Plenti S.A. Recenzje

4.7 Ocena 916 Recenzje
93 %
klientów poleca Plenti S.A.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Jezus Maria, co za młot pisał tę aplikację. Nie da się z niej korzystać, dostaje się bzdurne komunikaty o nieistniejących zadłużeniach i naprawdę ręce opadają. Nie skorzystam ponownie, nawet pod groźbą, nie polecę:) ogarnijta się.
Pomocny Raport
28.12.2023
Cześć Paweł, dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią, mimo że to tylko 1 gwiazdka 😊 Przykro nam, że napotkałeś trudności przy skorzystaniu z naszej aplikacji. W przyszłości zawsze w przypadku trudności zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Obsługi Klienta, który na pewno pomoże w rozwiązaniu problemu technicznego lub znalezieniu innego satysfakcjonującego rozwiązania 😊 Mamy nadzieję, że mimo wszystko nadal widzisz zalety wynajmu w Plenti 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
29.12.2023
Wszystko w porzadku. Z początku troche proceur celem zabezpieczenia uslugi, ale później już jak po sznurku. Sprzęt dotarl szybko, w optymalnym stanie, zwrot również bez problemu przez paczkomat. Duża wygoda, polecam.
Pomocny Raport
28.12.2023
Cześć Jakub, Dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek i podzielenie się opinią 🚀 Czekamy więc na kolejną udaną współpracę, gdy będziesz chciał przetestować nowości technologiczne 💙 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
29.12.2023
Tanio nie jest ale za to profesjonalnie. Szybko i w razie problemów oddzwaniają i rozwiązują trudności. Polecam.
Pomocny Raport
27.12.2023
Cześć Andrzej, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 🚀 Jeśli chodzi o ceny, to oczywiście oprócz chęci udostępniania oferty w jak najkorzystniejszych cenach, musimy również funkcjonować w obecnych realiach rynkowych. Mamy nadzieję, że mimo to nadal widzisz zalety wynajmu najnowszych technologii w Plenti 😊 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 💙 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
29.12.2023
Pierwszy raz miałem okazję korzystać z najmu z Plenti. Całość przebiegła bez problemu - dostarczenie przesyłki później użytkowanie sprzętu i nadanie przesyłki po miesiącu. Przy nadaniu delikatne zawirowania co do adresu odbioru, ale z wsparciem technicznym wszytsko udało się dopiąć. Fajna sprawa jeżeli chce się przetestować sprzęt albo sprawdzić czy faktycznie jest ci potrzebny.
Pomocny Raport
25.12.2023
Cześć Marek, Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią 🤩 Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wynajmów 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
29.12.2023
😀 wszystko super
Pomocny Raport
22.12.2023
Cześć Przemysław, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
29.12.2023
Wszystko git, chociaż przy zamawianiu z appką były jakieś problemy i 3x wpisywałem to samo
Pomocny Raport
21.12.2023
Cześć Paweł, dziękujemy bardzo za Twoją opinie! 😊 Stale pracujemy nad rozwojem i usprawnieniem aplikacji, mamy więc nadzieję, że przy kolejnym wynajmie doświadczenia będą jeszcze lepsze 🚀 💙 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
22.12.2023
Pełna profeska. Urządzenie dostarczone w trybie natychmiastowym. Żadnych problemów w trakcie użytkowania. Fajnie że jesteście.
Pomocny Raport
21.12.2023
Cześć Michał, Dziękujemy bardzo za opinię. Niezmiernie miło jest nam czytać takie słowa 😊 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 💙 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
22.12.2023
Wszystko super. Zamówiłem S23. Przyszedł, protestowałem. Odesłałem. Tyle
Pomocny Raport
21.12.2023
Cześć Ronald, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
22.12.2023
Super usługa, przystępna cena, szybka wysyłka, bardzo pomocna obsługa klienta.
Pomocny Raport
20.12.2023
Cześć Patryk, dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek i docenienie naszego Działu Obsługi! 💙 Zapraszamy oczywiście do kolejnych wypożyczeń 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
22.12.2023
Szybka dostawa, żadnych problemów podczas okresu najmu oraz podczas zwrotu.
Pomocny Raport
19.12.2023
Cześć Jakub, dziękujemy za podzielenie się opinią i cenny feedback 🤩 Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania. Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
20.12.2023
Obsługa zamówienia i support ze strony Plenti super! Na prawdę wiele firm powinno się od nich uczyć! Za to samo urządzenie (PlayStation Portal) dno totalne! Dzięki Plenti zaoszczędziłem jakieś 1000zl bo wiem że nie chce więcej tego 😂
Pomocny Raport
19.12.2023
Cześć Michał, Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię i docenienie naszego Działu Obsługi 💙 🤩 Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania 😊 Zapraszamy do kolejnych testów i mamy nadzieję, że kolejny sprzęt będzie odpowiadał Twoim potrzebom 😊 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
20.12.2023
Wszystko idealnie :D
Pomocny Raport
19.12.2023
Cześć Bartosz, Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
20.12.2023
Wypożyczenie e Plenti to genialne rozwiązanie. Wszystko zorganizowane błyskawicznie. Bezproblemowa dostawa i odesłanie. Sprzęt wyglądający jak nowy (może był nowy). Wszystko jasne i widoczne w aplikacji. Osoby z czatu odpowiadają na pytania w ciągu chwili i są bardzo pomocne i profesjonalne. Zdecydowanie polecam :)
Pomocny Raport
19.12.2023
Cześć Mateusz, dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę. Niezmiernie miło nam czytać takie słowa! 😊 Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania i mogłeś przetestować interesujący Cię sprzęt 😊 Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
20.12.2023
Sprzęt i sam pomysł na aplikacje super ale kilkukrotnie musiałem pisać do obsługi klienta bo były jakieś problemy w zamówieniu lub było inaczej niż powinno.
