Plenti S.A. Recenzje

4.8 Ocena 337 Recenzje
94 %
klientów poleca Plenti S.A.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Solidnie zapakowany sprzet 1 z 4, wszystko sprawne. Szybko i wygodnie lacznie z odeslaniem. Polecam!
Pomocny Raport
08.12.2022
Cześć, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 🚀 Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Twoje oczekiwania 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń.😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
08.12.2022
Wszystko w jak najlepszym porządku śmiało można polecić ta firmę!
Pomocny Raport
08.12.2022
Cześć Krzysztof, Jest nam niezmiernie miło czytać taką opinię 💙 Cieszymy się, że nasza usługa spełnia Twoje oczekiwania 😊 Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie uda się nawiązać owocną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
08.12.2022
Polecam. Wszystko ok.
Pomocny Raport
06.12.2022
Cześć Grzegorz, dziękujemy za wysoką ocenę 🤩 Zapraszamy oczywiście do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
08.12.2022
Pierwsze wrażenia to same pozytywy. Sprzęt przyjechał tak nowy że opakowanie wyglądało jak prosto ze sklepu. Napewno zdezynfekowany bo było czuć po otwarciu pudełka "higieniczny" zapach. Kurier dostarczył i odebrał gogle spod drzwi przez co można od razu przejść do instalacji i zabawy. VR wypełni sprawny a kontrolery były naładowane. Co można było by poprawić? Napewno warto było by zainwestować w jakies pudło dedykowane do gogli. Pudełeczka kartonowe z czasem mimo wszystko ulegną zniszczeniu i transport byłby bezpieczniejszy. Polecam! Będę wracał..
Pomocny Raport
05.12.2022
Cześć Łukasz, Dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek i podzielenie się opinią 💙 Na pewno zwrócimy na ten aspekt większą uwagę. Dziękujemy za ocenę i oczywiście do kolejnych udanych wypożyczeń! 💙 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
06.12.2022
Cały wynajem okularów vr od Plenti był bardzo dobry i ze sprzętu korzystało mi się bardzo dobrze i był on w bardzo dobrym stanie. Jedyny minus to że za kilka dni spóźnienia ze zwrotem płaci się pełną cenę za cały miesiąc, ale no cóż takie zasady.
Pomocny Raport
05.12.2022
Cześć Marcel, Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i cieszymy się, że nasza usługa spotkała się z Twoim uznaniem. 💙 🚀 Mamy nadzieje, że w niedalekiej przyszłości uda się nam ponownie nawiązać owocną współpracę. 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
06.12.2022
Powiadomienia marketingowe - mam je wyłączone a wciąż je dostaje
Pomocny Raport
03.12.2022
Cześć Damian, Dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek 💙 W systemie widzimy, że na koncie masz wyłączone powiadomienia marketingowe. Jeśli mówimy o push powiadomieniach, to możesz wyłączyć ich w ustawianiech telefonu. 😊 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
06.12.2022
wszystko w najlepszym porządku
Pomocny Raport
02.12.2022
Cześć, dziękujemy za wysoką ocenę 🤩 Zapraszamy oczywiście do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
05.12.2022
Fatalna obsługa, po kilku wypożyczeniach oddanych bez jakichkolwiek uszkodzeń zaporowe kaucje. Kaucja za iphone 13 pro max ok 2700pln jest ok tak ponad 4000 za 14 pro max to ostra przesada. Nie polecam dodatkowo problemy z zmianą formy płatności
Pomocny Raport
01.12.2022
Cześć Jan, dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że masz takie odczucia co do naszej usługi. Standardowa kaucja wynosi około 60% wartość sprzętu. Stąd wysokość kaucji w podanych przykładach urządzeń Apple. Warto zaznaczyć, że kaucja jest zwracana po zwrocie sprzętu z wypożyczenia. Dajemy także możliwość wynajmu bez kaucji, dla wszystkich pozytywnie weryfikowanych osób. W przypadku stwierdzenia braku płynności finansowej nie jesteśmy w stanie zmniejszyć kaucji, gdyż jest ona niejako zabezpieczeniem w przypadku uchylania się od płatności. Odnosząc się do formy płatności, to standardowo nie oferujemy innej formy zapłaty za wynajem niż pobranie z podpiętej do konta karty bankowej. Jednak w indywidualnych przypadkach umożliwiamy inną formę zapłaty. Pamiętaj, aby z każdym problemem zawsze zgłaszać się do naszego Działu Obsługi Klienta, który z pewnością znajdzie rozwiązanie satysfakcjonujące dla obu stron 😊
