyczenia bardzo dobry. Cena najmu natomiast jest za wysoka
Pomocny Raport
05.02.2024
Cześć, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Jeśli chodzi o ceny, to oczywiście oprócz chęci udostępniania oferty w jak najkorzystniejszych cenach, musimy również funkcjonować w obecnych realiach rynkowych. Mamy nadzieję, że mimo to nadal widzisz zalety wynajmu najnowszych technologii w Plenti 😊 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 💙 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
06.02.2024
Wszystko w porządku, aplikacja bardzo słaba, często się zacina i czasem nie dziala
Pomocny Raport
03.02.2024
Cześć Eryk, dziękujemy za cenny feedback, cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania. 🤩 Oczywiście stale pracujemy nad rozwojem i usprawnieniem aplikacji, przekazaliśmy Twoje uwagi do odpowiedniego działu, więc mamy nadzieję, że przy kolejnym wynajmie doświadczenia będą jeszcze lepsze 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
06.02.2024
Firma zdobyła stałego klienta.
Pomocny Raport
02.02.2024
Cześć, Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i cieszymy się, że nasza usługa spotkała się z Twoim uznaniem 💙 🚀 Czekamy więc na kolejne zamówienia i owocną współpracę 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
06.02.2024
Profesjonalna obsługa, sprzęt jak nowy :)
Pomocny Raport
01.02.2024
Cześć, Dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek i docenienie naszego Działu Obsługi. Niezmiernie miło jest nam czytać takie słowa 💙 Oczywiście zapraszamy do ponownego skorzystania z naszej usługi 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
06.02.2024
Sprzęt przyszedł w stanie idealnym. Wszystko pięknie działało. Zwrócenie produktu poszło szybko i sprawnie. Polecam :)
Pomocny Raport
29.01.2024
Cześć Paweł, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 😊🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
01.02.2024
Wszystko było okej, postanowiłem że kupię sobie konsole☺️
Pomocny Raport
29.01.2024
Cześć, dziękujemy za Twoją opinię🤩 Cieszymy się, że nasza usługa spełnia Twoje oczekiwania 🚀 Zapraszamy oczywiście do testowania kolejnych urządzeń! Pozdrawiamy, Zespół Plenti
29.01.2024
Od dawna chciałem przetestować kierownicę przed kupnem, żeby nie leżała później i nie przypadała kurzem po kupnie. No i Plenti się znakomicie do tego nadaje. Bezproblemowa i szybka dostawa oraz zwrot. Przystępne ceny, fajny support oraz serwis. Ogólnie, polecam. Póki zbieram na 4090, to se chyba wypożyczę na kilka miesięcy coś bardziej przystępnego do nowego komputera 😅
Pomocny Raport
26.01.2024
Cześć Volodymyr, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę! Cały czas staramy się rozwijać dla naszych użytkowników. Takie słowa jeszcze bardziej motywują do dalszej pracy.💙 Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania i mogłeś przetestować interesujący Cię sprzęt 😊 Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
29.01.2024
Bardzo szybka wysyłka i laptop dobrze zabezpieczony. Od dłuższego czasu korzystam z różnych sprzętów i sprawność obsługi stała się standardem.
Pomocny Raport
25.01.2024
Cześć, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi. Niezmiernie miło jest nam czytać takie słowa 😊💙 Czekamy więc na kolejną udaną współpracę, gdy będziesz chciał przetestować nowości technologiczne 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
29.01.2024
Fajna zabawa. Polecam.
Pomocny Raport
24.01.2024
Cześć Miłosz, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 🚀 Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania 💙 Życzymy także dobrej zabawy przy kolejnym wynajmie 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
29.01.2024
Super!!!👍
Pomocny Raport
24.01.2024
Cześć Nikita, dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek! 🚀 Oczywiście zapraszamy do ponownego skorzystania z naszej usługi 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
29.01.2024
Dziękuję bardzo o postaranie się żeby przesyłka przyszła na czas :)
Pomocny Raport
23.01.2024
Cześć, dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek i wybór naszej usługi! 🚀 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wynajmów w przyszłości 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
24.01.2024
Szybka i miła obsługa, bardzo sprawnie działa proces wysyłki i potem zwrotu towaru. Jestem zadowolony, można potestować sprzęt i nie trzeba go kupować, a często jest tak, ze coś kupimy a potem leży nieużywane.
Pomocny Raport
23.01.2024
Cześć Krystian, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Cieszmy się, że spełnia ona Twoje oczekiwania 😊 Oczywiście zapraszamy do kolejnych testów w przyszłości! 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
24.01.2024
Bardzo fajnie to działa, prosty proces bez zastrzeżeń
Pomocny Raport
23.01.2024
Cześć Kamil, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę!💙 Czekamy oczywiście na kolejną udaną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
24.01.2024
Plenti S.A. jest oceniane na 4.7 na podstawie 919 Recenzje