Plenti Recenzje

4.7 Ocena 154 Recenzje
93 %
klientów poleca Plenti
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Fajne doświadczenie. Bezproblemowe procedury. Bardzo dobry kontakt z obsługą Klienta.
Pomocny Raport
18.05.2022
Zamawiałem kilka razy. Sprzęt w bardzo dobrym stanie, działał bez zarzutu, bardzo dobry sposób na wypróbowanie produktu przed zakupem albo na korzystanie z czegoś, czego zamierza się używać tylko od czasu do czasu. Przy niektórych zamówieniach pojawiły się problemy z dostawą do domu lub z odbiorem (jedno zamówienie w ogóle nie przyszło tego dnia, na który było zamówione z wyprzedzeniem, jedno zostało odebrane po niestandardowo długim czasie) - na przyszłość zamierzam korzystać z Paczkomatów. Raz był też problem z pobraniem zbyt wysokiej kwoty (naliczenie dodatkowej doby), ale dostałem zwrot bez większych trudności. Wszelkie niedociągnięcia ratuje doskonała obsługa klienta (korzystałem z czatu w aplikacji), która reaguje szybko, z zaangażowaniem i rzeczywiście naprawia błędy.
Pomocny Raport
18.05.2022
Bardzo fajne rozwiązanie, żadnych problemów, kaucja za przedmiot zwrócona szybko i w całości. W przypadku problemów szybka i miła obsługa.
Pomocny Raport
17.05.2022
Niemal wszystko super. Jedno zastrzeżenie jakie mam, to gdy decydowałem się na wynajem informacja nie wskazywała na to, że dodatkowy abonament XBOX Game Pass był tylko na 1 miesiąc, więc trochę się niemiło zaskoczyłem. Potem zostało to skorygowane w komunikacji, a nawet była oferta na cały okres wynajmu.
Pomocny Raport
17.05.2022
Wszystko elegancko, szybko, łatwo,czytelnie.
Pomocny Raport
17.05.2022
Byłoby przydatne jak jest przypominanie kilka dni przed końcem wynajem
Pomocny Raport
11.05.2022
Cześć Jiang, Dziękujemy za opinie. Wiemy, że zdarzają się sytuacje, kiedy klient zapomni dokonać zwrotu na czas, natomiast my z naszej strony zawsze jesteśmy otwarci na szukanie rozwiązanie i tak jak w Twoim przypadku anulowaliśmy opłatę za subskrypcję. Niemniej jeśli chodzi o powiadomienia, to oczywiście pracujemy nad nowymi funkcjonalnościami i przede wszystkim rozwojem naszej aplikacji, więc koniecznie nasz obserwuj. Pozdrawiamy, Zespół Plenti
11.05.2022
Bardzo sprawnie super usługi polecam
Pomocny Raport
11.05.2022
Cześć Bożeno, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi. Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń. 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
11.05.2022
wszystko jest ok, podoba mi się Wasze podejście do klienta, otwartość i dążenie do zadowolenia potrzeb klientów. No i to fajne, przyjacielskie podejście do klienta w komunikacji. Powodzenia i zdrówka dla całej Waszej ekipy!
Pomocny Raport
11.05.2022
Cześć Orfeuszu, Gorąco dziękujemy za zaufanie i skorzystanie z Plenti. Codziennie stajemy na głowie, aby każde zamówienie zostało zrealizowane w expressowym tempie i na najwyższym poziomie. Pełne zadowolenie naszych klientów jest dla nas ogromnym sukcesem. 💙 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
11.05.2022
Wszystko w porządku, szybka dostawa, sprzęt jak w opisie. Na pewno skorzystam ponownie!
Pomocny Raport
10.05.2022
Cześć Arkadiuszu, Super! Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 🚀 Czekamy na kolejne zamówienie. Pozdrawiamy, Zespół Plenti
11.05.2022
Szybka wysyłka, czytelne zasady. Wypożyczony projektor był w świetnym stanie - jak nowy. Ze zwrotem także nie było problemu. Zdecydowanie polecam!
Pomocny Raport
04.05.2022
Cześć Sylwio, Dziękujemy za opinie. Cały czas staramy się rozwijać dla naszych użytkowników. Takie słowa jeszcze bardziej motywują do dalszej pracy. :) Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.05.2022
Korzystanie z Plenti było bardzo przyjemnym doświadczeniem. Jedyne czego mi brakowało to koszyk w którym mógłbym zebrać wszystkie przedmioty do wypożyczenia zamiast robić to pojedynczo
Pomocny Raport
04.05.2022
Cześć Pawle, Dziękujemy - niezmiernie miło nam czytać taką opinię. :) Jeśli chodzi o koszyk, to oczywiście pracujemy nad nowymi funkcjonalnościami i przede wszystkim rozwojem naszej aplikacji, więc koniecznie nasz obserwuj. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do ponownych wypożyczeń, Zespół Plenti
09.05.2022
Wszystko działa, sprzęt nowy, organizacja doskonała!
