Plenti S.A. Recenzje

4.7 Ocena 1,011 Recenzje
94 %
klientów poleca Plenti S.A.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Poraz kolejny korzystam z usług, wszystko na najwyższym poziomie. Obsługa wzorowa , zawsze pomocna, rodzaj odbioru, zwrotu bez problemowy , sprzęt spełnia oczekiwania, sprawny, dobrze spakowany . Będę korzystał dalej, Polecam !
Pomocny Raport
19.06.2024
Jak zawsze wysoki poziom. Dziękuję!
Pomocny Raport
19.06.2024
Szybka przesyłka. Szybki odbiór. Odkurzacz nosił ślady użytkowania ale był czysty i sprawny.
Pomocny Raport
18.06.2024
Cześć Grzegorz, Super! Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 🚀 Czekamy na kolejne zamówienie. Pozdrawiamy, Zespół Plenti
19.06.2024
wszystko ok
Pomocny Raport
18.06.2024
Cześć Maciej, Dziękujemy za pięć gwiazdek! :) Pozdrawiamy Zespół Plenti
19.06.2024
Wszystko było super, sprzęt w bardzo dobrym stanie kondycyjnym
Pomocny Raport
17.06.2024
Cześć Aleks, Cieszymy się, że jesteś zadowolony z wykonanej usługi. :) Dziękujemy za miłe słowa i zapraszam do skorzystania z naszych usług w przyszłości. Pozdrawiamy, Zespół Plenti
19.06.2024
Chciałem pograć na ultralaptopie, sprzęt potrzebny na chwilę, elastyczne plany wynajmu i możliwości zwrotu, ubezpieczenie które sprawiło że nie martwiłem się niczym. Wygodna dostawa i zwrot, bezproblemowe, terminowe. PS: To miała być krótka przygoda z BaldursGate3, no a zeszło drugie tyle. Polecam i Plenti i BG3!
Pomocny Raport
16.06.2024
Cześć Daniel, Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i cieszymy się, że nasza usługa spotkała się z Twoim uznaniem. 💙 🚀 Mamy nadzieje, że w niedalekiej przyszłości uda się nam ponownie nawiązać owocną współpracę. 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
19.06.2024
Szybko sprawnie i bez problemu
Pomocny Raport
13.06.2024
Cześć Błażej, dziękujemy bardzo za opinię! 💪🏻 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
14.06.2024
Wszystko ok , paczkomat idealny pomysł.
Pomocny Raport
12.06.2024
Cześć Paweł, Dziękujemy za opinię 😊 Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
14.06.2024
Wszystko sprawnie, sprzęt jak nowy. 10/10
Pomocny Raport
11.06.2024
Cześć Maciej, Dziękujemy - niezmiernie miło nam czytać taką opinię. 😊 Ciągle staramy się doskonalić dla naszych klientów. Zapraszamy oczywiście do kolejnych testów. 💙🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
12.06.2024
Proces wynajmu, użytkowania oraz zwrotu bardzo sprawnie i zgodnie z informacjami na stronie 🙂 Wszystkie komunikaty bardzo jasne i nie było żadnych nieścisłości Polecam, a osobiście skorzystam pewnie jeszcze nie jeden raz
Pomocny Raport
09.06.2024
Cześć Filip, świetnie słyszeć, że spełniliśmy Twoje oczekiwania 💙 Nie możemy się doczekać kolejnej współpracy! 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
10.06.2024
Dobry wynajem inne konsole za mniejszą cenę to też wynajmę
Pomocny Raport
08.06.2024
Cześć Dawid, dziękujemy za opinię! 💪🏻 Sprawdź naszą aplikację, jest aktualnie kilka promocji na różne konsole, może coś wpadnie Ci w oko 💸 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
10.06.2024
Wszystko w porządku:) telefon fajnie służył, dobry kontakt , Polecam :)
Pomocny Raport
07.06.2024
Cześć Łukasz, dziękujemy za opinię! 🤝 Mamy nadzieję, że telefon spełnił swoje zadanie w 100%! Zapraszamy oczywiście do sprawdzenia innych naszych sprzętów 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
10.06.2024
Bardzo jestem zadowolony z wynajmu kierownicy Moza racing R5.
Pomocny Raport
09.05.2024
Cześć, dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania 💙 Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
10.05.2024
Git majonez
Pomocny Raport
08.05.2024
Cześć Daniel, dziękujemy za opinię! 🌟 Zapraszamy do kolejnych wynajmów! 😊🌟 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
10.05.2024
Bardzo dobry sprzęt
Pomocny Raport
08.05.2024
Cześć Wiktor, Dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek i podzielenie się opinią 💙 Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów! 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
10.05.2024
Fajna zabawka na nudne dni ale do ciągłego grania się nie nadaje + Fajnie się na tym Filmy i Netflixa oglądało
Pomocny Raport
07.05.2024
Cześć Daniel, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę 🤩 Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania i mogłeś przetestować interesujący Cię sprzęt 😊 Zapraszamy oczywiście do kolejnych testów 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
08.05.2024
Wszystko sprawnie i bez problemu. Robot super !
Pomocny Raport
06.05.2024
Cześć, dziękujemy za wysoką ocenę 🤩 Zapraszamy oczywiście do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
08.05.2024
Znowu wszystko super. Dzięki.
Pomocny Raport
06.05.2024
Cześć Michał, Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i cieszymy się, że jesteś usatysfakcjonowany z naszej współpracy 💙 Miło nam, że ponownie korzystasz z naszych usług. Do zobaczenia! 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
08.05.2024
Po przesiądzenieciu się z iOS na Androida po tylu latach android zmienił się na lepsze i polecam sprubowac
Pomocny Raport
04.05.2024
Cześć Patryk, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 😊💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
06.05.2024
Pierwszy raz wypożyczyliśmy sprzęt - na pewno nie ostatni! Wszystko bezproblemowo i szybko.
Pomocny Raport
03.05.2024
Cześć Tomasz, Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę 🚀 Cieszymy się, że byliśmy w stanie sprostać Twoim oczekiwaniom. Twój feedback motywuje nas do dalszego doskonalenia naszych usług 🤗 Czekamy więc z niecierpliwością na kolejny udany wynajem! 💙 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
06.05.2024
Plenti S.A. jest oceniane na 4.7 na podstawie 1,011 Recenzje