02.12.2022
Było okej
Pomocny Raport
29.11.2022
Cześć Jan, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 🚀 Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Twoje oczekiwania 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń.😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
01.12.2022
Wszystko super. Obsługa zawsze była szybka i pomocna. Polecam :)
Pomocny Raport
29.11.2022
Cześć Kamil, Dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek i podzielenie się opinią 💙 Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 😊 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
01.12.2022
rzetelnie, przychylnie do klienta, szybki kontakt
Pomocny Raport
28.11.2022
Cześć, Jest nam niezmiernie miło czytać taką opinię 💙 Cieszymy się, że nasza usługa spełnia Twoje oczekiwania 😊 Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie uda się nawiązać owocną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
29.11.2022
Bez zazrutów - szybko dostarczony, sprawny sprzęt w komplecie.
Pomocny Raport
28.11.2022
Cześć, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 🌺🚀 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
29.11.2022
Wszystko super! 👌
Pomocny Raport
27.11.2022
Cześć Piotr, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 🚀 Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Twoje oczekiwania 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń.😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
29.11.2022
Super szybką i fachowa obsługa. Super sprzęt. W pełni i z czystym sumieniem polecam i nadal będę korzystać z usług
Pomocny Raport
25.11.2022
Cześć Piotr, Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek 💙 Niezmiernie miło nam czytać taką opinię! 😊 Oczekujemy więc na kolejną owocną współpracę 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
26.11.2022
Super szybkie zamówienie i niesamowite filmy z wakacji, serdecznie polecam!
Pomocny Raport
24.11.2022
Cześć Piotr, dziękujemy za Twoją opinie 💙 Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania i miałeś możliwość uchwycić wspaniałe wspomnienia! 🚀 Oczywiście zapraszamy do kolejnych udanych wypożyczeń! 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
25.11.2022
Fantastyczna obsługa i support
Pomocny Raport
24.11.2022
Cześć Tomasz, Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i docenienie naszego działu obsługi 💙 🚀 Mamy nadzieje, że w niedalekiej przyszłości uda się nam ponownie nawiązać owocną współpracę. 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
24.11.2022
Czekałem na korytarzu w siedzibie Plenti na odbiór zamówienia ponad 20 minut. Niesmaczne zachowanie pracowników. Szkoda.
Pomocny Raport
23.11.2022
Cześć, dziękujemy za Twoją opinie. Bardzo przepraszamy za tą sytuację. Nasz dział techniczny dokłada wszelkich starań, aby każda paczka została przygotowana jak najszybciej. Teraz już masz możliwość odbioru paczki z naszego PlentiBox'u, odbiór jest możliwy po otrzymaniu SMS z kodem do skrytki z Twoim zamówieniem. Pozdrawiamy, Zespół Plenti
24.11.2022
Wszystko przebiegło super sprawnie. Od zamówienia, przez dostawę, po zwrot. Jestem zadowolony
Pomocny Raport
22.11.2022
Cześć Dariusz, dziękujemy za Twoją opinie 🚀 Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Twoje oczekiwania 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
24.11.2022
Wszystko super :)
Pomocny Raport
22.11.2022
Cześć, dziękujemy za 5 gwiazdek 🤩 Oczywiście zapraszamy do wypożyczeń.😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
22.11.2022
Wszystko ok
Pomocny Raport
22.11.2022
Cześć Karol, dziękujemy za wysoką ocenę 🤩 Zapraszamy oczywiście do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
22.11.2022
Plenti S.A. jest oceniane na 4.8 na podstawie 337 Recenzje