Pomocny Raport
04.05.2022
Cześć Michał, Jest nam niezmiernie miło czytać taką opinię - cieszymy się, że nasza usługa spełnia Twoje oczekiwania. 🚀 Czekamy na kolejne zamówienie. Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.05.2022
Super obsługa wszystko sprawnie
Pomocny Raport
04.05.2022
Cześć Agnieszko, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi. Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń. Pozdrawiamy, Zespół Plenti
09.05.2022
Proste zamawianie, szybka dostawa, spory wybór. Mogłem przetestować kilka rzeczy co do których zakupu nie byłem pewny.
Pomocny Raport
26.04.2022
Cześć Łukaszu, Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i cieszymy się, że nasza usługa spotkała się z Twoim uznaniem. Mamy nadzieje, że w niedalekiej przyszłości uda się nam ponownie nawiązać owocną współpracę. 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
03.05.2022
Wszystko super. Całe życie czekałem, aż ktoś wymyśli możliwość poważnego przetestowania sprzętu przed jego zakupem:-)
Pomocny Raport
26.04.2022
Cześć Krzysztofie, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że przeszliśmy ten test jako firma i zachęcamy do dalszych testów. 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
03.05.2022
Wszystko w porządku, rozwijajcie się!
Pomocny Raport
26.04.2022
Cześć Karolu, Bardzo miło nam to słyszeć, zrobimy co w naszej mocy aby cisnąć dalej. Dziękujemy za wsparcie! 💙 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
03.05.2022
Wszystko super, sprzęt nowy ;)
Pomocny Raport
20.04.2022
Dziękujemy za opinie 🚀
22.04.2022
Jestem mega zadowolony z usługi. Weryfikacja, na którą niektórzy narzekają, poszła szybko i pozytywnie. Paczka również przyszła szybko. Po jej odebraniu nastąpił kontakt telefoniczny z pytaniem, czy wszystko jest w porządku. W apce Plenti są wszystkie potrzebne informacje: kiedy następna płatność i na jaką kwotę, co trzeba spakować przy odsyłaniu wypożyczonego sprzętu (super pomysł!) + generowanie etykiety zwrotnej do paczkomatu. Sama apka nie atakuje natarczywie powiadomieniami - też na plus. Nie znalazłem nic, do czego mógłbym mieć zastrzeżenia. Bardzo polecam!!!
Pomocny Raport
20.04.2022
Cześć Grzegorz, Jest nam niezmiernie miło czytać taką opinię - cieszymy się, że nasza usługa spełnia Twoje oczekiwania, a weryfikacja przebiegła sprawnie! 🚀 Czekamy na kolejne zamówienie. Pozdrawiamy, Zespół Plenti
20.04.2022
Mega! Weryfikacja trwała u mnie 5 minut, dostawa 30, ze sprzętu korzystałem 3 miesiące i nie żałuje podjętej decyzji. Wynająłem PS5 aby pograć sobie w gierki których nie ma na PC - wyszło mega opłacalnie. Jeżeli ktoś myśli, że na raty wychodzi taniej, to mam z niego bekę. Plenti nie jest alternatywą dla rat. Jeżeli chcesz posiadać, to sobie kup. Jeżeli tak jak ja, chcesz pograć na PS5 w najnowsze gry będąc jednocześnie PC MASTER RACE, to idealna opcja Gorące polecanko!
Pomocny Raport
20.04.2022
Cześć, Jest nam niezmiernie miło czytać taką opinię - cieszymy się, że nasza usługa spełnia Twoje oczekiwania, a weryfikacja przebiegła sprawnie! 🚀 Czekamy na kolejne zamówienie. Pozdrawiamy, Zespół Plenti
20.04.2022
Sprzęt super, ceny jasno komunikowane. Niedosyt czuję przy transporcie - przy opcji jak najszybciej brak przybliżonego czasu dostawy. To może być godzina albo 3 godziny - fajnie wiedzieć która opcja jest bardziej prawdopodobna :)
Pomocny Raport
20.04.2022
Cześć Mateusz, Dziękujemy za opinie - na pewno zwrócimy na ten aspekt większą uwagę. Pozdrawiamy, Zespół Plenti
20.04.2022
Plenti jest oceniane na 4.70 na podstawie 154 Recenzje