Pomocny Raport
19.12.2023
Cześć Sebastian, Dziękujemy za podzielenie się opinią 🚀 Przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogłeś napotkać. Aktualnie intensywnie pracujemy nad udoskonaleniem naszych aplikacji na różnych platformach oraz wprowadzamy nowe technologie, aby poprawić procesy i zapewnić jeszcze lepsze doświadczenie zarówno dla nowych, jak i dla dotychczasowych użytkowników. 😊 Dziękujemy za cenną uwagę i mamy nadzieję, że mimo to nadal widzisz zalety wynajmu najnowszych technologii w Plenti 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
20.12.2023
Szybkie odpowiedzi od centrum obsługi klienta spowodowały iż korzystanie z serwisu nie było większym problemem. Rzeczy do poprawy to jednak sama aplikacja - na przykład podsumowanie zamówienia wydaje się pokazywać inna kwotę do zapłaty niż rzeczywistą nadchodzącą płatność, którą można zobaczyć dopiero w szczegółach zamówienia. Inne drobne problemy to na przykład informacja o wysłanej etykiecir do przesyłki na maila, gdzie akurat w moim przypadku była ona dostarczana już przez kuriera. Na wszystkie te pytania jednak obsługa klienta od razu odpowiedziała więc nie było to większym problemem. Początkowo również miałem problem z wykonaniem zamówienia przez aplikację na telefonie, udało się to dopiero po odpaleniu aplikacji na komputerze. Pomimo tego polecam ten serwis, pozwala na przetestowanie sprzętu w naprawdę wygodny sposób.
Pomocny Raport
18.12.2023
Cześć Jan, Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią i docenienie naszego Działu Obsługi. Niezmiernie miło jest nam czytać takie słowa 😊 Przekazaliśmy Twoje uwagi do odpowiedniego działu. Pracujemy stale nad rozwiązaniami, które jeszcze bardziej ułatwią korzystanie z naszej usługi 🚀 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 💙 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
18.12.2023
Swietnie ale mogłoby być ciut taniej :)
Pomocny Raport
18.12.2023
Cześć Łukasz, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 🚀 Jeśli chodzi o ceny, to oczywiście oprócz chęci udostępniania oferty w jak najkorzystniejszych cenach, musimy również funkcjonować w obecnych realiach rynkowych. Mamy nadzieję, że mimo to nadal widzisz zalety wynajmu najnowszych technologii w Plenti 😊 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 💙 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
18.12.2023
Wszystko bylo super, tylko szkoda ze nie bylo opcji wyboru koloru słuchawek.
Pomocny Raport
18.12.2023
Cześć David, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 🚀 Oczywiście stale pracujemy nad rozwojem i usprawnieniem aplikacji, przekazaliśmy Twoje uwagi do odpowiedniego działu, więc mamy nadzieję, że przy kolejnym wynajmie doświadczenia będą jeszcze lepsze 😊 Liczymy, że w niedalekiej przyszłości ponownie uda nam się nawiązać owocną współpracę 🚀 💙 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
18.12.2023
Really nice service. I love their customer support. So cool to text with them and solve my doubts. I rented and iPhone 14 Pro for a couple of months and didn’t have any major issue.
Pomocny Raport
15.12.2023
Hi, Thank you for your opinion and appreciation of our customer service department 💙🤩 We invite you to use our services in the future 🚀 Best regards, Team Plenti
18.12.2023
Proces wynajmu bardzo łatwy, sprzęt dotarł nowy. W zestawie był nawet foliopak na odesłanie. Na pewno polecę znajomym
Pomocny Raport
15.12.2023
Cześć Łukasz, dziękujemy za podzielenie się opinią i cenny feedback 🤩 Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania. Oczywiście stale pracujemy nad rozwojem i usprawnieniem aplikacji, więc mamy nadzieję, że przy kolejnym wynajmie doświadczenia będą jeszcze lepsze 😊 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
18.12.2023
Bardzo przydatna usługa, wszytko przebiegło sprawnie i szybko bez jakichkolwiek problemów. Polecam!
Pomocny Raport
15.12.2023
Cześć Tomasz, Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią 🤩 Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania 💙 Oczywiście zapraszamy do kolejnych wynajmów 🚀 Pozdrawiamy, Zespół Plenti
15.12.2023
Plenti S.A. jest oceniane na 4.7 na podstawie 916 Recenzje