Plenti S.A. Recenzje

4.7 Ocena 916 Recenzje
93 %
klientów poleca Plenti S.A.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą, produkt był świetnej jakości i obsługa klienta też. Polecam
Pomocny Raport
10.01.2024
Cześć Arkadiusz, Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią i docenienie naszego Działu Obsługi 💙 Liczymy, że w niedalekiej przyszłości ponownie uda nam się nawiązać owocną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
11.01.2024
Sprzęt otrzymałem zupełnie nowy, świetna sprawa, polecam każdemu sprawdzić i wypożyczyć.
Pomocny Raport
10.01.2024
Cześć Wiktor, dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek! 🚀 Oczywiście zapraszamy do ponownego skorzystania z naszej usługi 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
11.01.2024
Świetna organizacja wynajmu. Rewelacyjny pomysł, że jest aplikacją w której można podejrzeć wszystkie szczegóły zamówienia oraz dokonać zwrotu.
Pomocny Raport
10.01.2024
Cześć Marcin, dziękujemy bardzo za Twoją opinie! 😊 Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania. Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 🚀 💙 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
11.01.2024
Produkt który otrzymałem był jak nowy, dosłownie! Bardzo polecam, nie zawiodłem się z pewnością kiedyś skorzystam jeszcze raz! Dziękuję, że jesteście :) Pozdrawiam
Pomocny Raport
09.01.2024
Cześć Piotr, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Cieszmy się, że spełnia ona Twoje oczekiwania 😊 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
11.01.2024
Proces wypożyczenia rewelacja. Wypożyczone produkty również spełniły moje oczekiwania i poza dość widocznymi śladami użytkowania nie ma się do czego przyczepić. Polecam
Pomocny Raport
08.01.2024
Cześć, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę! Cały czas staramy się rozwijać dla naszych użytkowników. Takie słowa jeszcze bardziej motywują do dalszej pracy.💙 Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania i mogłeś przetestować interesujący Cię sprzęt 😊 Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.01.2024
Wszystko na najwyższym poziomie! Na pewno wrócę! :)
Pomocny Raport
08.01.2024
Cześć Piotr, Dziękujemy za zaufanie i wybór naszej usługi, cieszymy się, że spełniła ona Twoje oczekiwania 💙 Czekamy więc na ponowną udaną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.01.2024
Każdorazowa konieczność weryfikacji jest smutna.
Pomocny Raport
08.01.2024
Cześć Kamil, dziękujemy za podzielenie się opinią i wybór naszej usługi 😊. Jeśli chodzi o kwestię weryfikacji, to jest ona jednym z etapów składania zamówienia, a uzyskanie pozytywnego wyniku weryfikacji daje możliwość wynajęcia sprzętu. Jest to także nasza forma zabezpieczenia, która umożliwia udostępnienie naszym Klientom wypożyczania sprzętów, przy jednoczesnym zabezpieczeniu firmy przed nieterminowymi płatnościami, próbami oszustw czy wyłudzeń. Oczywiście stale pracujemy nad rozwojem i usprawnieniem aplikacji, więc mamy nadzieję, że przy kolejnym wynajmie doświadczenia będą jeszcze lepsze 😊 Mamy nadzieję, że mimo to nadal widzisz zalety wynajmu najnowszych technologii w Plenti 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.01.2024
Szybko i profesjonalnie
Pomocny Raport
06.01.2024
Cześć Karol, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.01.2024
Przesyłka była zapakowana mało bezpiecznie.
Pomocny Raport
04.01.2024
Cześć Maciej, dziękujemy za wysoką ocenę 😊. Przekazaliśmy Twoją uwagę do odpowiedniego działu, na pewno zwrócimy więc większą uwagę na wspomnianą przez Ciebie kwestię 😊 Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie uda się nawiązać owocną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.01.2024
To pierwsze podejście ale z pewnością nie ostatnie to wypożyczania sprzętu w Plenti. Przedpremierowe zamówienie przyszło w dniu premiery, prosto, łatwo przyjemnie
Pomocny Raport
03.01.2024
Cześć Jakub, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi. Niezmiernie miło jest nam czytać takie słowa 😊 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.01.2024
Ogólnie jestem zadowolony z przebiegu transakcji. Rozważałem zakup tej kierownicy, ale dzięki wypożyczeniu mogłem najpierw go przez miesiąc przetestować. Koniec końców wyszło, że nie mam w co na niej grać i kupując zmarnowałbym pieniądze.
