Plenti S.A. Recenzje

4.7 Ocena 917 Recenzje
93 %
klientów poleca Plenti S.A.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Super sprzęt, super obsługa
Pomocny Raport
14.12.2023
Cześć, dziękujemy bardzo za opinię i docenienie naszego Działu Obsługi ! 🚀 Zapraszamy do kolejnej udanej współpracy 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
15.12.2023
Wszystko wporzadku. Usługia zrealizowana należycie. otrzymany sprzęt w bardzo dobrym stanie. Będę korzystał.
Pomocny Raport
23.02.2024
Cześć Marcin, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę!💙 Czekamy więc na kolejną owocną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
23.02.2024
Słaba jest sytuacja że jak się raz wynajmie sprzęt to trzeba oddać żeby wynająć za mniejszą cenę
Pomocny Raport
22.02.2024
Cześć Daniel, dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek! 🚀 Oczywiście zapraszamy do ponownego skorzystania z naszej usługi. Jeśli chciałbyś rozwinąć kwestię poruszoną w tej opinii, zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
23.02.2024
Dość długo czekałem za przesyłka. Produkt jest ok ale nie myślałem że tyle będę czekał
Pomocny Raport
22.02.2024
Cześć Mirkan, dziękujemy bardzo za opinię! 😊 Realizację wysyłki staramy się dokonywać w możliwie jak najkrótszym czasie, jednak wiele zależy również od zewnętrznych dostawców oraz ilości złożonych zamówień, które musimy zrealizować. Sprawdź proszę swoją pocztę mailową - otrzymałeś od nas kod rabatowy w ramach rekompensaty za wydłużony czas dostawy 😊 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
23.02.2024
Wszystko działa znakomicie,
Pomocny Raport
22.02.2024
Cześć Arkadiusz, dziękujemy za wysoką ocenę 🤩 Zapraszamy oczywiście do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
23.02.2024
Zestaw mógłby być lepiej sprawdzany pod kątem sprawności i kompletności części.
Pomocny Raport
22.02.2024
Cześć Piotr, dziękujemy bardzo za opinię! 😊 Zawsze staramy się dokładnie sprawdzać każdy sprzęt przed wysyłką. Postaramy się jednak zwrócić na ten aspekt jeszcze większą uwagę w przyszłości. Oczywiście zapraszamy do ponownego skorzystania z naszej usługi 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
23.02.2024
Polecam, szybko i sprawnie
Pomocny Raport
21.02.2024
Cześć Rafał, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę!💙 Czekamy oczywiście na kolejną udaną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
23.02.2024
Sprzęt jak najbardziej w porządku i godny polecenia, ale po przetestowaniu już wiem, że nie jest to produkt spełniający do końca moje oczekiwania. Największe zastrzeżenia mam do wyświetlacza, który mógłby obsługiwać większą rozdzielczość. Poza tym preferuję jednak granie na telewizorze, a jak już potrzebuję coś przenośnego, to korzystam z wysłużonej PS Vita lub Remote Play na tablecie lub laptopie. Sprzęt na plus (jakość materiałów i komfort użytkowania), ale nie jestem jego docelowym odbiorcą.
Pomocny Raport
21.02.2024
Cześć Łukasz, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę 🤩 Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania i mogłeś przetestować interesujący Cię sprzęt 😊 Zapraszamy oczywiście do kolejnych testów 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
23.02.2024
Szybka dostawa, doskonały kontakt z Plenti. Polecam 🙂
Pomocny Raport
21.02.2024
Cześć Bartosz, Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią i docenienie naszego Działu Obsługi. Niezmiernie miło jest nam czytać takie słowa 😊 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 💙 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
23.02.2024
Super głośnik!
Pomocny Raport
20.02.2024
Cześć Kamil, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę!💙 Czekamy oczywiście na kolejną udaną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
23.02.2024
Sprzęt super, tylko w nocy sobie średnio radził. W opakowaniu było dość sporo sierści kota z jakiegoś powodu więc to na minus. Ale sprzęt był w dobrym stanie technicznym, jedynie posiadał lekką ryskę na ekraniku, która w niczym nie przeszkadzała.
Pomocny Raport
20.02.2024
Cześć Paweł, Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią 🚀 Liczymy oczywiście na kolejną udaną współpracę 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
23.02.2024
Plenti jest super, profesjonalnie i szybko 😉 Wypożyczyłem okulary Xreal, niestety bez urządzenia Xreal Beam tracą 80% swoich możliwości, niestety nie było możliwości zamówienia razem z tym urządzeniem. Fajnie jakbyście dodali to do pakietu z okularami.
Pomocny Raport
20.02.2024
Cześć, Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią i cenny feedback 😊 Przekazaliśmy Twoją sugestię do działu oferty, więc możliwe, że niedługo urządzenie Xreal Beam pojawi się w naszej ofercie 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
23.02.2024
Wszystko w porządku , będę wracał !
Pomocny Raport
19.02.2024
Cześć Mateusz, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę!💙 Czekamy więc na kolejną owocną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
20.02.2024
Polecam, bezproblemowy wynajem
Pomocny Raport
19.02.2024
Cześć Bartosz, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę!💙 Czekamy oczywiście na kolejną udaną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
20.02.2024
Bardzo fajna możliwość na spróbowanie czegoś, czy to jest to co potrzebujemy.
Pomocny Raport
17.02.2024
Cześć Mateusz, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
20.02.2024
Rewelacyjna sprawa na sprawdzenie danego sprzętu bez potrzeby kupowania. Polecam 😉
Pomocny Raport
16.02.2024
Cześć Andrzej, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Cieszmy się, że spełnia ona Twoje oczekiwania 😊 Oczywiście zapraszamy do kolejnych testów w przyszłości! 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
20.02.2024
Już drugi raz korzystam z Plenti. Za każdym razem wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo dobry kontakt Z obsługą
Pomocny Raport
16.02.2024
Cześć Piotr, Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią i docenienie naszego Działu Obsługi. Niezmiernie miło jest nam czytać takie słowa 😊💙 Czekamy więc na kolejną udaną współpracę, gdy będziesz chciał przetestować nowości technologiczne 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
16.02.2024
Super sprawa
Pomocny Raport
16.02.2024
Cześć, Dziękujemy za zaufanie i wybór naszej usługi, cieszymy się, że spełniła ona Twoje oczekiwania 💙 Czekamy więc na ponowną udaną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
16.02.2024
Zamówienie zrealizowane bez problemów.
Pomocny Raport
15.02.2024
Cześć Adam, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę!💙 Czekamy oczywiście na kolejną udaną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
16.02.2024
Najem szybki , zwrot bezproblemowy , duży minus za ankietę która otrzymałem i nie była aktywna a zależalo mi na kodzie rabatowym na kolejny wynajem
Pomocny Raport
15.02.2024
Cześć Artur, dziękujemy za podzielenie się opinią i wybór naszej usługi! 🚀 Bardzo nam przykro, że doświadczyłeś takiej sytuacji. W celu jej wyjaśnienia, drogą mailową skontaktuje się nasz Dział Obsługi- postaramy się znaleźć rozwiązanie do Ciebie satysfakcjonujące 😊 Mamy nadzieję, że mimo to nadal widzisz zalety wynajmu najnowszych technologii w Plenti 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
16.02.2024
Super sprzęt polecam bardzo
Pomocny Raport
14.02.2024
Cześć Julian, dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek i wybór naszej usługi! 🚀 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wynajmów w przyszłości 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
16.02.2024
Plenti S.A. jest oceniane na 4.7 na podstawie 917 Recenzje