AirAdvisor Reviews

4.56 Rating 708 Reviews
88 %
of reviewers recommend AirAdvisor
Read AirAdvisor Reviews

About AirAdvisor:

Did you have a delayed flight or cancelled flight? Airline might owe you up to $700. Submit a claim for flight compensation or ticket refund for free and within 3 mins at https://AirAdvisor.com

Visit Website

Phone:

+17206902189

Email:

info@airadvisor.com

Location:

21 Drydock Ave Suite 610E

Write Your review

Tell us how AirAdvisor made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Singura remarcă este că a fost nevoie de 5 luni pentru a obține compensația de 177 euro pentru zborul întârziat. În caz contrar, compania a fost destul de profesionistă în ceea ce privește informarea, precum și actualizările periodice privind starea cererii, iar banii au fost trimiși în câteva zile, în conformitate cu regulile de transfer.
(UX) - Posted 5 days ago
Très bonne gestion des dossiers. Je le conseille en cas de litiges.
Posted 5 days ago
Si vous avez subi un retard de vol, une annulation de vol et un refus d'embarquement, je pense qu'airadvisor est le meilleur endroit pour se battre pour votre cas car ils ne vous trompent jamais.
(UX) - Posted 6 days ago
Die Erfahrung war einfach; Geben Sie einfach die Fakten Ihres Fluges an den Airadvisor-Vertreter weiter. Innerhalb von 6 Wochen erhalten Sie Ihre Rückerstattung. Sehr effizient! Vielen Dank!
(UX) - Posted 6 days ago
Aș recomanda cu tărie Airadvisor. Chiar dacă reclamația mea a eșuat din cauza confirmării condițiilor meteorologice extreme, a meritat să o încerc și pentru a obține experiență de service. Și amintiți-vă, Fără câștig, Fără taxă.! Oferiți-le o șansă, deoarece nu există niciun risc.
(UX) - Posted 6 days ago
Service très médiocre par airadvisor. Au début, je n'étais pas sûr, mais cela s'est avéré inutile.
(UX) - Posted 6 days ago
Sie konnten mir helfen, wo Ihr Konkurrent sagte, er könne mir in meinem Fall nicht helfen. Es ist sehr klar, dass ich Airadvisor für mein nächstes Mal Freunden / Familie empfehlen werde.
(UX) - Posted 1 week ago
Am așteptat 6 ore la Paris și Airadvisor m-a ajutat să recuperez 420 de euro Mulțumesc Viktoria
(UX) - Posted 1 week ago
Nous nous sentons bénis pour un service client exceptionnel. J'ai reçu toutes les réponses en quelques heures avec une explication détaillée de ce qui se passe avec mon cas. Bien que j'attende toujours ma compensation, mais quoi qu'il en soit, ils n'ont jamais abandonné.
(UX) - Posted 1 week ago
Ich habe meinen Anschlussflug verpasst, als ich im Januar 2020 am Flughafen Barcelona aus der EU kam, weil der Flug storniert wurde. Ich habe in den sozialen Medien von airadvision erfahren und dann alle meine Dokumente hochgeladen. Heute habe ich die Rückerstattung erhalten in meinem Konto. Obwohl es Zeit und Gebühren kostet, aber alles ist das Warten wert.
(UX) - Posted 1 week ago
Fiind călători frecvenți, nu este prima dată când am atribuit companiei Airadvisor revendicarea întârziată a zborului. Experiență uimitoare, foarte profesionistă și își fac treaba! Le recomand cu drag.
(UX) - Posted 1 week ago
Exzellenter Service - die Bearbeitung des Antrags dauerte über ein Jahr, aber das Airadvisor-Team war in jeder Phase effizient, kommunikativ und hoch professionell. Würde sie 100% empfehlen.
(UX) - Posted 1 week ago
Cred că Airadvisor a reușit să aranjeze totul, deoarece le trimit doar câteva documente și biletele mele pentru a-mi procesa cererea cu LOT. A fost chiar mai mare decât era de așteptat. Mulțumesc mult! Le recomand cu adevărat.
(UX) - Posted 1 week ago
Je pense que mon cas de remboursement a été l'un des cas les plus difficiles et les refus répétés de United Airlines, Airadvisor a insisté sur l'affaire et nous avons finalement gagné.
(UX) - Posted 1 week ago
Ich bin mit der Arbeit des AiradvisorTeams zufrieden. Mein Flug hatte eine Verspätung von 3 Stunden. Ich beantragte im Juli 20 die Entschädigung und erhielt heute mein Geld in Höhe von 280 € (nach Abzug der Überweisungsgebühr). Ich bin jetzt mehr als glücklich. Das Unternehmen ist sehr zu empfehlen!!!
(UX) - Posted 1 week ago
Ne-au trebuit 3 ani să urmărim United Airlines pentru a-mi soluționa cererile. De data aceasta, am predat cazul meu companiei Airadvisor și m-au ajutat să-mi rezolv reclamația în 3 luni. Sunt foarte fericit astăzi, deoarece am primit cererea mea de 500 EUR fără probleme. Tocmai am plătit acolo taxe de serviciu pentru a obține banii pe care îi datorez companiilor aeriene.
(UX) - Posted 1 week ago
J'ai eu une très mauvaise expérience avec airadvisor. J'ai connu un retard sur mon récent vol à destination de Cracovie. Les compagnies aériennes ne me donnent aucun conseil. À mon retour, j'ai réalisé que je pouvais demander une compensation. J'ai contacté airadvisor en ligne et ils m'ont dit que je devais attendre 58 jours pour que mes demandes soient traitées. Jusqu'à aujourd'hui, pas de reto
(UX) - Posted 1 week ago
Ausgezeichneter, aufrichtiger Dank an John und seine Kollegen, die uns das gesamte Verfahren zur Begleichung der Ansprüche bei Fluggesellschaften auf fantastische Weise zeigen.
(UX) - Posted 1 week ago
Cazul a fost tratat foarte frumos de echipa Airadvisor. Aș prefera să primesc actualizări mai des, deoarece am primit puține actualizări și mi-am dat seama că nu voi primi bani. Mai mult, taxele de 15-20% ar fi de înțeles, dar 30% sunt mai mari și asta este doar părerea mea.
(UX) - Posted 1 week ago
No answer at all :(
Posted 1 week ago
AirAdvisor is rated 4.56 based on 708 reviews