AirAdvisor Reviews

4.56 Rating 708 Reviews
88 %
of reviewers recommend AirAdvisor
Read AirAdvisor Reviews

About AirAdvisor:

Did you have a delayed flight or cancelled flight? Airline might owe you up to $700. Submit a claim for flight compensation or ticket refund for free and within 3 mins at https://AirAdvisor.com

Visit Website

Phone:

+17206902189

Email:

info@airadvisor.com

Location:

21 Drydock Ave Suite 610E

Write Your review

Tell us how AirAdvisor made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Notre expérience avec airadvisor a été exceptionnelle depuis le début. La société nous a été présentée par un ami proche. C’est bien d’être associé à eux.
(UX) - Posted 1 week ago
Der einfachste Anspruch ist über Airadvisor. Ich bin sehr zufrieden und werde es auf jeden Fall empfehlen, da ich heute 280 Euro für meine Flugstornierung erhalten habe.
(UX) - Posted 1 week ago
Recomandăm cu tărie serviciile Airadvisor! Tot timpul și taxele plătite au meritat! Serviciu foarte profesionist și amabil!
(UX) - Posted 1 week ago
Mi-a luat ceva timp să primesc cererea mea pentru zborul destul de întârziat de la aeroportul FRA din Frankfurt, dar până la urmă a funcționat. Trebuie să spun că procesul de revendicare a fost corect și transparent la Airadvisor; A trebuit să depun toate documentele. Fără ajutorul Viktoriei, nu cred că aș fi primit vreodată compensația mea.
(UX) - Posted 1 week ago
Toller Service für alle frustrierten Reisenden. Ernsthafte Arbeit. Sie müssen lediglich einige Monate warten, um die Entschädigung zu erhalten. Guter Service, empfehle ich.
(UX) - Posted 1 week ago
Airadvisor est venu sur les réseaux sociaux. Je ne suis pas enclin à faire confiance aux choses ni à prendre une chance. Je suis resté sceptique pendant 8 mois jusqu'à cette semaine lorsque j'ai reçu un e-mail indiquant que ma demande de remboursement avait été acceptée. L'équipe d'Air Advisor se bat pour nos droits et a fait tout le travail. C'était fantastique.
(UX) - Posted 1 week ago
Eu și familia mea am avut o compensație de drept împotriva companiei United Airlines. Tocmai am furnizat dovezile corecte necesare și, din acel moment, au fost puține sau nici o urmăriri necesare din partea noastră, totul a fost gestionat perfect chiar de Airadvisor. Le recomand.
(UX) - Posted 1 week ago
Der gesamte Prozess bei airadvisor hat perfekt funktioniert. Es wäre hilfreich, wenn die LOT Airlines auch schneller arbeiten würden. Wie auch immer, ich schätze die Bemühungen von Airadvisor, meine Ansprüche zu bearbeiten.
(UX) - Posted 1 week ago
J'ai essayé des milliers de fois de contacter wizzair et je n'ai jamais eu de réponse. Même réponse que j'ai eue du conseiller aérien.
(UX) - Posted 1 week ago
Pot recomanda sincer Airadvisor și pot spune că nu eram sigur că va funcționa înainte să decid să mă angajez cu ei, dar după ce am primit compensația de 380 euro de la wizzair pentru întârzierea zborului, cred că am făcut alegerea corectă, din așa ceva mulți agenți.
(UX) - Posted 1 week ago
Airadvisor hat uns geholfen, bei Wizzair eine Entschädigung für 3 Stunden Flugverspätung zu beantragen, aber wir haben noch kein Geld erhalten.
(UX) - Posted 1 week ago
J'ai essayé des milliers de fois de contacter United Airlines mais je n'ai jamais eu de réponse. C'est le conseiller aérien qui a présenté une demande de réclamation. Je devais juste leur fournir des documents accompagnés d'un formulaire en ligne pour traiter ma compensation. Je trouve l'expérience entière sans tracas.
(UX) - Posted 1 week ago
Echipa Airadvisor a promis o rezoluție pozitivă pentru cazul meu și a îndeplinit promisiunea. Deși, am orice impresie că nu ar putea să dea rezultatul corect, deoarece nu au reușit niciodată să mă informeze asupra progresului. Mi-au oferit o experiență extraordinară, deoarece cazul în sine a trebuit să meargă până la instanță și a luat o mult timp de încheiat.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Der gesamte Prozess verlief reibungslos. Ich erhielt eine Entschädigung von 350 Euro von AirFrance, nachdem ich 3 Monate gewartet hatte. Guter Service. Danke noch einmal
(UX) - Posted 2 weeks ago
Je fais confiance à Air Advisor et je suis heureux de l'avoir fait car ils sont honnêtes et l'ensemble du processus est simple et transparent. En attente de mon remboursement car ils m'ont promis que j'obtiendrais dans 44 jours. Je recommande fortement ce service.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Astăzi mi-am primit compensația după o lungă așteptare la care nu m-am așteptat niciodată de la Airadvisor.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Very good service, I reserved my refund in full. Thank you!
Posted 2 weeks ago
Ich habe meine Entschädigung erhalten und bin sehr zufrieden mit den Dienstleistungen von Airadvisor. Vielen Dank!
(UX) - Posted 2 weeks ago
J’ai subi un retard de vol à Munich. Plusieurs sociétés d’indemnisation m’ont dit que je n’ai pas droit à un remboursement car il était dû à des intempéries. Mais airadvisor m'a aidé à soumettre ma demande d'indemnisation. Merci Airadvisor.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Echipa de la Airadvisor a făcut o treabă uimitoare, ajutându-mă prin procesul de a primi o rambursare de la compania aeriană.
(UX) - Posted 2 weeks ago
AirAdvisor is rated 4.56 based on 708 reviews