AirAdvisor Reviews

4.56 Rating 708 Reviews
88 %
of reviewers recommend AirAdvisor
Read AirAdvisor Reviews

About AirAdvisor:

Did you have a delayed flight or cancelled flight? Airline might owe you up to $700. Submit a claim for flight compensation or ticket refund for free and within 3 mins at https://AirAdvisor.com

Visit Website

Phone:

+17206902189

Email:

info@airadvisor.com

Location:

21 Drydock Ave Suite 610E

Write Your review

Tell us how AirAdvisor made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Wir hatten eine lange Verspätung in Amsterdam, was dazu führte, dass wir einige unserer Verbindungen verpassten. Airadvisor gefunden und die Fluginformationen übermittelt und es hat funktioniert! Immer noch keine Entschädigung und kein Update.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Am cerut reclamație când zborul meu a întârziat și mi-au dat înapoi 500 de euro pentru zborul întârziat la București.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Je pense qu'une bonne coordination joue un rôle important dans la résolution des requêtes. J'ai du mal à traiter personnellement avec la compagnie aérienne et j'ai donc fait le bon choix en utilisant les services d'Airadvisor.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Airadvisor ist es gelungen, mir mein Geld von 177 Euro so reibungslos und ohne Störung zurückzuerstatten.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Echipa Airadvisor s-a ocupat complet de întregul proces, menținându-mă tot timpul la curent cu privire la progres. De încredere, eficient și profesional. Mulțumesc!
(UX) - Posted 2 weeks ago
Alors que j'étais sur le point d'embarquer à l'aéroport FRA de Francfort, il a été retardé de 6 heures et le personnel a très mal géré la situation. Cela m'a amené à manquer ma correspondance également et aucun membre du personnel de British Airways n'était là pour m'aider. Ils ont dit de vous réserver d'autres vols pour éviter tout remboursement. Mais un de mes cousins m'a parlé d'Airadvisor, ils sont très réactifs et transparents et j'espère qu'ils m'aideront à obtenir ma compensation.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Ich stieg am Flughafen Barcelona in einen Flug ein. Als ich für meine Verbindung am Flughafen landete, gab es für Budapest eine Flugverspätung von mehr als 8 Stunden. Ich hatte damals große Probleme. Ich wollte, dass diese Zeit für meine entschädigt wird Fluggesellschaften reagierten nicht. Es war Airadvisor, der mir zu Hilfe kam und meinen Antrag auf Entschädigung mit ihnen bearbeiten ließ. Hoffentlich werde ich meinen Anspruch bald erhalten.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Aș recomanda să încercați să obțineți compensații pe cont propriu înainte de a utiliza Airadvisor sau orice alt agent, deoarece de multe ori puteți doar să le cereți și vă vor face acest lucru. Consider că 30% este o taxă mare doar pentru a fi plătit prin intermediul companiilor aeriene.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Wir hatten wirklich gute Erfahrungen mit Airadvisor. Es dauerte einen langen und unsicheren Prozess, bis wir unser Geld bei Wizzair zurückgefordert hatten. Es ist auch gelungen, unser Geld pünktlich zurückzubekommen.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Je recommande vivement Airadvisor en raison de ses processus transparents et efficaces. Merci pour l'expérience fantastique, même en cas de situation COVID 19.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Muncă grozavă realizată de Airadvisor. Nici măcar nu știam că BA îmi va plăti o compensație atât de justă când mi s-a refuzat îmbarcarea. Airadvisor m-a ajutat foarte mult și m-a făcut să primesc 400 de euro. Mulțumesc Viktoriei.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Ich hatte eine schreckliche Flugverspätung in Budapest. Nach meiner Rückkehr fällt es mir schwer, meinen Antrag zu bearbeiten. Einer meiner Freunde empfiehlt mir Airadvisor, um eine Entschädigung zu erhalten. DANKE.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Très réactif. J'utiliserais certainement à nouveau ce service, si nécessaire. Ils ont gagné ma confiance après que ma demande de réclamation a été refusée par TAP.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Cred că taxa de 30% este mare pentru procesarea cererilor. Au făcut totul pentru mine, dar au fost și mai puțin receptivi.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Vielen Dank für die Hilfe, die wir auf unserem verspäteten Flug von Budapest nach Krakau erhalten haben. Auch nach 4 Monaten keine Entschädigung erhalten.
(UX) - Posted 2 weeks ago
Airadvisor mi-a comunicat că trebuie să furnizez documente și restul muncii va fi realizat de echipa lor. Când urmăresc Air France pentru rambursarea zborului meu anulat, atunci nu am primit niciun răspuns. Așa că am primit ajutor de la această companie și m-au ajutat să îmi depun cererea cu succes.
(UX) - Posted 2 weeks ago
La communication et la procédure de réclamation par LOT n'étaient pas très claires. J'ai donc opté pour Airadvisor et je trouve que l'équipe très sympathique répond dans les 1-2 jours. Très fiable!
(UX) - Posted 2 weeks ago
Ich bin Airadvisor sehr dankbar! Der gesamte Prozess war so effizient!. Gut gemacht
(UX) - Posted 2 weeks ago
Airadvisor a făcut o treabă grozavă. Ne informează cu privire la fiecare etapă a procesului până când am primit rambursarea zborului anulat. Mulțumesc pentru sprijin!
(UX) - Posted 3 weeks ago
Sunt foarte mulțumit de serviciile dumneavoastră.felicitari...
Posted 3 weeks ago
AirAdvisor is rated 4.56 based on 708 reviews