Pomocny Raport
03.01.2024
Cześć Hubert, dziękujemy za Twoją opinię 🤩 Cieszymy się, że nasza usługa spełnia Twoje oczekiwania 🚀 Zapraszamy oczywiście do testowania kolejnych urządzeń! Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.01.2024
Jak za każdym razem wszystko w porządku :)
Pomocny Raport
02.01.2024
Cześć Sebastian, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Cieszmy się, że nasza usługa spełnia Twoje oczekiwania 😊 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.01.2024
Bezproblemowy wynajem polecam PSVR2 ogarana większość gier :)
Pomocny Raport
02.01.2024
Cześć, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę 🤩 Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania i mogłeś przetestować interesujący Cię sprzęt 😊 Zapraszamy oczywiście do kolejnych testów 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.01.2024
Jeżeli chodzi o sprzęt to fajny, lecz nie na długo. Fajne na tydzień, maksymalnie dwa, a później to już nuda. Lecz zabawa przez tydzień była niesamowita, polecam ale nie za ta cenę napewno jeżeli chce się wypożyczyć bo tak jak mówię po tygodniu się nudzi.
Pomocny Raport
02.01.2024
Cześć Joanna, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 🚀 Jeśli chodzi o ceny, to oczywiście oprócz chęci udostępniania oferty w jak najkorzystniejszych cenach, musimy również funkcjonować w obecnych realiach rynkowych. Mamy nadzieję, że mimo to nadal widzisz zalety wynajmu najnowszych technologii w Plenti 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.01.2024
Wszystko sprawnie i szybko załatwione. Polecam wszystkim.
Pomocny Raport
01.01.2024
Cześć Maciej, Dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek i podzielenie się opinią 🚀 Czekamy więc na kolejną udaną współpracę, gdy będziesz chciał przetestować nowości technologiczne 💙 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.01.2024
Bardzo szybka przesyłka, w gorącym okresie przedświątecznym konsola przyszła w dwa dni. Konsola była w idealnym stanie, starannie zapakowana wraz z wszystkimi elementami. Dołączone gry dawały możliwość prawidłowego przetestowania sprzętu. Polecam kazdemu, kto nie wie do konca, czy to sprzet dla niego. Lepszy tydzieñ za 135zl niz wywalone w błoto 2000zl. Baaaardzo polecam i na pewno skorzystam z innych sprzętów:)
Pomocny Raport
31.12.2023
Cześć, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę! Cały czas staramy się rozwijać dla naszych użytkowników. Takie słowa jeszcze bardziej motywują do dalszej pracy.💙 Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania i mogłeś przetestować interesujący Cię sprzęt 😊 Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.01.2024
Jeszcze skorzystam.
Pomocny Raport
31.12.2023
Cześć, Dziękujemy za zaufanie i wybór naszej usługi, cieszymy się, że spełniła ona Twoje oczekiwania 💙 Czekamy więc na ponowną udaną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.01.2024
Bez żadnej informacji zostały mi z konta pobrane pieniądze wtf?
Pomocny Raport
30.12.2023
Cześć Kamil, dziękujemy za podzielenie się opinią, mimo że to tylko 1 gwiazdka. Przykro nam, że zdarzyła się taka sytuacja, jednak widzimy, że po kontakcie z naszym Działem Obsługi środki zostały od razu zwrócone na Twoje konto. Rozumiemy, że sytuacja ta wywołała u Ciebie zdenerwowanie, za co przepraszamy i oczywiście dołożymy wszelkich starań, aby uniknąć podobnych w przyszłości. Mamy nadzieję, że mimo to nadal widzisz zalety wynajmu najnowszych technologii w Plenti 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.01.2024
Jest super.
Pomocny Raport
29.12.2023
Cześć, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.01.2024
bardzo łatwo ;) bez problemów. Opcja dostawy paczkomatem jest bardzo wygodna.
Pomocny Raport
28.12.2023
Cześć Andrii, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
29.12.2023
Plenti S.A. jest oceniane na 4.7 na podstawie 916 Recenzje